Е сега, примерно, на секундата
- Green Light
Е сега, примерно, на секундата
къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
Къде си, бе?
аруба
Frommer's Portable Aruba (Frommer's Portable)
Frommers | ISBN: 0764597442 | 2005-09-30 | PDF | 192 pages | 2 Mb
Frommer's Portable Aruba gives you the lowdown on where to dine, where to stay and what to see and experience on this idyllic island. Our seasoned travel writers tell you where to find the most delicious barracuda dishes, where to go for excellent scuba diving lessons, and which club plays host to the islands "beautiful people". Written for a range of tastes and budgets, Portable Aruba describes many of the islands gorgeous beaches, from hot party spots to small, secluded white sand coves. You'll find this pocket-size guide invaluable!
http://www.avaxhome.ws/ebooks/travel_guides/63673.html
Frommer's Portable Aruba gives you the lowdown on where to dine, where to stay and what to see and experience on this idyllic island. Our seasoned travel writers tell you where to find the most delicious barracuda dishes, where to go for excellent scuba diving lessons, and which club plays host to the islands "beautiful people". Written for a range of tastes and budgets, Portable Aruba describes many of the islands gorgeous beaches, from hot party spots to small, secluded white sand coves. You'll find this pocket-size guide invaluable!
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: Е сега, примерно, на секундата
Аз съм на най-хубавото място - у домаGreen Light написа:къде искате да сте?
Точно тук искам да бъда
Очаквам детето да се върне от училище...
Нямам оплаквания.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Е те точно там имам аверче, съотборник от олимпийски надежди, врътна бизнес с нежна плът, пръскаха се с киселина с конкуренти...и се наложи да бега там.Quid написа:аруба
до 11ч. - тихо родопско селце, заскрежен прозорец, овче кисело млякоGreen Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
11-13 ч. - милано, шопинг, с 2-3 приятелки
13-15 ч. - солун, крайбрежната, обяд
15-18 ч. - ню йорк, апартамент на 43 етаж с изглед към ситито, следобеден секс
18-19 ч. - таити, спа-център, вана с ароматни масла, масаж, фризьор, маникюр и пр.
19-21 ч. - париж, операта, представление
21-23 ч. - дубай, бурдж ал араб, вечеря в подводния ресторант
23-03 ч. - лондон, мовида, купооооон
на следващия ден да се събудя някъде в ню зиланд...
толкова ли много искам?!?!?!?!?!
just perfect
ще се утепаш от път начи сестроbead_ написа:до 11ч. - тихо родопско селце, заскрежен прозорец, овче кисело млякоGreen Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
18-19 ч. - таити, спа-център, вана с ароматни масла, масаж, фризьор, маникюр и пр.
леле суперbead_ написа:до 11ч. - тихо родопско селце, заскрежен прозорец, овче кисело мляко
прилича ми на онази реклама за пяна за коса драй ветър тафт
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Нали, нали?? И ще й става лошо от разликите в часовите зони, ама нека й е, лакомияQuid написа: ще се утепаш от път начи сестро
- Житената Питка
- BOFH
Е точно в тая секунда искам да съм така на една ръка разстояние от теб и да те гепа за певеца!!!Green Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
Така ме нарани.... просто ТАКА МЕ НАРАНИ че... ще те мразя до гроб!
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Green Light
Да, ама с телепорта на Блейк(сешсе? Джена, телепортирай ме!). Иначе много енергия, бе Бийд! Па и кога ще си чета?bead_ написа:до 11ч. - тихо родопско селце, заскрежен прозорец, овче кисело млякоGreen Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
Мовида, барче ли е?
- Green Light
Житената Питка написа:Е точно в тая секунда искам да съм така на една ръка разстояние от теб и да те гепа за певеца!!!Green Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
Така ме нарани.... просто ТАКА МЕ НАРАНИ че... ще те мразя до гроб!
Всяка обида се измива, бе! Ти па веднага- певеца!
Някъде на диво, сама, с няколко книжки, до камината, вън да вият вуци и снегът да е непроходим, да скърца.. и съъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъънннннннннннннннннGreen Light написа:къде искате да сте?
Къде си, бе?
e у софия е същото4avdar4e написа:Някъде на диво, сама, с няколко книжки, до камината, вън да вият вуци и снегът да е непроходим, да скърца.. и съъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъънннннннннннннннннGreen Light написа:къде искате да сте?
Къде си, бе?
баси
кво им е ненормалното аGreen Light написа:Да, бе! Аруба! Аре малко по– сериозно! Аз говорех за нормални човешки места, на каквито секи човек може да отиде. Брацигово, примерно, Мелник, Малдивите....
Аруба, айде, де!
то у мелник да не мислиш че са по тънки цените
баси
Е къде ми е камината и самотата тогава???Quid написа: e у софия е същото
баси
Че и скърцащия сняг...
вземи си една печка на дърва за 300 кинта и изключи телефоните4avdar4e написа:Е къде ми е камината и самотата тогава???Quid написа: e у софия е същото
баси:blink:
Че и скърцащия сняг...
е у събота всичко скърцаше у софия
и сняг имаше
кво издребняваш са де
- Green Light
Ще се пукнеш от смях:)Green Light написа:На такова не съм се качвал през живота сиStrunz написа:Аз искам на Катарино и да карам АТВ там
Почувствах се отмъстен
Тук на летния театър се събират родители с деца да си пият кафето лятото.
И там има едни джипчета дето ги карат лапетиите 3-5 годишна възраст.
Толкова кинти са заминали там
А сега караш ти...Децата гледат и им текат лигите. Деца не дават на АТВ :)
- Stranniche
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 17:26, променено общо 1 път.
- Green Light
Ееее! Верно, бе! На Априлци! Аз се присъединявам!Капинчо написа: Има ли смисъл да ти казвам.
Много е гот, тва Априлци.
- Green Light
- Green Light
Като за мене звучи...Strunz написа:Ще се пукнеш от смях:)Green Light написа:На такова не съм се качвал през живота сиStrunz написа:Аз искам на Катарино и да карам АТВ там
Почувствах се отмъстен
Тук на летния театър се събират родители с деца да си пият кафето лятото.
И там има едни джипчета дето ги карат лапетиите 3-5 годишна възраст.
Толкова кинти са заминали там
А сега караш ти...Децата гледат и им текат лигите. Деца не дават на АТВ :)
ще се утепаш от път начи сестроQuid написа:
хак да ми е - утепана, но щастлива...
just perfect
наеш колко такива реклами ше им измисля... за без пари - $10кholi_day написа: прилича ми на онази реклама за пяна за коса драй ветър тафт
just perfect
Там, в ума ти е. Остава да го материализираш някъде.Green Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
Но като се замислиш, това, че има място за него в ума ти, хич не е малко.
Panta rhei...
- Dark Angel
Официално влюбена съм в този пост !bead_ написа:до 11ч. - тихо родопско селце, заскрежен прозорец, овче кисело млякоGreen Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
На сауна. Не, не, на парна баня, дето бият с върбови клонки.Green Light написа:къде искате да сте? В смисъл- ебаси лудницата и няма край, и няма, и няма. Искам да отида малко някъде да релаксирам поне за една седмица. Книжка, лениви сутрини, спокойни лапета, Бейби ми носи кафенце... Ма не знам къде. Представям си го, в ума ми е, ма къде е?
Къде си, бе?
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Stranniche
- Обратна връзка:
На секундата - искам да съм си с моите приятели , а къдееее ...
Някоя огромна вила в планината , ама с басейн ,джакузи , барбекю и дж :)
Ама и хамбар да е - все ми е тая , парти да е :)
Някоя огромна вила в планината , ама с басейн ,джакузи , барбекю и дж :)
Ама и хамбар да е - все ми е тая , парти да е :)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
като каза мелник... в мелник, в литовата къща още ли гледат лъв????Quid написа:кво им е ненормалното аGreen Light написа:Да, бе! Аруба! Аре малко по– сериозно! Аз говорех за нормални човешки места, на каквито секи човек може да отиде. Брацигово, примерно, Мелник, Малдивите....
Аруба, айде, де!
баси
just perfect
С три деца, скъпа, самотата идва като се задомят и ти умре кучето.4avdar4e написа:Е къде ми е камината и самотата тогава???Quid написа: e у софия е същото
баси:blink:
Че и скърцащия сняг...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
не знамbead_ написа:като каза мелник... в мелник, в литовата къща още ли гледат лъв????Quid написа:кво им е ненормалното аGreen Light написа:Да, бе! Аруба! Аре малко по– сериозно! Аз говорех за нормални човешки места, на каквито секи човек може да отиде. Брацигово, примерно, Мелник, Малдивите....
Аруба, айде, де!
баси
може да са го изяли тоя лъв тия пияници:-)