Верке-е-е-е-е, па капин ти пише от ника!:shocked:vyara написа: Ма оревуар значи досвиданя. Не сбогом....Спирам беше за закачките. Сега сме на етап изясняване. Да се разберем, а? Отстъпвам ти всичките мъже, аз само ще флиртувам понякога с пет-шест, е айде 3-4 от тях, дийл?
Спирам,
- Глас в пустиня
Re: Спирам,
И защо си толква сигурна?- написа:Ся пак си търсиш комплиментите.vyara написа: Ма Странничето не ме иска, бърза да ме гони виж я. И ква е таз червена сполука па ако разбирам...
Иначе аз никъде не съм ти казвала да млъкваш. Даже някъде ти писах да си продължаваш, няма да ти преча, но да не се самоцитирамvyara написа: Гузен негонен бяга.
Внимавай къде се обаждаш., че съм скромен човек.
Пък и честен - ако си тръгнеш, няма да роня сълзи и да ти се извинявам. Не мога да се преструвам.
Сигурна съм, че ако кавгите в клуба утихнат, ще дойдеш да "поправиш" ситуацията.
То онова си беше съвсем искрен съвет. Показателно е, наистина.
Кажи ми сега, какъв ти е проблема с мен конкретно.
Ми сродни души, кога съм го крила пък...БоЕВ написа:Верке-е-е-е-е, па капин ти пише от ника!:shocked:vyara написа: Ма оревуар значи досвиданя. Не сбогом....Спирам беше за закачките. Сега сме на етап изясняване. Да се разберем, а? Отстъпвам ти всичките мъже, аз само ще флиртувам понякога с пет-шест, е айде 3-4 от тях, дийл?
Ми защото търсиш под вола теле.vyara написа:Ама защо сполука и защо непременно в червено. Това са детайли, които може би трябва да ми говорят, ама не сфащам, Холи, не сфащааааам....holi_day написа:Каквото повикало - такова се обадило - казват старите хора.vyara написа:Ма Странничето не ме иска, бърза да ме гони виж я. И ква е таз червена сполука па ако разбирам...
И ти не дойде с блага усмивка.
Нещата тук зависят от всеки.
Това е.
Дали различията са преодолими, зависи от това с каква лупа гледаш на тях.
Ми аз винаги съм блага, самата благост съм, как не го разбирате, не знам... Ако ми се усмихнат не мога да се сърдя и една минута.
Това е.
И понеже съм си аз, не мога да не направя асоциация с някаква картина...
Виж ми постинга по-горе. За мен ясно и категорично ти казах и показах, че без теб моите аватари, които харесвам, не са същите... Но ти - трябва да ти бъде казано в прав текст...
Връща се мъжът с букет, но тя "не!", захвърля го, цупи се, "Мъ кажи обичаш ли мъ!", "а? колко мъ обичаш?", "вчера ли мъ обичаше повече или днес", "казвай, та казвай"...
и после - аз не говоря нормално хахаха
а, усмихни се вече
пъ, ако е нужно още шъ се обясняваме:-)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Ма не, ма! С тебе се разбрахме.holi_day написа:Ми защото търсиш под вола теле.vyara написа:Ама защо сполука и защо непременно в червено. Това са детайли, които може би трябва да ми говорят, ама не сфащам, Холи, не сфащааааам....holi_day написа:Каквото повикало - такова се обадило - казват старите хора.vyara написа:Ма Странничето не ме иска, бърза да ме гони виж я. И ква е таз червена сполука па ако разбирам...
И ти не дойде с блага усмивка.
Нещата тук зависят от всеки.
Това е.
Дали различията са преодолими, зависи от това с каква лупа гледаш на тях.
Ми аз винаги съм блага, самата благост съм, как не го разбирате, не знам... Ако ми се усмихнат не мога да се сърдя и една минута.
Това е.
И понеже съм си аз, не мога да не направя асоциация с някаква картина...
Виж ми постинга по-горе. За мен ясно и категорично ти казах и показах, че без теб моите аватари, които харесвам, не са същите... Но ти - трябва да ти бъде казано в прав текст...
Връща се мъжът с букет, но тя "не!", захвърля го, цупи се, "Мъ кажи обичаш ли мъ!", "а? колко мъ обичаш?", "вчера ли мъ обичаше повече или днес", "казвай, та казвай"...
и после - аз не говоря нормално хахаха
а, усмихни се вече
пъ, ако е нужно още шъ се обясняваме:-)
Аз сега чакам Странничето да ми каже. И за червената сполука и по принцип какъв й е проблема.
ако беше със зелено - щеше ли да ти е проблемvyara написа:Ма не, ма! С тебе се разбрахме.
Аз сега чакам Странничето да ми каже. И за червената сполука и по принцип какъв й е проблема.
ае стига дребнавости
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ми аз като усетя, че има нещо гнило и почвам да се озъртам за знаци, които да ме упътят, ама... като не ги разбирам тез знаци!holi_day написа:ако беше със зелено - щеше ли да ти е проблемvyara написа:Ма не, ма! С тебе се разбрахме.
ае стига дребнавости
-
Дядо Капинчо
Каква бре! И мълчиш.Капинчо написа:Холи, що се правиш на утрепана? Сполук в червено има само едно значение.holi_day написа:ако беше със зелено - щеше ли да ти е проблемvyara написа:Ма не, ма! С тебе се разбрахме.
ае стига дребнавости
Ай стига циркове вече. Досадна си.
- Глас в пустиня
Ти нямаш ли си пишка да си играеш?Капинчо написа: Холи, що се правиш на утрепана? Сполук в червено има само едно значение.
Сполука в червено = БСП - айде кафа!:lol:
Малииии...БоЕВ написа:Ти нямаш ли си пишка да си играеш?Капинчо написа: Холи, що се правиш на утрепана? Сполук в червено има само едно значение.
Ох, ще ме уморите, бе хора.
Капинчо написа:Холи, що се правиш на утрепана? Сполук в червено има само едно значение.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Stranniche
- Обратна връзка:
Много си щедра, мерси, ама по чуждо не ходя. Можеш да ги пробваш всичките.vyara написа: Сега сме на етап изясняване. Да се разберем, а? Отстъпвам ти всичките мъже, аз само ще флиртувам понякога с пет-шест, е айде 3-4 от тях, дийл?
- Глас в пустиня
Хех!vyara написа:Малииии...БоЕВ написа:Ти нямаш ли си пишка да си играеш?Капинчо написа: Холи, що се правиш на утрепана? Сполук в червено има само едно значение.
Сполука в червено = БСП - айде кафа!:lol:Е тва е то да си тиква! Ми аполитична съм, кво!
:shy:
Ох, ще ме уморите, бе хора.
БСП -> Бъди Себе си (и в 3о4о) Плюса!:lol:
- Глас в пустиня
Ми сродни души, кога съм го крила пък...vyara написа:
Верке-е-е-е-е, па капин ти пише от ника!:shocked:
И му даваш...да ти пише от ник-а!?:lol:
Е, сега ти пък си щедра. Аз за виртуални флиртчета, таквоз...- написа:Много си щедра, мерси, ама по чуждо не ходя. Можеш да ги пробваш всичките.vyara написа: Сега сме на етап изясняване. Да се разберем, а? Отстъпвам ти всичките мъже, аз само ще флиртувам понякога с пет-шест, е айде 3-4 от тях, дийл?
Ама не ми каза проблема. Боев ми каза, че го дразни, че не страдам. Ти искаш ли да страдам? Не бе, кажи ми, не че ти обещавам, ама ако ще ти стане по-добре...
Кажи сега. Сериозно?
- Глас в пустиня
Голяма си драма - задмина капина!:lol:vyara написа:Е, сега ти пък си щедра. Аз за виртуални флиртчета, таквоз...- написа:Много си щедра, мерси, ама по чуждо не ходя. Можеш да ги пробваш всичките.vyara написа: Сега сме на етап изясняване. Да се разберем, а? Отстъпвам ти всичките мъже, аз само ще флиртувам понякога с пет-шест, е айде 3-4 от тях, дийл?
Ама не ми каза проблема. Боев ми каза, че го дразни, че не страдам. Ти искаш ли да страдам? Не бе, кажи ми, не че ти обещавам, ама ако ще ти стане по-добре...
Кажи сега. Сериозно?
Ма чеки ся, бе, де се буташ. Аз чакам нейния отговор.БоЕВ написа:Голяма си драма - задмина капина!:lol:vyara написа:Е, сега ти пък си щедра. Аз за виртуални флиртчета, таквоз...- написа:Много си щедра, мерси, ама по чуждо не ходя. Можеш да ги пробваш всичките.vyara написа: Сега сме на етап изясняване. Да се разберем, а? Отстъпвам ти всичките мъже, аз само ще флиртувам понякога с пет-шест, е айде 3-4 от тях, дийл?
Кажи сега. Сериозно?
-
Дядо Капинчо
Ногу начесто ме споменаваш.Капинчо написа:Ето, виждаш ли Холи?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
Не.Капинчо написа:Неприятно ли ти е?
Зех да свиквам.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
всеки, който си пазеше онова хубаво чувство към теб, е или е на път да го загубиvyara написа:Странничеееее, да не ми забравиш отговора.
Сетих се за едно предаване на НЛО навремето. Там една циганка гадаеше на кълбо и редеше:
Жълта дюля, зелен бор
чакам твоя отговОр!
Сериозно, чакам.
ти нали каза "спирам", кво стана, не можеш без "истинската Вяра", няма къде да я изявяваш?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Добре, бе. На теб пък какъв ти е проблема?!latrevw написа:всеки, който си пазеше онова хубаво чувство към теб, е или е на път да го загубиvyara написа:Странничеееее, да не ми забравиш отговора.
Сетих се за едно предаване на НЛО навремето. Там една циганка гадаеше на кълбо и редеше:
Жълта дюля, зелен бор
чакам твоя отговОр!
Сериозно, чакам.
ти нали каза "спирам", кво стана, не можеш без "истинската Вяра", няма къде да я изявяваш?
малееее, смях, смях, ти казвам, пълна веселбаvyara написа: Добре, бе. На теб пък какъв ти е проблема?!
Е, не!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Сетих се. За зеления бор сигурно ме критикуваш.latrevw написа:малееее, смях, смях, ти казвам, пълна веселбаvyara написа: Добре, бе. На теб пък какъв ти е проблема?!
Е, не!
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Разведрявам обстановката със смешни неща, докато чакам отговор на един нормален въпрос.
Изнервена си нещо и пак ти се привиждат разни неща. Грам добронамереност не виждам у вас. Що така?!
Латисия Силвърстоун, ногу смеховка, ногу нещо.latrevw написа:малееее, смях, смях, ти казвам, пълна веселба:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Камъни ли мяташ по задушевната ни компания?
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Аз ли пиша бързо, или ти четеш бавно? Стигнали до поста в който обяснявам какво е БСП?Капинчо написа:Ето, виждаш ли Холи? Даже и Мунчо, пардон Боев, така го разбира.БоЕВ написа:Ти нямаш ли си пишка да си играеш?Капинчо написа: Холи, що се правиш на утрепана? Сполук в червено има само едно значение.
редовно ми се привиждат викашvyara написа: пак ти се привиждат разни неща. Грам добронамереност не виждам у вас. Що така?!
и сега явно ми се привижда една разбесняла се кучка, която вместо да се обърне и да си погледне двете хубави деца, тръгнала да търси добронамереност в замяна на всичката жлъч, която сипе
ами не съм Исус, сори, няма да обърна и другата буза
не че ти пука, но никога не съм предполагала, че това е възможно и ако ти се забавляваш, мен ме боли кански, така и не ви разбрах хумора, но и не искам
понеже задаваш въпроси и искаш конкретни отговори, мога ли да попитам какво искаш от странниче? само не ми отговаряй, че искаш да ти отговори на един обикновен въпрос
ти дет не ти са разбира кво говориш, хич не ми се обаждай да ме обърквашholi_day написа:Латисия Силвърстоун, ногу смеховка, ногу нещо.latrevw написа:малееее, смях, смях, ти казвам, пълна веселба:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Камъни ли мяташ по задушевната ни компания?
и без туй все съм неразбрала, не видяла, па после и ми се привижда
- Глас в пустиня
Не се ли обърка вече - или чакаш от всеки...по списък?:lol:vyara написа: Ма чеки ся, бе, де се буташ. Аз чакам нейния отговор.
пп Ако този, или някакъв друг въпрос задаваш към всеки от списъчният състав на 3о4онет...убихме до Трифон зарезан в обяснения - това ли искаш?
Ето, Странниче, така се мрази! Докрай. Виждаш ли, Латрево ти показа как се прави.latrevw написа:редовно ми се привиждат викашvyara написа: пак ти се привиждат разни неща. Грам добронамереност не виждам у вас. Що така?!
и сега явно ми се привижда една разбесняла се кучка, която вместо да се обърне и да си погледне двете хубави деца, тръгнала да търси добронамереност в замяна на всичката жлъч, която сипе
ами не съм Исус, сори, няма да обърна и другата буза
не че ти пука, но никога не съм предполагала, че това е възможно и ако ти се забавляваш, мен ме боли кански, така и не ви разбрах хумора, но и не искам
понеже задаваш въпроси и искаш конкретни отговори, мога ли да попитам какво искаш от странниче? само не ми отговаряй, че искаш да ти отговори на един обикновен въпрос
Благодаря, че сподели чувствата си с мен. Аз пък винаги толкова съм те харесвала и все на едно мнение сме били. Отде се взе тази злоба хич и не знам.
Напипах болно местенце, откъдето никой не откликна. Искам да разбера. Вие го пазите и то се пази. От какво ли го е страх Странничето. Любопитна съм.БоЕВ написа:Не се ли обърка вече - или чакаш от всеки...по списък?:lol:vyara написа: Ма чеки ся, бе, де се буташ. Аз чакам нейния отговор.
пп Ако този, или някакъв друг въпрос задаваш към всеки от списъчният състав на 3о4онет...убихме до Трифон зарезан в обяснения - това ли искаш?
-
Дядо Капинчо
на мен говориш за злоба? е това, ако не е наглостvyara написа: Отде се взе тази злоба хич и не знам.
не съм ти споделила чувства, казах ти как те виждам в момента и продължавам да не мога да повярвам, че това си ти
Време е за нов клуб - Клуба на репресираните.Капинчо написа:УРА!vyara написа: Благодаря, че сподели чувствата си с мен. Аз пък винаги толкова съм те харесвала и все на едно мнение сме били. Отде се взе тази злоба хич и не знам.
Най-после разбрах защо ме намрази Латревото. Заради теб. Щот съм в твойта лоша компания.
Знаех си аз, че не е в мен вината.
Ма пък хубаво мрази, нали. Брррр. Чак тръпки те побиват.
Ф.Песоа
Ф.Песоа