vyara написа:- написа: Добре, аз изтрих моето. Да не набъркваме човека, който явно просто е искал да има мир. Направил го от добро.
Щом ти е толкова неприятно, изтрий и ти твоето.
Не, драга. Аз наистина ти съчувствах по едно време и съжалих и от чисто сърце споделих с някого, без да мисля дори, че може да ти каже. Какво съм виновна, че мен са ме приказвали?! Какво съм виновна, че ти идваш тук да портиш човека?! Аз не съм порта! И не излагам аз хората. Ти го правиш, нека си стои.
Наистина ми беше дожаляло за тебе. Ти нали така искаш и очакваш хората да правят, но вече не ми е жал.
Никога не съм портила и нищо лошо не съм казала за човека

. Освен това, че е искал МИР - което за теб явно е мръсна дума и го възприемаш като "портене" и "излагация"

.
Защото е повече от ясно, че съвсем тенденциозно обиждаш и умишлено предизвикваш конфликти - част от сценария да бъде разрушен този клуб - да се изпокарат хората, да се настроят един срещу друг, да се пресече желанието им да пишат тук.
За това, дето и други неща си говорила, не са ми казвали /защото не всички са с твоя манталитет:lol:/, не се съмнявам.

И още ще измисляш

, и в това не се съмнявам

. Обаче тези, които ме познават в реала, имат собствени преценки - не се притеснявам за това

.
На мен ми е жал за теб, ама наистина

. Защото всеки си кове кармата.