Вие, май не ме разбрахте
-
Дядо Капинчо
сега трябва да вадя линкове където ти казвам да се спреш???Капинчо написа: Живей със самочувствието на светица Латрево.
Като не ти харесваше поведението ми спрямо другите и ако си била преди това добронамерена към мен, що не драсна един ред "Капинчо, недей така. Не си прав!" Не, ти слухтя, кри се, дебна ме, за да ме захапеш, не да ме спреш.
За мен ти не съществуваш.
ами писна ми от твоите извъртания
пък аз да ти кажа последния месец, само с това се занимавах, дебнах и слухтях, щото си ми първа грижа
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
ще ида на един работен обяд след малко
ще изпия чаша червено вино и ще се почуствам малко по-добре
ПС/ не, не заради форума
просто търгна ужасно криво от сутринта
и още ме държи да му се не види
ще изпия чаша червено вино и ще се почуствам малко по-добре
ПС/ не, не заради форума
просто търгна ужасно криво от сутринта
и още ме държи да му се не види
Последно промяна от Dark Angel на 27.11.08, 11:56, променено общо 1 път.
Re: Вие, май не ме разбрахте
Не се радвам. И не ме боли. Претръпнала съм нещо напоследък.Green Light написа: Надявам се това силно да обиди и нарани всички, които им отвръщаха в кавгата. Радвате ли се? Вяра, Дарки, Латрево? Или ви боли? Дано да е силно!
Радвам се, че се изяснихме с някои хора, аз лоши чувства към никого не храня, за сетен път го казвам. И всекиго ще погледна в очите и ще му го кажа. Извинявам ти се лично на теб за ръфанията, щото спирам, понеже се уморих. Не е за мен тази игра. Дано да поразчистите от който ви е неприятен и да сте доволни. Да се разделим цивилизовано, дет се вика и всеки да е щастлив по пътя си.
И на Странниче се извинявам специално. Мисля, че така и така й го дължа, още повече, че съм го обещала. Стори ми се, че съм усетила нещо, но може и да съм преувеличила нещата.
Ми тва е.
Подпис и чао.vyara написа:Да се разделим цивилизовано, дет се вика и всеки да е щастлив по пътя си.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ПП
ще се радвам да си пиша с всеки, който има желание.
Линк-на бележки.
Приятен ден!
Линк-на бележки.
Приятен ден!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- Житената Питка
- BOFH
Правилно постъпва Грийн-а с бановете.
Каквото и да са имали да си казват двамата е трябвало да остане лично.
Има ПМ-и и т.н. Никой не е длъжен да ги чете тия пренесени във всяка една тема.
От тая сичката демокрация форума е на тва дередже.
Каквото и да са имали да си казват двамата е трябвало да остане лично.
Има ПМ-и и т.н. Никой не е длъжен да ги чете тия пренесени във всяка една тема.
От тая сичката демокрация форума е на тва дередже.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
И аз ще кажа това, както казах в частния разговор - че не ти се сърдя. Тогава всъщност повярвах безрезервно.vyara написа: И на Странниче се извинявам специално. Мисля, че така и така й го дължа, още повече, че съм го обещала. Стори ми се, че съм усетила нещо, но може и да съм преувеличила нещата.
Ми тва е.
Сега си имам резерви относно искреността ти - нормално е при така стеклите се "разговори". Но пак НЕ ТИ СЕ СЪРДЯ.
Обяснението се намира в твоята тема.