Вие, май не ме разбрахте
- Green Light
Вие, май не ме разбрахте
Един приятел ми разправяше за негов колега. Младо момче(тяхната кожа), сисадмин, ама не само, де. Те сисадмините рядко изпълняват само функциите на „сисадмин”. Тоя бил генийче някакво, взима сиско сертификати е така, заради кефа и понеже му е интересно, знае, дет се вика, повече от изпитващите. Кой квот прави той си чете за сървъри, нови архитектури на мрежи, решения кви ли не… е такъв тип. Обикновено идва на работа към обед, с кръвясали очи и то ако е в кондиция. Иначе, не е необичайна гледка, да пристига и с края на работния ден. Обаче, нещо естествено за такъв тип изроди, си свършва работата, че и отгоре.
Един ден моя приятел го вижда към 11 и половина, рошав и леко така върви на една страна, ма уцелва иначе посоката, и му вика сред облак от малки мушички: Бе, Турбо(тва от Боби Турбото идва), ти днеска много си подранил, бе! 11 часа е, какво правиш тука? И тоя, леко объркан в началото, ма се ориентира откъде му говорят и вика: - Не, бе- вика- не идвам на работа. Прибирам се от едно гости и минах оттук, че ми е на път, да си взема нещо.
Ма шефовете не го пипат, щото нали, виж по- горе – гений.
Един от другите му колеги трябвало да взима такъв сиско изпит. Те, по- високото ниво сертификати се взимат след писмен тест и после- лаботратотни упражнения. Решават разни задачи, аварии ако станат, па ако нещо ийм липсва как ще се справят е такива. Трудни са. Лабораторните се решават в екип. И тоя пич отива при Турбото и му вика: Бе глей, теста как да е ще го взема, ама тая лаборатия ми е страшен чанч. Аре ела с мене на изпита, за тебе е фасулска работа, ще бъдеме един екип, ти ще ми помогнеш, а после черпенето е от мене! Става!- вика Турбото- Кога е изпита? Ми понеделник! Аааа ако е понеделник няма да мога. Аз петък, събота и неделя пия, и в понеделник не мога да стана от кревата. Добре, бе- казал неговия колега- то изпит има и другия понеделник. Щом неможеш сега, дай да се явиме следващия.
Пък Боби Турбото му рекал: - Бе ти, май, не ме разбра!
Уважаеми приятели, когато казах, че ако има последен дето да затвори вратата на тоя форум, това ще съм аз, вие май не ме разбрахте!
Днешният бан ще е за Боев. Защото той е флагмана и най- упорития сред упоритите, и най- последователния сред последователните от тези, които рушат. На тоя човек му дай да обижда, да търси линкове с чужди мръсни мисли, нещо кофти за някого. На мен обаче не са ми интересни. Почна далеч преди всички останали. И най- силните, и упорити кавгаджии се отказаха или умориха, но не и той. Никога не се отказва, никога не спира.
Бан ще има и за Капинчо. Тук мотивацията ми малко куца. Май най- правилно е да кажа, че бана за Капинчо е, понеже той страшно много го иска. Заслужи го многократно, дано това му достави удоволствие.
Следващите няколко часа са за вашите приказки, доводи и обосновки. Или псувни и обиди. Или пък мъчание.
Бана ще е за седмица.
Надявам се това силно да обиди и нарани всички, които им отвръщаха в кавгата. Радвате ли се? Вяра, Дарки, Латрево? Или ви боли? Дано да е силно!
Един ден моя приятел го вижда към 11 и половина, рошав и леко така върви на една страна, ма уцелва иначе посоката, и му вика сред облак от малки мушички: Бе, Турбо(тва от Боби Турбото идва), ти днеска много си подранил, бе! 11 часа е, какво правиш тука? И тоя, леко объркан в началото, ма се ориентира откъде му говорят и вика: - Не, бе- вика- не идвам на работа. Прибирам се от едно гости и минах оттук, че ми е на път, да си взема нещо.
Ма шефовете не го пипат, щото нали, виж по- горе – гений.
Един от другите му колеги трябвало да взима такъв сиско изпит. Те, по- високото ниво сертификати се взимат след писмен тест и после- лаботратотни упражнения. Решават разни задачи, аварии ако станат, па ако нещо ийм липсва как ще се справят е такива. Трудни са. Лабораторните се решават в екип. И тоя пич отива при Турбото и му вика: Бе глей, теста как да е ще го взема, ама тая лаборатия ми е страшен чанч. Аре ела с мене на изпита, за тебе е фасулска работа, ще бъдеме един екип, ти ще ми помогнеш, а после черпенето е от мене! Става!- вика Турбото- Кога е изпита? Ми понеделник! Аааа ако е понеделник няма да мога. Аз петък, събота и неделя пия, и в понеделник не мога да стана от кревата. Добре, бе- казал неговия колега- то изпит има и другия понеделник. Щом неможеш сега, дай да се явиме следващия.
Пък Боби Турбото му рекал: - Бе ти, май, не ме разбра!
Уважаеми приятели, когато казах, че ако има последен дето да затвори вратата на тоя форум, това ще съм аз, вие май не ме разбрахте!
Днешният бан ще е за Боев. Защото той е флагмана и най- упорития сред упоритите, и най- последователния сред последователните от тези, които рушат. На тоя човек му дай да обижда, да търси линкове с чужди мръсни мисли, нещо кофти за някого. На мен обаче не са ми интересни. Почна далеч преди всички останали. И най- силните, и упорити кавгаджии се отказаха или умориха, но не и той. Никога не се отказва, никога не спира.
Бан ще има и за Капинчо. Тук мотивацията ми малко куца. Май най- правилно е да кажа, че бана за Капинчо е, понеже той страшно много го иска. Заслужи го многократно, дано това му достави удоволствие.
Следващите няколко часа са за вашите приказки, доводи и обосновки. Или псувни и обиди. Или пък мъчание.
Бана ще е за седмица.
Надявам се това силно да обиди и нарани всички, които им отвръщаха в кавгата. Радвате ли се? Вяра, Дарки, Латрево? Или ви боли? Дано да е силно!
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Re: Вие, май не ме разбрахте
нито ме обижда, нито ме наранява, нито ме боли....Green Light написа: Надявам се това силно да обиди и нарани всички, които им отвръщаха в кавгата. Радвате ли се? Вяра, Дарки, Латрево? Или ви боли? Дано да е силно!
безразлично ми е
съвсем, съвсем безразлично
ама честно
даже се изненадах
- Green Light
Ами това си го помислих, Капине. Точно така е! Приеми формулировката за моя.Капинчо написа:За мене си.
Прав си.
Само ако може мотивацията да я променим.
"Капинчо да се научи да си държи нервите и като знае, че вечер не даяни, да си ляга по-рано."
Ако не може. Не може.
И другото е, което съм ти казвал в по- добри времена. Прекалено много се интересуваш от това как ние теб те виждаме и кой те харесва и кой не. Защо, за Бога, ще говориш така на умни, забавни и хубави момичета, които на всичкото отгоре представляват теб и прослойката ти в обществото? Когато става въпрос за лайната на кучетата по тротоарите, за изхвърлянето на болкука, за селянията в градовете ни, мръсните фасади, за строежите ти и те ще бъдете от едната страна на барикадата. Понеже барикада има.
Защо тях обиждаш, бе? Понеже са наблизо ли?
- Глас в пустиня
Щом смяташ че Дарки, Латрево и Холи са "курволяци" и "путки умирисани"...недей го банва!Green Light написа: Бан ще има и за Капинчо. Тук мотивацията ми малко куца.
Ае гаси лампата!
Щом те притеснява, че вадя "мръсни мисли"
- Green Light
Тебе да те питам: ти да не ме имаш за сляп?БоЕВ написа:Щом смяташ че Дарки, Латрево и Холи са "курволяци" и "путки умирисани"...недей го банва!Green Light написа: Бан ще има и за Капинчо. Тук мотивацията ми малко куца.
Ае гаси лампата!
А?
След една седмица, кого ще подхванеш, та да се приготвя?
- Green Light
Тоя БоЕВ написа, че иска да се съберем отново всички тук. И не само като думи, защото същият той вчера направи опит да се сдобри с Верчето. А това последното показва, че не войната е неговата стихия.Green Light написа:Днешният бан ще е за Боев. Защото той е флагмана и най- упорития сред упоритите, и най- последователния сред последователните от тези, които рушат. На тоя човек му дай да обижда, да търси линкове с чужди мръсни мисли, нещо кофти за някого. На мен обаче не са ми интересни. Почна далеч преди всички останали. И най- силните, и упорити кавгаджии се отказаха или умориха, но не и той. Никога не се отказва, никога не спира.
Тия банове, които налагаш - не са нищо друго освен потвърждение, че има нужда и от други форуми, та там хората да се "срещат".
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
аз така го виждамGreen Light написа:не верно това, куиде.Quid написа:твърда ръка си требе
теб ....за тва бан
теб ...за онова бан
теб..... неам идея за кво ама бан
теб........забравих за кво ама бан
ако бан
удриииии яко и тва е
начи
като замахнеш
и те няколко бана сами се таковат
другия вариант е
юзерите самио да се банват
тва е доста революционно като идея:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Глас в пустиня
Каквото имах да свърша го свърших!Green Light написа:Тебе да те питам: ти да не ме имаш за сляп?БоЕВ написа:Щом смяташ че Дарки, Латрево и Холи са "курволяци" и "путки умирисани"...недей го банва!Green Light написа: Бан ще има и за Капинчо. Тук мотивацията ми малко куца.
Ае гаси лампата!
А?
След една седмица, кого ще подхванеш, та да се приготвя?
Каквото имах да кажа го казах!
Не чакай да се разкайвам и да се моля!
Това беше от мене!
Баста!
- Green Light
Цяла сутрин го мисля това, Холидей! Първата част на постинга ми е мойта мотивация. Ако ще е така. ОК! Гасим тока!holi_day написа:
Тия банове, които налагаш - не са нищо друго освен потвърждение, че има нужда и от други форуми, та там хората да се "срещат".
Ку трябва да сме точни, Къпин мъ пропусна снощи...БоЕВ написа:Щом смяташ че Дарки, Латрево и Холи са...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
Нищо де, нали на Грийн такива изрази са му приятни.holi_day написа:Ку трябва да сме точни, Къпин мъ пропусна снощи...БоЕВ написа:Щом смяташ че Дарки, Латрево и Холи са...Сигурно за друг път мъ остави. За довечера може би. хххахаха
Я го виж как не е мотивиран за къпина, пък аз къф съм лош!
- Dark Angel
- Green Light
вижте кво, съгласихме се с Грийн, да пльоска известно време банове. Сега не може всяко негово решение да го обсъждаме, мислим и тълкуваме
знаем какво се опитва да направи, аз лично загубих надежда, че това може да стане, но не искам да му преча да опита
всеки е прав за себе си, но като сме заедно тук, трябва да се научим малко от малко да се съобразяваме един с друг. и аз не мога да се сдържам, не мога да гледам Вяра два дни да приказва глуппости и аз да мълча
да, Грийн, адски ме боли, повече отколкото можеш да си представиш, съжалявам, че способствах това да ти се стовари на главата, но специално за снощното представление май не съжалявам, отърсих се от всичките ми останали илюзии, така като съм наясно ми е по-добре, колкото и да ме боли
евалла на бийд само да кажа и да бягам. страшно парче!
в следващия живот капинчо ще е "ести", аз искам да съм "бийд"
знаем какво се опитва да направи, аз лично загубих надежда, че това може да стане, но не искам да му преча да опита
всеки е прав за себе си, но като сме заедно тук, трябва да се научим малко от малко да се съобразяваме един с друг. и аз не мога да се сдържам, не мога да гледам Вяра два дни да приказва глуппости и аз да мълча
да, Грийн, адски ме боли, повече отколкото можеш да си представиш, съжалявам, че способствах това да ти се стовари на главата, но специално за снощното представление май не съжалявам, отърсих се от всичките ми останали илюзии, така като съм наясно ми е по-добре, колкото и да ме боли
евалла на бийд само да кажа и да бягам. страшно парче!
в следващия живот капинчо ще е "ести", аз искам да съм "бийд"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
Я, да видим?БоЕВ написа:
Каквото имах да свърша го свърших!
Каквото имах да кажа го казах!
Не чакай да се разкайвам и да се моля!
Това беше от мене!
Баста!
-
Дядо Капинчо
видно е че идеите ми колкото и да изглеждат шантаво се реализирват
вместо админ да слага бан
юзерите сами си слагат такъв
това значително повишава производителноста на админа
вместо админ да слага бан
юзерите сами си слагат такъв
това значително повишава производителноста на админа
Quasi Universal Intergalactic Denomination
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 16:43, променено общо 1 път.
- Dark Angel
мамина златна жертваКапинчо написа: Не ми е умна и забавна Дарки, която са забавлява да ме обижда и след това го играе чиста наранена душа.
Не ми е забавна Латрево, към която съм изразявал само добри чувстава, а тя ме подгони като бясно куче.
Грийне, банни ме и мен, че няма да се спра. Този човек ще ми говори за безочие и наглост, в къв свят живеем бе, егати
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
и така и не можа да разбереш нещо много важно - това, че някой се държи мило с мен, а в същото време нагло, долно обижда други хора, които и да са те, няма да ме спре да го "подгоня"Капинчо написа: Не ми е забавна Латрево, към която съм изразявал само добри чувстава, а тя ме подгони като бясно куче.
щом се държиш добре с мен, да те оставя да обиждаш наред, ами сори, аз те гледам отвсякъде, пука ми дали си добър с мен, ти си отвратен от света
Последно промяна от latrevw на 27.11.08, 11:40, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
Ок.Green Light написа:Цяла сутрин го мисля това, Холидей! Първата част на постинга ми е мойта мотивация. Ако ще е така. ОК! Гасим тока!holi_day написа:
Гаси квото се сещаш.
Ще се видим след една седмица.
Все още съм от хората, които могат да се банват и сами хахаха пък и е в унисон с идеята на Куидич.
Когато налагаш на някого бан, шъ си налагам и аз със срок по мое усмотрение.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
ма то така много хубаво беКапинчо написа:Да. Жертва съм. На Дарки и твоя. Дано ви е доставило удоволствие. Нямам предвид банове и тем подобни.latrevw написа:
мамина златна жертва
Знам какво и защо го прави Дарки. Теб не те разбрах.
аз всеки път като направя нещо лошо, ще отивам и ще казвам, ти ме предизвика, аз съм невинна, хак да ти е, извади лошото от мен против волята ми
нещо против да съм?Капинчо написа:Ти да си Райна Княгиня.latrevw написа: и така и не можа да разбереш нещо много важно - това, че някой се държи мило с мен, а в същото време нагло, долно обижда други хора, които и да са те, няма да ме спре да го "подгоня"
щом се държиш добре с мен, да те оставя да обиждаш наред, ами сори, аз те гледам отвсякъде, пука ми дали си добър с мен, ти си отвратен от света
това е моето разбиране за живота
твоето е око за око, нали, или още по-силно го беше казал
- Green Light
- Dark Angel
- Green Light
Аз мога същото.holi_day написа:Ок.Green Light написа:Цяла сутрин го мисля това, Холидей! Първата част на постинга ми е мойта мотивация. Ако ще е така. ОК! Гасим тока!holi_day написа:
Гаси квото се сещаш.
Ще се видим след една седмица.
Все още съм от хората, които могат да се банват и сами хахаха пък и е в унисон с идеята на Куидич.
Когато налагаш на някого бан, шъ си налагам и аз със срок по мое усмотрение.
къде го обидихGreen Light написа:Латрево, не можеш да влизаш сега в диалог с Капин, защото той след малко принудително ще замълчи, и така твоята обида към него ще се окаже последна, а той няма да може да те обиди честно в отговор
- Dark Angel
ма хубаво еlatrevw написа: ма то така много хубаво бе
аз всеки път като направя нещо лошо, ще отивам и ще казвам, ти ме предизвика, аз съм невинна, хак да ти е, извади лошото от мен против волята ми:lol::lol:
разбира се
аз като почти непиеща се напих с едни приятели
са като кажа че не пия и те падат от смях
пък аз ги обвинявам че ме пропиват видиш ли
че ме разрушават като личност
ахъм
направо насила ми лееха едно червено вино в устата
и аз се боря видиш ли, нещъ, тече това ми ти вино
абсолютно те са виновни че се омаях и спах като пор и на другата сутрин нямах сила да ходя по баирите
само и единствено те
-
Дядо Капинчо