И не само тях... всички като тях наред...
Смърт
Най-шибаното в цялата
история е, че това е поредното доказателство, че смъртта също е стока. Шибан комерсиален кошмар е света.
-
почти безобидна
Ама то е ясно, че искат пари.Green Light написа:Ееее! Едва ли, приятелю. Ако се движиш само по това какво ТРЯБВА доста ще се отплеснеш. Може би е по- добре да видим какво МОЖЕ. И кой го можеcaliostro написа:
тава са нашите пари
държавата няма пари
и тези горе трябва да бачкат за всички нас е не да се лигавят
никакви пари не трябва да даваме
напротив
трябва да си искаме пари ние за това унижение и подигравка които си правят с нас едни диваци
Все ще се намери някакъв благовиден предлог, да да им дадат така,
че да не излезе откуп...
Вярно е, че тежат на съвестта на много политици. Дори да ги оправдаят напълно и да си се приберат в прекрасната ни държавица. Тия седем години и ужаса, дето са го изживели да тежат на съвестта на Костовци, Мостовци и други боклуци. Би трябвало да се иска да си поемат отговорността, когато всичко свърши.
политиците и едрите риби никога не плащатпочти безобидна написа:Ама то е ясно, че искат пари.Green Light написа:Ееее! Едва ли, приятелю. Ако се движиш само по това какво ТРЯБВА доста ще се отплеснеш. Може би е по- добре да видим какво МОЖЕ. И кой го можеcaliostro написа:
тава са нашите пари
държавата няма пари
и тези горе трябва да бачкат за всички нас е не да се лигавят
никакви пари не трябва да даваме
напротив
трябва да си искаме пари ние за това унижение и подигравка които си правят с нас едни диваци
Все ще се намери някакъв благовиден предлог, да да им дадат така,
че да не излезе откуп...
Вярно е, че тежат на съвестта на много политици. Дори да ги оправдаят напълно и да си се приберат в прекрасната ни държавица. Тия седем години и ужаса, дето са го изживели да тежат на съвестта на Костовци, Мостовци и други боклуци. Би трябвало да се иска да си поемат отговорността, когато всичко свърши.
това си е принцип
след като за една война с милиони жертви имаше една шепа виновни само то за другото какво остава....
Re: Смърт
Аз съм шокирана, въпреки че някак се очакваше...4avdar4e написа:Преди минути либийският съд е осъдил сестрите ни на смърт.
Оставам безмълвна...
Друго се питам - ако все пак окончателно им потвърдят присъдите и не дай Боже ги изпълнят, какво би трябвало да направим ние в отговор?!
има подобен случай с двама турски шофериMila написа:Аз съм шокирана, въпреки че някак се очакваше...4avdar4e написа:Преди минути либийският съд е осъдил сестрите ни на смърт.
Оставам безмълвна...![]()
Друго се питам - ако все пак окончателно им потвърдят присъдите и не дай Боже ги изпълнят, какво би трябвало да направим ние в отговор?!
среща се турски министър в либия с министри
и няма проблемиии
и след няколко дена смъртните присъди са били изпълнени
на арабите това им е маниер гаден
-
почти безобидна
Ми да поискаме оставките на всички, детоса участвали от наша страна в това дело. Всички, дето са взимали решения от първия до последния ден. И да ги натикаму у кучи гъз. Това.Mila написа:Аз съм шокирана, въпреки че някак се очакваше...4avdar4e написа:Преди минути либийският съд е осъдил сестрите ни на смърт.
Оставам безмълвна...![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Прекъсваме всякакви диплматически взаимоотношения:mad:Mila написа:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Dark написа:е нали са подводници - трябва да са потънали4avdar4e написа: Хе-хе, България и самолетоносачи... Или мое да пратим ония две подводници, дето са ни останали и не се знае кога точно ще потънат

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Преди години, когато избухна скандалът, работех в известен ежедневник. Отидохме да разпитваме по случая разни големи клечки, които би трябвало да са осведомени, но като че ли и те не бяха наясно, и най-вече - не бяха убедени в невинността на нашите медици. Смутолевиха нещо и не ни дадоха информация...zlatokoska написа:кое е твое мнение?caliostro написа:даpocti_bezobidna написа:Тъпи копелета!
Хора, нали все пак е възможно някакво обжалване?
Баси, нали искат кинти - да им ги дадат ебати и да се приключи!
Ма нали всички бяха зад нас - и Европа, и Щатите и всички,
всички, всички авторитетни учени и лекари!
Не мога да повярвам просто...:mad::mad:
това е и моето мнение
че са тъпи копелета или че трябва да се плати?
да се признае държавата за виновна, за да спаси живот?
може и да си прав, като се има предвид, че именно държавата ги насади на тези яйца като не ги изведе навреме от страната - всички си прибраха хората само ние лапахме мухите.
макар че на тия за нищо вяра не може да се има - може да платят и те пак да не ги пуснат а да дигнат мизата - унижението е важно
да не говорим че май и те не малко пари ни дължат
ако има шанс то той е в сценката с кадафи, макар да не вярвам
кофти е, че чак като изпълнят присъдите ще се размърдат великите сили и ще има сериозни санкции
ние както обикновено сме само повод и в баницата няма да участваме
- Stranniche
- Обратна връзка:
От друга страна ако им дадат кинтите, ще затвърдим представата на идиотите по цял свят, че с изнудване лесно и успешно се печелят много пари и тогава отвличанията, процесите, заплахите, смъртните присъди и изнудванията ще започнат да "процъфтяват".pocti_bezobidna написа:Тъпи копелета!
Хора, нали все пак е възможно някакво обжалване?
Баси, нали искат кинти - да им ги дадат ебати и да се приключи!
Ма нали всички бяха зад нас - и Европа, и Щатите и всички,
всички, всички авторитетни учени и лекари!
Не мога да повярвам просто...:mad::mad:
А дори да преведем на исканата солидна сума, въобще не е сигурно, че ще пуснат медиците ни - либийските политици вече 7 години са насаждали у народа си идеята, че нашите са олицетворение на Сатаната и убийци на децата им. Освобождаването на осъдените би подкопало вярата на либийския народ в ш.....то им правителство.
Нямам думи!
- Dark Angel
- БОЙКО БОРИСОВ
ахам.Dark написа:ами сега е момента да изпъдим позорно сите либийски дипломати
добре е да има реакция.
не знам какво се случва когато една страна прекъсне дипломатически отношения с друга обаче
ще допуснат ли наши представители на евентуален бъдещ процес и т.н.
не е ли такъв акт подписване на смъртната присъда от наша страна?
Това с недопускането не би трябвало да е проблем. И без това и в момента делото там се води от либийски айдукат (може и да греша, разбира се)... пък и сумати организации има международни... айдукатски и прочие... ще има кой да ги защитава.zlatokoska написа:ахам.Dark написа:ами сега е момента да изпъдим позорно сите либийски дипломати
добре е да има реакция.
не знам какво се случва когато една страна прекъсне дипломатически отношения с друга обаче
ще допуснат ли наши представители на евентуален бъдещ процес и т.н.
не е ли такъв акт подписване на смъртната присъда от наша страна?
Важното е да се даде ясен и категоричен знак, че няма да приемем такова отношение.
Да се изгонят техните дипломати.
Да изтеглим нашите от там - дипломати и работници.
На всички възможни места и по всеки повод да се вдига гюрлутия по въпроса.
Всеки либийски гражданин, сгазил лука у нас, да се третира с макс суровост на закона... по бързата процедура.
А може би ако изгорим на площада няколко техни знамена и чучела на онуй чучело, както мюсулманите направиха заради карикатурите примерно, ще има някаква реакция.
Бтв, вчера говореха по ТВ-то, че тези присъди не са предизвикали никаква реакция у нашето общество. Имаше няколко АТАКисти пред посолството им и толкоз. Къде сме ние, БГ народа?
Истината е, че не знам какво може да се направи... и се чуствам безсилен... както и пре**ан, че съм гражданин на държава, на която хич, ама хич не и пука за нейните граждани
Милен Цветков вчера каза нещо, според мен много умно. Изправят се наште глави и казват: ние не признаваме вашето правосъдие, защото не включвате доказателства в делото и то е политическо. Върнете ни хората, ние ще ги съдим. В противен случай ще обявим на целия свят, че вие държите заложници, а не подсъдими. Нещо такова....Gaspode написа:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тоз лаф с отличаването не работи в момента. Винаги ми е било чудно ако някой скочи да ме бие аз да не го удрям ли? За да се отличавам от него? Ти защо искаш да носиш пищов? Какво ще те отличава тогава от разбойника с пищов на кръста? Аре моля ти се...Remmivs написа:мислиш ли че горенето на знамена ще ни помогне
и конфронтация в тази момент
ясно мнение да
неприемане да
но горене на знамена
какво ще ни отличи от тях тогава
Ония гориха знамена... всички ги псуваха... но постигнаха своето, нали? Може би в този случай целта оправдава средствата?
И пак - горенето на знамена беше само пример
Това, което ни трябва е масови прояви на обществено недоволство
Трябва да има реакция
А правителството ни няма да реагира, докато ние не го принудим
ЛМ, разбира се
Това е добра позиция!4avdar4e написа:Милен Цветков вчера каза нещо, според мен много умно. Изправят се наште глави и казват: ние не признаваме вашето правосъдие, защото не включвате доказателства в делото и то е политическо. Върнете ни хората, ние ще ги съдим. В противен случай ще обявим на целия свят, че вие държите заложници, а не подсъдими. Нещо такова....
Абе другото е око за две, зъб за чене. И това не работи. Виж Близкия Изток. Пищовът го искам за кеф.Gaspode написа:Тоз лаф с отличаването не работи в момента. Винаги ми е било чудно ако някой скочи да ме бие аз да не го удрям ли? За да се отличавам от него? Ти защо искаш да носиш пищов? Какво ще те отличава тогава от разбойника с пищов на кръста? Аре моля ти се...
Ония гориха знамена... всички ги псуваха... но постигнаха своето, нали? Може би в този случай целта оправдава средствата?
Трябва да има реакция
ЛМ, разбира се
Подигравката с национални символи е гавра, която не мисля, че някой от тек присъстващите би одобрил чистосърдечно. Все едно ми казваш всички либийци са свине мръсни. Е не са! Щото иначе ако приравняваме политиката на шепа идиоти с народа, значи и ние всинца сме видни кретени.
Хващаш се за думата. Добре, няма да горим знамена. Нито чучеба. Ще си светим със запалки. Важното е да има реакция. Обществена. Някаква.Remmivs написа:Абе другото е око за две, зъб за чене. И това не работи. Виж Близкия Изток. Пищовът го искам за кеф.Gaspode написа:Тоз лаф с отличаването не работи в момента. Винаги ми е било чудно ако някой скочи да ме бие аз да не го удрям ли? За да се отличавам от него? Ти защо искаш да носиш пищов? Какво ще те отличава тогава от разбойника с пищов на кръста? Аре моля ти се...
Трябва да има реакция
ЛМ, разбира се
Подигравката с национални символи е гавра, която не мисля, че някой от тек присъстващите би одобрил чистосърдечно. Все едно ми казваш всички либийци са свине мръсни. Е не са! Щото иначе ако приравняваме политиката на шепа идиоти с народа, значи и ние всинца сме видни кретени.
Но признай, че шансът да попаднем в новините на всички медии е по-голям ако горим знамена вместо да си сметим със запалки...
Иначе наистина позицията на Милен Цветков изглежда най-правилна. Но отново тази позиция трябва да се популяризира. Да стане достояние на всеки навсякъде...
Добре, да оставим думата, наистина. Съгласен съм с теб. Трябва да има реакция. Да видим ние какво можем да направим. Да измислим нещо - плакат, писмо, сайт. Нищо, че има стотици такива.Gaspode написа:Хващаш се за думата. Добре, няма да горим знамена. Нито чучеба. Ще си светим със запалки. Важното е да има реакция. Обществена. Някаква.
Но признай, че шансът да попаднем в новините на всички медии е по-голям ако горим знамена вместо да си сметим със запалки...
Иначе наистина позицията на Милен Цветков изглежда най-правилна. Но отново тази позиция трябва да се популяризира. Да стане достояние на всеки навсякъде...
Клубна сбирка пред парламента. СериозноRemmivs написа:Добре, да оставим думата, наистина. Съгласен съм с теб. Трябва да има реакция. Да видим ние какво можем да направим. Да измислим нещо - плакат, писмо, сайт. Нищо, че има стотици такива.Gaspode написа:Хващаш се за думата. Добре, няма да горим знамена. Нито чучеба. Ще си светим със запалки. Важното е да има реакция. Обществена. Някаква.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
7-8-12 човека?!:shocked: Предполагам ще сме силно забележими:lol::lol:Gaspode написа:Клубна сбирка пред парламента. СериозноRemmivs написа:Добре, да оставим думата, наистина. Съгласен съм с теб. Трябва да има реакция. Да видим ние какво можем да направим. Да измислим нещо - плакат, писмо, сайт. Нищо, че има стотици такива.Gaspode написа:Хващаш се за думата. Добре, няма да горим знамена. Нито чучеба. Ще си светим със запалки. Важното е да има реакция. Обществена. Някаква.

7-8-12, но КАКВИ!!!frisky lioness написа:7-8-12 човека?!:shocked: Предполагам ще сме силно забележими:lol::lol:Gaspode написа:Клубна сбирка пред парламента. СериозноRemmivs написа:Добре, да оставим думата, наистина. Съгласен съм с теб. Трябва да има реакция. Да видим ние какво можем да направим. Да измислим нещо - плакат, писмо, сайт. Нищо, че има стотици такива.Gaspode написа:Хващаш се за думата. Добре, няма да горим знамена. Нито чучеба. Ще си светим със запалки. Важното е да има реакция. Обществена. Някаква.
Panta rhei...
Ти колко познати имаш? Аз мога да се присетя за 20-тина без особено да се товаря. А и 8 човека с домочадията са си цифра :)frisky lioness написа:7-8-12 човека?!:shocked: Предполагам ще сме силно забележими:lol::lol:Gaspode написа:Клубна сбирка пред парламента. СериозноRemmivs написа:Добре, да оставим думата, наистина. Съгласен съм с теб. Трябва да има реакция. Да видим ние какво можем да направим. Да измислим нещо - плакат, писмо, сайт. Нищо, че има стотици такива.Gaspode написа:Хващаш се за думата. Добре, няма да горим знамена. Нито чучеба. Ще си светим със запалки. Важното е да има реакция. Обществена. Някаква.
Освен това, може пък да се получи ефект на лавина - една снежна топка понякога е достатъчна. От там минават доста хора...
Чешем си езиците само
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ахъм....Gaspode написа:
Чешем си езиците само
Ако беше у наше село.........
За лавината си прав.
Може би мина много време и хората някак си свикнаха с това. Говоря за арестуваните ни медици. Може би още в началото трябваше реакцията да е по-бурна...Знам ли
Сетих се за онези шофьори, които обезглавиха в Ирак.....Не можех да повярвам, че ще го направят, че го направиха. И колко бързо стана....
Тяхната вина пък беше, че са били на неправилното място, в неправилното време:(
И тогава никой нещо не направи

И аз за тях си мислех преди малко.frisky lioness написа: Сетих се за онези шофьори, които обезглавиха в Ирак.....Не можех да повярвам, че ще го направят, че го направиха. И колко бързо стана....
И сега ще стане същото - ще ги обесят и ще ги забравимRemmivs написа:И аз за тях си мислех преди малко.frisky lioness написа: Сетих се за онези шофьори, които обезглавиха в Ирак.....Не можех да повярвам, че ще го направят, че го направиха. И колко бързо стана....
Е, разбира се, целия свят ще изрази възмущението си. И толкоз.
Съдбата на слабите
Петък е твърде близо. Според мен трябва да е веднага след празниците. Ако въобще. Трябва да има някаква организация...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
окGaspode написа:И сега ще стане същото - ще ги обесят и ще ги забравимRemmivs написа:И аз за тях си мислех преди малко.frisky lioness написа: Сетих се за онези шофьори, които обезглавиха в Ирак.....Не можех да повярвам, че ще го направят, че го направиха. И колко бързо стана....
Е, разбира се, целия свят ще изрази възмущението си. И толкоз.
Съдбата на слабите
Петък е твърде близо. Според мен трябва да е веднага след празниците. Ако въобще. Трябва да има някаква организация...
пусни една отделна тема
да видим можем ли наистина нещо да направим от нашата си градинка