Не съм в темата и извинявайте че се изхвърлям без да знам началото на спора, ама изведнъж се замислих. Боев, не мислиш ли, че ако слушаш класическа музика това означава нещо. Прави те различен. Може би не означава че се доближаваш до "аристократ, буржоа, преуспял,...от висшето общество" но в моя поглед рязко те изважда от тълпата.БоЕВ написа:Егати клишетата ръсиш! А като слушаш класика това прави ли те автоматично аристократ, буржоа, преуспял,...от висшето общество? Преди да продължиш с обобщенията ела при нас, ще те запозная с нощния живот на града и студентите, да видиш на място бъдещият "елит" как и с каква музика се забавлява.zlatokoska написа: нашите са си бачкатори, не са високообразовани (със свещ да търсиш няма вишист да видиш), няма хора на високи позиции в големи компании, абе средна класа отвсякъде
Чалга - супер туристическа атракция
- Green Light
Re: Чалга - супер туристическа атракция
трябва да отидеш4avdar4e написа:Аз пък се замислих, че никога не съм била в чалга клуб... Направо съм изпуснала купона явноRemmivs написа:Щях да напиша, че е било от изпаренията, но няма да го напиша. Напълно те разбирам.bead_ написа:красота беше. по едно време се зачудих дали не съм бременна отново - така ми се доповръща...
не е за изпускане
сериозно го казвам
- Green Light
Не ме влече нещо... Ако случайно попадна по телевизията на поп-фолк, почва да ми се гади, пък камо ли на живо (само две песни са ми хванали ухото случайно, при това едната беше на Азис с не-знам-кого-си, а другата беше май на Преслава):shocked:.caliostro написа: трябва да отидеш
не е за изпускане
сериозно го казвам
Дай ми на мен Суингинг хол, "Синатра" или някоя кръчма с жив рок
4avdar4e написа:
Не ме влече нещо... Ако случайно попадна по телевизията на поп-фолк, почва да ми се гади, пък камо ли на живо quote]
на живоооо, на живоооо!! това е истината. разликата между тв клипче и истинска вечер в биад е грандиозна. как да ти обясня... както разликата между това да четеш в енциклопедията описание на гол охлюв и това да сдъвчеш жив гол охлюв /примерно, де, не ми се е налагало да закусвам с мекотели:blum:/.
just perfect
Хе-хе, готино сравнениеbead_ написа: на живоооо, на живоооо!! това е истината. разликата между тв клипче и истинска вечер в биад е грандиозна. как да ти обясня... както разликата между това да четеш в енциклопедията описание на гол охлюв и това да сдъвчеш жив гол охлюв /примерно, де, не ми се е налагало да закусвам с мекотели:blum:/.
Като живеех в Младост 3 се бях наслушала на чалга. Дори лятото се изнасяха уредби пред блока
- Dark Angel
Не питаш мен, ама аз да се обадяGreen Light написа: Не съм в темата и извинявайте че се изхвърлям без да знам началото на спора, ама изведнъж се замислих. Боев, не мислиш ли, че ако слушаш класическа музика това означава нещо. Прави те различен. Може би не означава че се доближаваш до "аристократ, буржоа, преуспял,...от висшето общество" но в моя поглед рязко те изважда от тълпата.
- Dark Angel
хм, от една класическа музика и веднага биваш изваден рязко от тълпата4avdar4e написа:Не питаш мен, ама аз да се обадяGreen Light написа: Не съм в темата и извинявайте че се изхвърлям без да знам началото на спора, ама изведнъж се замислих. Боев, не мислиш ли, че ако слушаш класическа музика това означава нещо. Прави те различен. Може би не означава че се доближаваш до "аристократ, буржоа, преуспял,...от висшето общество" но в моя поглед рязко те изважда от тълпата.Не, не мисля, че ме прави различна. Просто съм възпитана в любов към класическата музика. Това е разликата. Пък може и една буржузка с рябчики и ананасы да съм, знам ли?
представям си ако бъде изваден рязко някой дето слуша слуша бойна музика на племето К'чуа от остров П'чуа
направо ще му се скъса врата от рязкото издърпване
горките различни
"Лебедово езеро" = аристокрация
Метал = ?
Рап = ?
Етно = ?
Уейв = ?
Джаз = ?
- Dark Angel
уджас, такъв пропуск от моя страна :eek:caliostro написа:чалгицата липсва!
протестирам!
засрамих се
сега почвам да работя по един сложен проект за класификация на люде - ще има графи за музика, балет, книги, любима поза за ебане/четене/спане, предпочитан хляб, вестник, телевизия, русо или черно, бюро или работен плот, с или без презерватив....ехеееее, това само щото съм добра душа и искам да помогна
Прати ми въпросникаDark написа:уджас, такъв пропуск от моя страна :eek:caliostro написа:чалгицата липсва!
протестирам!
засрамих се
сега почвам да работя по един сложен проект за класификация на люде - ще има графи за музика, балет, книги, любима поза за ебане/четене/спане, предпочитан хляб, вестник, телевизия, русо или черно, бюро или работен плот, с или без презерватив....ехеееее, това само щото съм добра душа и искам да помогна
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Различна си, да - в музикалните си предпочитания. Аз също съм възпитана да слушам и усещам класическата музика /от малка са ме водили по концерти, беседи, и т.н./ - просто баща ми много я харесва, без да сме някаква буржоазия - напротив - имаме основно селски корени, и в някои други аспекти сме абсолютни простаци.4avdar4e написа:Не питаш мен, ама аз да се обадяGreen Light написа: Не съм в темата и извинявайте че се изхвърлям без да знам началото на спора, ама изведнъж се замислих. Боев, не мислиш ли, че ако слушаш класическа музика това означава нещо. Прави те различен. Може би не означава че се доближаваш до "аристократ, буржоа, преуспял,...от висшето общество" но в моя поглед рязко те изважда от тълпата.Не, не мисля, че ме прави различна. Просто съм възпитана в любов към класическата музика. Това е разликата. Пък може и една буржузка с рябчики и ананасы да съм, знам ли?
Съгласна съм с Дарк, че по музикалния вкус на някого може да се съди единствено за музикалния му вкус.
Последно промяна от Амаранта на 19.12.06, 14:56, променено общо 1 път.
-
почти безобидна
Опа! Някои компании допре ще ти платят за потребителските профилиDark написа:уджас, такъв пропуск от моя страна :eek:caliostro написа:чалгицата липсва!
протестирам!
засрамих се
Дарки, Даркииии, а любимото питие де го, а??Dark написа: уджас, такъв пропуск от моя страна :eek:
засрамих се
в психологията има подобни класификацииDark написа:уджас, такъв пропуск от моя страна :eek:caliostro написа:чалгицата липсва!
протестирам!
засрамих се
готови профили
има такава теория
16 профила бяха описани
и то конкретно
- Dark Angel
ми затова са приятелите4avdar4e написа: Дарки, Даркииии, а любимото питие де го, а??Виж как веднага се втурнахме да помагаме, няма само ти да си добричка я
аха да напиша за питиетата и се присетих за клишето - пие ли някой водка това значи, че иска да се напие
висококултурните хора не пият водка, това е напитката на руските прошляци
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А какво да кажем ние..... с ракиите:shocked::blink:Dark написа:ми затова са приятелите4avdar4e написа: Дарки, Даркииии, а любимото питие де го, а??Виж как веднага се втурнахме да помагаме, няма само ти да си добричка я
да помагат
аха да напиша за питиетата и се присетих за клишето - пие ли някой водка това значи, че иска да се напие
висококултурните хора не пият водка, това е напитката на руските прошляции аз нали не ща да бъда набутвана при прошляците та се спрях

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
ми начи са абсолютна от всякъдеpocti_bezobidna написа:Как прошлаяк!Dark написа: това е напитката на руските прошляци...
язе пием само "Апсолут"!
майтапя се
аз обичам водка, обаче изисканите дами не пият чиста водка - ахъм, клишише.
изисканите дами пият шампанско, бяло вино, нещо коктейлно - абе да има изисканост като се развяваш насам-натам с чаша в ръка на някое парти
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ням ти казвам, че си АБСОЛЮТЕН прошляк, че можеш се обиди:shy:pocti_bezobidna написа:Как прошлаяк!Dark написа: това е напитката на руските прошляци...
язе пием само "Апсолут"!
Обаче рекламите на абсолюта са..............абсолютни

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
К'во ти пречи да си пълниш коктейлната чаша с чиста водка:winkw:Dark написа:ми начи са абсолютна от всякъдеpocti_bezobidna написа:Как прошлаяк!Dark написа: това е напитката на руските прошляци...
язе пием само "Апсолут"!
майтапя се
изисканите дами пият шампанско, бяло вино, нещо коктейлно - абе да има изисканост като се развяваш насам-натам с чаша в ръка на някое парти

- Dark Angel
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми щото, нали ти се зае с тази отговорна и нелека задача:winkw:, та.....затоваDark написа:ма що мен ме питаш?frisky lioness написа:
А какво да кажем ние..... с ракиите:shocked::blink:
питай някой дето е по класификациите.
примерно за:
Малка нощна музика + ракия + салата от кисело зеле
или
плато сирена + бутилка отлежало червено вино + Брегович
или
Турнедо Росини + мелнишко + джаз?

- Dark Angel
Dark написа:ми начи са абсолютна от всякъдеpocti_bezobidna написа:Как прошлаяк!Dark написа: това е напитката на руските прошляци...
язе пием само "Апсолут"!
майтапя се
Хм. Твърдия алкохол го пия само с разредител, инак нещо не ми е вкусно.
На някое парти изискано ме пусни - с чаша, без чаше - и гледай сеир! Им ме няма, да го...
- Dark Angel
ех, аз тепърва започвам...работа трябва, наеш ли що нещо е да се научиш да класифицираш човека от едно изказване, от едно ми ти музикално или нам си кво предпочитаниеfrisky lioness написа: Ми щото, нали ти се зае с тази отговорна и нелека задача:winkw:, та.....затова
има да им дишам прахта на майсторите-класификатори
- Dark Angel
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Таман щях да кажа, че се срещат достатъчно такива.....тъдява:-):winkw:Dark написа:ех, аз тепърва започвам...работа трябва, наеш ли що нещо е да се научиш да класифицираш човека от едно изказване, от едно ми ти музикално или нам си кво предпочитаниеfrisky lioness написа: Ми щото, нали ти се зае с тази отговорна и нелека задача:winkw:, та.....затова
има да им дишам прахта на майсторите-класификатори

- Green Light
Не, не, за класическата музика ми е думата. За джаза и етното - не знам, като че ли не стои така въпроса. Обаче за някой, който твърдо предпочита Рахманинов и не защото аз ще го класирам някъде, а ей така- по възпитание или придобит вкус. И съвсем насаме. Та тоя човек ми изглежда някак различно. Ето ти тълпата - друсациус цицациус в чалга дискотека, пием ноо важно в текила бара на Анастейжа, Шакира и Кристна Агилера, марабата копелета фрас халбите в Хиксинг на Мейдън и Сузи Куатро, а тоя пич (или па пичка) не е да не се кефи с тълпата, кефи се, компанията е важна, ама после след работа, когато му е тъжно или за да поскача докато готви - хоп и Росини. И не случайно, а нарочно. Не от моментно състояние, а години наред. Точно с тая музика ми се различава Рязко хехехе от другитеDark написа:хм, от една класическа музика и веднага биваш изваден рязко от тълпата4avdar4e написа:Не питаш мен, ама аз да се обадяGreen Light написа: Не съм в темата и извинявайте че се изхвърлям без да знам началото на спора, ама изведнъж се замислих. Боев, не мислиш ли, че ако слушаш класическа музика това означава нещо. Прави те различен. Може би не означава че се доближаваш до "аристократ, буржоа, преуспял,...от висшето общество" но в моя поглед рязко те изважда от тълпата.Не, не мисля, че ме прави различна. Просто съм възпитана в любов към класическата музика. Това е разликата. Пък може и една буржузка с рябчики и ананасы да съм, знам ли?
представям си ако бъде изваден рязко някой дето слуша слуша бойна музика на племето К'чуа от остров П'чуа
направо ще му се скъса врата от рязкото издърпване
горките различни
"Лебедово езеро" = аристокрация
Метал = ?
Рап = ?
Етно = ?
Уейв = ?
Джаз = ?
- Green Light
Аз, аз. Ракия само и единствено с мръсни песни. Който не знае "Азбуката" Няма право да я употребява. Има изпит. Примерно: Кажи "Ж"Dark написа:ма що мен ме питаш?frisky lioness написа:
А какво да кажем ние..... с ракиите:shocked::blink:
питай някой дето е по класификациите.
примерно за:
Малка нощна музика + ракия + салата от кисело зеле
или
плато сирена + бутилка отлежало червено вино + Брегович
или
Турнедо Росини + мелнишко + джаз?
Жабата да си знае гьола
жената важи само гола
ОК Минаваш. Може да си сипваш
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти мъ убиваш....По-скоро всичко ракиено в менGreen Light написа:
Аз, аз. Ракия само и единствено с мръсни песни. Който не знае "Азбуката" Няма право да я употребява. Има изпит. Примерно: Кажи "Ж"
Жабата да си знае гьола
жената важи само гола
ОК Минаваш. Може да си сипваш

- Green Light
Представяш ли си да бях казал "К"?frisky lioness написа:Ти мъ убиваш....По-скоро всичко ракиено в менGreen Light написа:
Аз, аз. Ракия само и единствено с мръсни песни. Който не знае "Азбуката" Няма право да я употребява. Има изпит. Примерно: Кажи "Ж"
Жабата да си знае гьола
жената важи само гола
ОК Минаваш. Може да си сипваш:winkw: