Тва е на Чоран! Тука пророкува раждането на интернет форумите
Мисля си че Господ обича смешението на расите. Румънец, ама френски
Не.Green Light написа:Най-истинските хора на този свят са поетите и писателите. Достоевски е над всеки философ. Ще ви призная, че аз отдавна се разведох с философията. Тя е непоносима, скучна, направо досадна! Освен това е и твърде плитка, при все че непрекъснато претендира за дълбочина. Не, не ми е приятно да мисля под влияние на която и да е философия без да следвам своите мисли и акценти. Понякога предпочитам глупавото дърдорене пред дълбокомислените и изискани съждения.
Тва е на Чоран! Тука пророкува раждането на интернет форумите
Мисля си че Господ обича смешението на расите. Румънец, ама френскицелунат, според мен по челото. Интересно бил ли е щастлив?
... живял в крайна бедност, отказал се е от всички награди и почести.. "радикален песимист"Мнемозина написа: Не.
Бил е болен, мизантроп, песимист с почти постоянни самоубийствени пориви.
Бях пускала тук откъси от негови тетрадки-дневници... Освен ако не ги е ползвал само като място, където да излива черните си мисли.
Но, естествено, нямаше само черни мисли в тях.
Не знам за расите, но определено ШЛ е добро решение. Макар и късничко да е въведено от Него.Green Light написа:...Мисля си че Господ обича смешението на расите. Румънец, ама френскицелунат, според мен по челото. Интересно бил ли е щастлив?
Много радикален, да, мъчителен преди всичко за себе си.4avdar4e написа:... живял в крайна бедност, отказал се е от всички награди и почести.. "радикален песимист"Мнемозина написа: Не.
Бил е болен, мизантроп, песимист с почти постоянни самоубийствени пориви.
Бях пускала тук откъси от негови тетрадки-дневници... Освен ако не ги е ползвал само като място, където да излива черните си мисли.
Но, естествено, нямаше само черни мисли в тях.
Що, бе? Се едно аз го казвам, щото почти го мисля, дет се вика (почти мисля е по- точно. "Са па и ше им мисля, арее!").Quid написа:тоя кво иска да каже немам никва идея
да не бил пиян случайно
Малеее!Мнемозина написа:...
Да те обсебва чувството за собственото ти нищожество не означава да си смирен, съвсем не. Малко смирение, повече от всеки друг имам нужда от малко смирение. Вместо това усещането, че съм нищо, ме изпълва с гордост.
Самотен като останал без работа бог.
да не си утепал некоя англииска скумрия братчедELBI написа:Много ти/ви здраве от Лондон и Манчестер:rotfl24:Мнемозина написа:Подигравчия!ELBI написа:до това води дрогата...
или пък да разкажа на Бербо за Куида?Мнемозина написа:О, благодарим за височайшите поздрави!ELBI написа:ами да ви предам поздравите на Нейно Величество...
Иначе - видях синчето. Не зърнах Бербо. Какво друго ... готина страничка си е Англия.Предай и нашите към нея.
И следващия път да зърнеш Бербо, за да разказваш после да Куида.
И на мене! Въобще не можах да разбера за кво е ходил в Манчестър, щом не го е видял?! Сина си да види, кралицата, тва онова, лиготии...Мнемозина написа:О, благодарим за височайшите поздрави!ELBI написа:ами да ви предам поздравите на Нейно Величество...
Иначе - видях синчето. Не зърнах Бербо. Какво друго ... готина страничка си е Англия.Предай и нашите към нея.
тоа докато не започне да вкарва по 3 гола не сикам ни да го чуя ни да го следамМнемозина написа:О, благодарим за височайшите поздрави!ELBI написа:ами да ви предам поздравите на Нейно Величество...
тоя берба е мънечъкМнемозина написа:Или Бербо да ти разкаже за Куида...ELBI написа:или пък да разкажа на Бербо за Куида?Мнемозина написа:
тоя па кой еМнемозина написа:Нищо не разбра!Quid написа:
тоя берба е мънечък
кво ще ми разказва на мен
все едно да разказва на пирамидите нещо у египет
баси:blum:
Не "на", а "за".
Имах предвид, че Бербо, фасциниран от твоята личност, говори само за теб навсякъде.
Ама равни нямате, значи, темата беше за Чоран.
нали са е контузен тежко берба беGreen Light написа:И на мене! Въобще не можах да разбера за кво е ходил в Манчестър, щом не го е видял?! Сина си да види, кралицата, тва онова, лиготии...Мнемозина написа:О, благодарим за височайшите поздрави!ELBI написа:ами да ви предам поздравите на Нейно Величество...
Ма ти, хич ли не го мерна?
той е умрял бе алоуууууууууууууМнемозина написа:Неговият отбор още не е създаден.Quid написа: тоя па кой е
некъв световно неизвестен
да не от челси или арсенал
с кой номер играе тоа
Що ме караш да пускам стари линкове сега безплатно?Quid написа:той е умрял бе алоуууууууууууууМнемозина написа:Неговият отбор още не е създаден.Quid написа: тоя па кой е
некъв световно неизвестен
да не от челси или арсенал
с кой номер играе тоа
е са гуглата ми разказа
Ха! Бях забравил че гърците биха!Мнемозина написа:
Що ме караш да пускам стари линкове сега безплатно?
Абе стари, ама любими:
http://vbox7.com/play:ea58523e