Спирам,
-
Дядо Капинчо
Re: Спирам,
може да не съм проследила интригатаvyara написа: Напипах болно местенце, откъдето никой не откликна. Искам да разбера. Вие го пазите и то се пази. От какво ли го е страх Странничето. Любопитна съм.
питай мен, какво искаш да разбереш
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
-
Дядо Капинчо
Кажи си какво те мъчи. То остана ли още? Кажи, щом искаш.latrevw написа:може да не съм проследила интригатаvyara написа: Напипах болно местенце, откъдето никой не откликна. Искам да разбера. Вие го пазите и то се пази. От какво ли го е страх Странничето. Любопитна съм.
Аз си чакам моя отговор. Има явно проблем и не ми се казва какъв е той. Или мога да бъда мразена без обяснения. Как мислиш?
предположих, че до ревността ще стигнем пак:lol:Капинчо написа: Тя Латревото не е лоша. Само в момента е малко ядосана на Верчето. Като я напопържа, ще напопържа и мен и ще и мине. И ще иде пак при добричките чичковци и лелки да си говори културно.
ти се поизчерпа вече, едно и също повтаряш, разбрах те, няма нужда още 100 пъти да ми го казваш
всеки си има предпочитания, аз харесвам добрите чичковци и лелки, нещо против?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
чакай сега нали ти искаш някой да откликне, ето аз ще ти откликна, само не разбрах кво питаш и за какво си любопитнаvyara написа:Кажи си какво те мъчи. То остана ли още? Кажи, щом искаш.latrevw написа:може да не съм проследила интригатаvyara написа: Напипах болно местенце, откъдето никой не откликна. Искам да разбера. Вие го пазите и то се пази. От какво ли го е страх Странничето. Любопитна съм.
Аз си чакам моя отговор. Има явно проблем и не ми се казва какъв е той. Или мога да бъда мразена без обяснения. Как мислиш?
аз какво повече да ти кажа, казах си всичко
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
не спомена колко обичаш Верчето и защо на сърцето ти е Къпин.latrevw написа:аз какво повече да ти кажа, казах си всичко
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Не, не някой. Ти я защитаваш в момента. Но не й помагаш по никакъв начин. Аз се опитвам да разбера нещо, съвсем по човешки. Нейното отношение не е от вчера, аз не съм малоумна. Ето, сега питам - каква е причината, може пък нещо да съм сгафила без да ща, да е замълчала. Ама чак пък такава омраза и злоба. Айде холан. Що бе?!latrevw написа:чакай сега нали ти искаш някой да откликне, ето аз ще ти откликна, само не разбрах кво питаш и за какво си любопитнаvyara написа:Кажи си какво те мъчи. То остана ли още? Кажи, щом искаш.latrevw написа:може да не съм проследила интригатаvyara написа: Напипах болно местенце, откъдето никой не откликна. Искам да разбера. Вие го пазите и то се пази. От какво ли го е страх Странничето. Любопитна съм.
аз какво повече да ти кажа, казах си всичко
Но нея питам, не тебе.
-
Дядо Капинчо
Лат, ти да не искаш да кажеш, че Къпин е досаден?latrevw написа:ти се поизчерпа вече, едно и също повтаряш, разбрах те, няма нужда още 100 пъти да ми го казваш
А/ Да.
Б/ Понякога.
В/ Не.
Отговаряй ясно. Той обича.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
чакай сега, ние нали сме в клуба? нали си говорим? честно, не знам за какво отношение говоришvyara написа: Не, не някой. Ти я защитаваш в момента. Но не й помагаш по никакъв начин. Аз се опитвам да разбера нещо, съвсем по човешки. Нейното отношение не е от вчера, аз не съм малоумна. Ето, сега питам - каква е причината, може пък нещо да съм сгафила без да ща, да е замълчала. Ама чак пък такава омраза и злоба. Айде холан. Що бе?!
Но нея питам, не тебе.
и стига като в детската градина - ти я защитаваш, ма не й помагаш
гледам, че се държиш идиотски и въобще не мога да разбера защо, гледам те как ядеш Грийн и недоумявам, но хайде това е друга тема
ако не искаш да се обаждам, говорете си със Странниче на бележки
ти може ли първо да погледнеш какво си писала и тогава да говориш за злоба и омраза
Какво да гледам, нали знам какво изпитвам и какви са ми чувствата. Гледай си твоите отношения. Аз усещам онова, което е насочено към мен. Грийн го дъвча по съвсем други причини, принципни. Ама, виж, няма смисъл да говоря с теб и Боев и да ви обяснявам, добре сте си така.latrevw написа:чакай сега, ние нали сме в клуба? нали си говорим? честно, не знам за какво отношение говоришvyara написа: Не, не някой. Ти я защитаваш в момента. Но не й помагаш по никакъв начин. Аз се опитвам да разбера нещо, съвсем по човешки. Нейното отношение не е от вчера, аз не съм малоумна. Ето, сега питам - каква е причината, може пък нещо да съм сгафила без да ща, да е замълчала. Ама чак пък такава омраза и злоба. Айде холан. Що бе?!
Но нея питам, не тебе.
и стига като в детската градина - ти я защитаваш, ма не й помагаш
гледам, че се държиш идиотски и въобще не мога да разбера защо, гледам те как ядеш Грийн и недоумявам, но хайде това е друга тема
ако не искаш да се обаждам, говорете си със Странниче на бележки
ти може ли първо да погледнеш какво си писала и тогава да говориш за злоба и омраза
по повод на горното, искам да ти кажа, да не държиш толкова настоятелно всеки да ти отговаря като питашvyara написа: Какво да гледам, нали знам какво изпитвам и какви са ми чувствата. Гледай си твоите отношения. Аз усещам онова, което е насочено към мен. Грийн го дъвча по съвсем други причини, принципни. Ама, виж, няма смисъл да говоря с теб и Боев и да ви обяснявам, добре сте си така.
колкото пъти съм попитала конкретно нещо ести или док, никога не съм получава отговор, гледам продължаваш традицията и ти
За мен това е важно. Мога да говоря с всички, които я защитавате нормално, дори с Боев и с теб. С нея не се получава. Аз не съм по-различна. Дълго време дори не съм я забелязвала. Но явно тя има проблем с мен. защо да не е важно, след като се изпокарвам с други хора заради това. Явно има нещо.latrevw написа:по повод на горното, искам да ти кажа, да не държиш толкова настоятелно всеки да ти отговаря като питашvyara написа: Какво да гледам, нали знам какво изпитвам и какви са ми чувствата. Гледай си твоите отношения. Аз усещам онова, което е насочено към мен. Грийн го дъвча по съвсем други причини, принципни. Ама, виж, няма смисъл да говоря с теб и Боев и да ви обяснявам, добре сте си така.
колкото пъти съм попитала конкретно нещо ести или док, никога не съм получава отговор, гледам продължаваш традицията и ти
и си сигурна, че не ти се привиждаvyara написа: За мен това е важно. Мога да говоря с всички, които я защитавате нормално, дори с Боев и с теб. С нея не се получава. Аз не съм по-различна. Дълго време дори не съм я забелязвала. Но явно тя има проблем с мен. защо да не е важно, след като се изпокарвам с други хора заради това. Явно има нещо.
само питам, не съм ви следила всички разговори, само видях вчера ти как мило се отнесе с нея в темата за лекарската грешка
реакцията й и на мен не ми допада особено, защото така се притесних, че на някой му има нещо и за мен беше пресилено
но след толкова време писане съм я приела такава каквато е (освен ако и тя не ме изненада). на теб може да ти е превзето, но тя явно си е по-чувствителна, внимателна, дори и на теб, и на мен да не ни харесва.
нужно ли е да казваш, че не си я забелязвала, що за отношение? друг не забелязва теб, трети мен, и какво, нали са тук другите, или поне бяха?
Нужно ли е да идваш да ми държиш сметка и да се месиш в чужди разговори? Опитах с добро, но и добро не става. Може пък и да получа отговор, кой знае. Всъщност той не ми е нужен на мен. Нужен е на нея. Трябва ли всичко да ти обяснявам пък аз. Човек или разбира или не. Ти не ме разбираш и не искаш. С теб приключих разговора. Лека нощ!latrevw написа: нужно ли е да казваш, че не си я забелязвала, що за отношение? друг не забелязва теб, трети мен, и какво, нали са тук другите, или поне бяха?
- Dark Angel
мисля е време всички да изкараме по една паранормална психология за да се научим да четем чуждите мисли, после по една фиология за да научим ударенията и запетайките къде се слагат, после малко финанси за да обърнем нещата в правата вяра (юани) и не лошо курс по градинарство с ударЕние на червените рози
друго да ни трябва ?
друго да ни трябва ?
vyara написа: Нужно ли е да идваш да ми държиш сметка и да се месиш в чужди разговори? Опитах с добро, но и добро не става. Може пък и да получа отговор, кой знае. Всъщност той не ми е нужен на мен. Нужен е на нея. Трябва ли всичко да ти обяснявам пък аз. Човек или разбира или не. Ти не ме разбираш и не искаш. С теб приключих разговора. Лека нощ!
кви чужди разговори, мааааа, какоооооооо
тук е клуб, като си пльоскаш мнението пред всички, който иска може да ти отговаря, ако искаш лично да провеждаш сеанси на странниче, ми намерете си прайвит плейс някъде
ибахти лудата жена честно!
дет вика Дарки или малоумна ще ме изкарате или трябва да имам паранормални способности, за да ви чета мислите, егати
- Dark Angel
Беги пий хапче за нерви. И малко секс няма да ти навреди.latrevw написа:vyara написа: Нужно ли е да идваш да ми държиш сметка и да се месиш в чужди разговори? Опитах с добро, но и добро не става. Може пък и да получа отговор, кой знае. Всъщност той не ми е нужен на мен. Нужен е на нея. Трябва ли всичко да ти обяснявам пък аз. Човек или разбира или не. Ти не ме разбираш и не искаш. С теб приключих разговора. Лека нощ!
кви чужди разговори, мааааа, какоооооооо
тук е клуб, като си пльоскаш мнението пред всички, който иска може да ти отговаря, ако искаш лично да провеждаш сеанси на странниче, ми намерете си прайвит плейс някъде
ибахти лудата жена честно!
дет вика Дарки или малоумна ще ме изкарате или трябва да имам паранормални способности, за да ви чета мислите, егати
Да.Dark Angel написа:мисля е време всички да изкараме по една паранормална психология за да се научим да четем чуждите мисли, после по една фиология за да научим ударенията и запетайките къде се слагат, после малко финанси за да обърнем нещата в правата вяра (юани) и не лошо курс по градинарство с ударЕние на червените рози
друго да ни трябва ?
Да пишем баааавно. Да се обмисля всяка дума. Да се редактира няколко пъти мнението и едва тогава да се "публикува" в печата.
За назначим двама отговорни редактори...
И да се направи отдел "оплаквания" (от съфорумци естествено).
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
хахахахахаvyara написа: Беги пий хапче за нерви. И малко секс няма да ти навреди.
кой ми говори за секс?
Напоследък твърде важно се оказа всеки да обявява публично неприязните си, че и да ги подчертава многократно. Ама наистина многократно - да не би някой да ги пропусне.latrevw написа:
но след толкова време писане съм я приела такава каквато е (освен ако и тя не ме изненада). на теб може да ти е превзето, но тя явно си е по-чувствителна, внимателна, дори и на теб, и на мен да не ни харесва.
нужно ли е да казваш, че не си я забелязвала, що за отношение? друг не забелязва теб, трети мен, и какво, нали са тук другите, или поне бяха?
А после - плачем, че никой от никого не се интересува и някой като си затръгва, никой не му казва "ама недей".
Ми как да й кажа на Вяра да не си тръгва и че ще ми липсва, като не е актуално така да се говори?
Стигнахме дотам, че да е смешно, като си кажем нещо хубаво.
Няма да го кажа и аз сега.
Като й мине това настроение, тогава.
Като изтече черната река.
Ако изобщо.
Panta rhei...
колкото вие бе КапинеКапинчо написа: Сладки сте.
Интересно колко време ще сте си дружки, докато пак започнете да се плюете.
или забравяш как днес си с един, утре с друг
на някои това не им е проблем, ама ти много държиш да се знае кой на кого е враг
- Dark Angel
чакай сегаholi_day написа: Да.
Да пишем баааавно. Да се обмисля всяка дума. Да се редактира няколко пъти мнението и едва тогава да се "публикува" в печата.
За назначим двама отговорни редактори...
И да се направи отдел "оплаквания" (от съфорумци естествено).
как да пиша бавно
искам учител да ме научи да пиша бавно
примерно Ръсел Кроу да изскочи от Гладиатор и да ме учи да го правя баааааавно
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
ей, искате ли да си отворим една тема за секс?latrevw написа: хахахахаха
кой ми говори за секс?
м?
да си поприказваме докато няма мъже тук
-
Дядо Капинчо
ами с Дарк ти е най-прекрасен примераКапинчо написа: Не аз те намразих Лат. Ти мен намрази. Та ти ще трябва да ми обясниш как става това днес с мен, утре против мен.
Лично теб с една дума не съм те обидил, но това не ти пречи да ме мразиш от дън душа. Поогледай се първо в себе си.
Много те моля да ми кажеш , с кого съм бил днес и после не съм бил и после пак съм бил.
с док, ама сега ще ме караш да ти вадя линкове, а аз мразя, със сет, и на амаранта й обясняваше веднъж колко е умна....
сигурно и други има
и за последно го казвам - не те мразя, не мога да мълча като ръсите простотия след простотия, съжалявам, че не ви харесва
- Dark Angel
Капинчо написа:Путко смръдлива, казах ти да не се занимаваш с мен. Или шизофреничния ти мозък не помни дотолкоз?Dark Angel написа:зеления цвятт отключва агресия у неустойчиви индивидиholi_day написа: От зелената ти риза е...
хахахахахахахахахахахахахаха
е нямам думи, красота
после пак ходи да ги говориш и обясняваш на другите да се погледнат
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо