Спирам,

Все същите
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 16:50, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Re: Спирам,

Мнение от latrevw »

vyara написа: Напипах болно местенце, откъдето никой не откликна. Искам да разбера. Вие го пазите и то се пази. От какво ли го е страх Странничето. Любопитна съм.
може да не съм проследила интригата

питай мен, какво искаш да разбереш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа: Напипах болно местенце, откъдето никой не откликна. Искам да разбера. Вие го пазите и то се пази. От какво ли го е страх Странничето. Любопитна съм.

Кажи си какво те мъчи. То остана ли още? Кажи, щом искаш.
Аз си чакам моя отговор. Има явно проблем и не ми се казва какъв е той. Или мога да бъда мразена без обяснения. Как мислиш?
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:Тя Латревото не е лоша.
Не е. :blum:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Тя Латревото не е лоша. Само в момента е малко ядосана на Верчето. Като я напопържа, ще напопържа и мен и ще и мине. И ще иде пак при добричките чичковци и лелки да си говори културно.
предположих, че до ревността ще стигнем пак:lol:

ти се поизчерпа вече, едно и също повтаряш, разбрах те, няма нужда още 100 пъти да ми го казваш

всеки си има предпочитания, аз харесвам добрите чичковци и лелки, нещо против?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа:
latrevw написа:

Аз си чакам моя отговор. Има явно проблем и не ми се казва какъв е той. Или мога да бъда мразена без обяснения. Как мислиш?
чакай сега нали ти искаш някой да откликне, ето аз ще ти откликна, само не разбрах кво питаш и за какво си любопитна

аз какво повече да ти кажа, казах си всичко
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:аз какво повече да ти кажа, казах си всичко
не спомена колко обичаш Верчето и защо на сърцето ти е Къпин.
Ф.Песоа

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа:
latrevw написа:

чакай сега нали ти искаш някой да откликне, ето аз ще ти откликна, само не разбрах кво питаш и за какво си любопитна

аз какво повече да ти кажа, казах си всичко
Не, не някой. Ти я защитаваш в момента. Но не й помагаш по никакъв начин. Аз се опитвам да разбера нещо, съвсем по човешки. Нейното отношение не е от вчера, аз не съм малоумна. Ето, сега питам - каква е причината, може пък нещо да съм сгафила без да ща, да е замълчала. Ама чак пък такава омраза и злоба. Айде холан. Що бе?!
Но нея питам, не тебе.
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 16:51, променено общо 1 път.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

latrevw написа:ти се поизчерпа вече, едно и също повтаряш, разбрах те, няма нужда още 100 пъти да ми го казваш
Лат, ти да не искаш да кажеш, че Къпин е досаден?
А/ Да.
Б/ Понякога.
В/ Не.

Отговаряй ясно. Той обича. :lol: Какво се правиш на утрепана?! :blum:
Ф.Песоа

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Не, не някой. Ти я защитаваш в момента. Но не й помагаш по никакъв начин. Аз се опитвам да разбера нещо, съвсем по човешки. Нейното отношение не е от вчера, аз не съм малоумна. Ето, сега питам - каква е причината, може пък нещо да съм сгафила без да ща, да е замълчала. Ама чак пък такава омраза и злоба. Айде холан. Що бе?!
Но нея питам, не тебе.
чакай сега, ние нали сме в клуба? нали си говорим? честно, не знам за какво отношение говориш
и стига като в детската градина - ти я защитаваш, ма не й помагаш

гледам, че се държиш идиотски и въобще не мога да разбера защо, гледам те как ядеш Грийн и недоумявам, но хайде това е друга тема

ако не искаш да се обаждам, говорете си със Странниче на бележки

ти може ли първо да погледнеш какво си писала и тогава да говориш за злоба и омраза
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа: Не, не някой. Ти я защитаваш в момента. Но не й помагаш по никакъв начин. Аз се опитвам да разбера нещо, съвсем по човешки. Нейното отношение не е от вчера, аз не съм малоумна. Ето, сега питам - каква е причината, може пък нещо да съм сгафила без да ща, да е замълчала. Ама чак пък такава омраза и злоба. Айде холан. Що бе?!
Но нея питам, не тебе.
чакай сега, ние нали сме в клуба? нали си говорим? честно, не знам за какво отношение говориш
и стига като в детската градина - ти я защитаваш, ма не й помагаш

гледам, че се държиш идиотски и въобще не мога да разбера защо, гледам те как ядеш Грийн и недоумявам, но хайде това е друга тема

ако не искаш да се обаждам, говорете си със Странниче на бележки

ти може ли първо да погледнеш какво си писала и тогава да говориш за злоба и омраза
Какво да гледам, нали знам какво изпитвам и какви са ми чувствата. Гледай си твоите отношения. Аз усещам онова, което е насочено към мен. Грийн го дъвча по съвсем други причини, принципни. Ама, виж, няма смисъл да говоря с теб и Боев и да ви обяснявам, добре сте си така.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Какво да гледам, нали знам какво изпитвам и какви са ми чувствата. Гледай си твоите отношения. Аз усещам онова, което е насочено към мен. Грийн го дъвча по съвсем други причини, принципни. Ама, виж, няма смисъл да говоря с теб и Боев и да ви обяснявам, добре сте си така.
по повод на горното, искам да ти кажа, да не държиш толкова настоятелно всеки да ти отговаря като питаш

колкото пъти съм попитала конкретно нещо ести или док, никога не съм получава отговор, гледам продължаваш традицията и ти
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа: Какво да гледам, нали знам какво изпитвам и какви са ми чувствата. Гледай си твоите отношения. Аз усещам онова, което е насочено към мен. Грийн го дъвча по съвсем други причини, принципни. Ама, виж, няма смисъл да говоря с теб и Боев и да ви обяснявам, добре сте си така.
по повод на горното, искам да ти кажа, да не държиш толкова настоятелно всеки да ти отговаря като питаш

колкото пъти съм попитала конкретно нещо ести или док, никога не съм получава отговор, гледам продължаваш традицията и ти
За мен това е важно. Мога да говоря с всички, които я защитавате нормално, дори с Боев и с теб. С нея не се получава. Аз не съм по-различна. Дълго време дори не съм я забелязвала. Но явно тя има проблем с мен. защо да не е важно, след като се изпокарвам с други хора заради това. Явно има нещо.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: За мен това е важно. Мога да говоря с всички, които я защитавате нормално, дори с Боев и с теб. С нея не се получава. Аз не съм по-различна. Дълго време дори не съм я забелязвала. Но явно тя има проблем с мен. защо да не е важно, след като се изпокарвам с други хора заради това. Явно има нещо.
и си сигурна, че не ти се привижда

само питам, не съм ви следила всички разговори, само видях вчера ти как мило се отнесе с нея в темата за лекарската грешка

реакцията й и на мен не ми допада особено, защото така се притесних, че на някой му има нещо и за мен беше пресилено

но след толкова време писане съм я приела такава каквато е (освен ако и тя не ме изненада). на теб може да ти е превзето, но тя явно си е по-чувствителна, внимателна, дори и на теб, и на мен да не ни харесва.

нужно ли е да казваш, че не си я забелязвала, що за отношение? друг не забелязва теб, трети мен, и какво, нали са тук другите, или поне бяха?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа: нужно ли е да казваш, че не си я забелязвала, що за отношение? друг не забелязва теб, трети мен, и какво, нали са тук другите, или поне бяха?
Нужно ли е да идваш да ми държиш сметка и да се месиш в чужди разговори? Опитах с добро, но и добро не става. Може пък и да получа отговор, кой знае. Всъщност той не ми е нужен на мен. Нужен е на нея. Трябва ли всичко да ти обяснявам пък аз. Човек или разбира или не. Ти не ме разбираш и не искаш. С теб приключих разговора. Лека нощ!
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

мисля е време всички да изкараме по една паранормална психология за да се научим да четем чуждите мисли, после по една фиология за да научим ударенията и запетайките къде се слагат, после малко финанси за да обърнем нещата в правата вяра (юани) и не лошо курс по градинарство с ударЕние на червените рози

друго да ни трябва ?
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Нужно ли е да идваш да ми държиш сметка и да се месиш в чужди разговори? Опитах с добро, но и добро не става. Може пък и да получа отговор, кой знае. Всъщност той не ми е нужен на мен. Нужен е на нея. Трябва ли всичко да ти обяснявам пък аз. Човек или разбира или не. Ти не ме разбираш и не искаш. С теб приключих разговора. Лека нощ!

кви чужди разговори, мааааа, какоооооооо

тук е клуб, като си пльоскаш мнението пред всички, който иска може да ти отговаря, ако искаш лично да провеждаш сеанси на странниче, ми намерете си прайвит плейс някъде

ибахти лудата жена честно!

дет вика Дарки или малоумна ще ме изкарате или трябва да имам паранормални способности, за да ви чета мислите, егати
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

в някаква мъгла шибана сме всички
и всичко е изкривено в мъглата
и сякаш не можем да се намерим
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:
vyara написа: Нужно ли е да идваш да ми държиш сметка и да се месиш в чужди разговори? Опитах с добро, но и добро не става. Може пък и да получа отговор, кой знае. Всъщност той не ми е нужен на мен. Нужен е на нея. Трябва ли всичко да ти обяснявам пък аз. Човек или разбира или не. Ти не ме разбираш и не искаш. С теб приключих разговора. Лека нощ!

кви чужди разговори, мааааа, какоооооооо

тук е клуб, като си пльоскаш мнението пред всички, който иска може да ти отговаря, ако искаш лично да провеждаш сеанси на странниче, ми намерете си прайвит плейс някъде

ибахти лудата жена честно!

дет вика Дарки или малоумна ще ме изкарате или трябва да имам паранормални способности, за да ви чета мислите, егати
Беги пий хапче за нерви. И малко секс няма да ти навреди. :winkw:
Изображение
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Dark Angel написа:мисля е време всички да изкараме по една паранормална психология за да се научим да четем чуждите мисли, после по една фиология за да научим ударенията и запетайките къде се слагат, после малко финанси за да обърнем нещата в правата вяра (юани) и не лошо курс по градинарство с ударЕние на червените рози

друго да ни трябва ?
Да.
Да пишем баааавно. Да се обмисля всяка дума. Да се редактира няколко пъти мнението и едва тогава да се "публикува" в печата.
За назначим двама отговорни редактори...
И да се направи отдел "оплаквания" (от съфорумци естествено).
Ф.Песоа

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

vyara написа: Беги пий хапче за нерви. И малко секс няма да ти навреди. :winkw:
хахахахаха

кой ми говори за секс?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
но след толкова време писане съм я приела такава каквато е (освен ако и тя не ме изненада). на теб може да ти е превзето, но тя явно си е по-чувствителна, внимателна, дори и на теб, и на мен да не ни харесва.

нужно ли е да казваш, че не си я забелязвала, що за отношение? друг не забелязва теб, трети мен, и какво, нали са тук другите, или поне бяха?
Напоследък твърде важно се оказа всеки да обявява публично неприязните си, че и да ги подчертава многократно. Ама наистина многократно - да не би някой да ги пропусне.
А после - плачем, че никой от никого не се интересува и някой като си затръгва, никой не му казва "ама недей".

Ми как да й кажа на Вяра да не си тръгва и че ще ми липсва, като не е актуално така да се говори?
Стигнахме дотам, че да е смешно, като си кажем нещо хубаво.
Няма да го кажа и аз сега.
Като й мине това настроение, тогава.
Като изтече черната река.
Ако изобщо.
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Сладки сте.

Интересно колко време ще сте си дружки, докато пак започнете да се плюете.
колкото вие бе Капине

или забравяш как днес си с един, утре с друг

на някои това не им е проблем, ама ти много държиш да се знае кой на кого е враг :lol:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Капинчо написа:Сладки сте.

Интересно колко време ще сте си дружки, докато пак започнете да се плюете.
От зелената ти риза е...
Ф.Песоа

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

holi_day написа: Да.
Да пишем баааавно. Да се обмисля всяка дума. Да се редактира няколко пъти мнението и едва тогава да се "публикува" в печата.
За назначим двама отговорни редактори...
И да се направи отдел "оплаквания" (от съфорумци естествено).
чакай сега
как да пиша бавно
искам учител да ме научи да пиша бавно :lol:
примерно Ръсел Кроу да изскочи от Гладиатор и да ме учи да го правя баааааавно :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

holi_day написа: От зелената ти риза е...
зеления цвятт отключва агресия у неустойчиви индивиди :-)
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: хахахахаха

кой ми говори за секс?
ей, искате ли да си отворим една тема за секс?
м?
да си поприказваме докато няма мъже тук
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 26.11.08, 21:36, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа: Не аз те намразих Лат. Ти мен намрази. Та ти ще трябва да ми обясниш как става това днес с мен, утре против мен.
Лично теб с една дума не съм те обидил, но това не ти пречи да ме мразиш от дън душа. Поогледай се първо в себе си.
Много те моля да ми кажеш , с кого съм бил днес и после не съм бил и после пак съм бил.
ами с Дарк ти е най-прекрасен примера

с док, ама сега ще ме караш да ти вадя линкове, а аз мразя, със сет, и на амаранта й обясняваше веднъж колко е умна....

сигурно и други има

и за последно го казвам - не те мразя, не мога да мълча като ръсите простотия след простотия, съжалявам, че не ви харесва
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа:
Dark Angel написа:
Путко смръдлива, казах ти да не се занимаваш с мен. Или шизофреничния ти мозък не помни дотолкоз?
нда
определено ЗЕЛЕНИЯТ цвят не действа добре на някои хора :crying:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа:
Dark Angel написа:
Путко смръдлива, казах ти да не се занимаваш с мен. Или шизофреничния ти мозък не помни дотолкоз?

хахахахахахахахахахахахахаха

е нямам думи, красота

после пак ходи да ги говориш и обясняваш на другите да се погледнат
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 16:52, променено общо 1 път.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 16:52, променено общо 1 път.
Публикувай отговор