другата седмица съм в пловдив, обаче можеш да изпуснеш нещо на някое много скришно място около каменица и само на мен да кажеш къде е :) :)Dark написа:да изпусна нещо утре по алеите на панаира?oldy2 написа:и не съм гост, аз съмAnonymous написа:аз спазвам едно поверие - като намериш паричка на улицата, дай я на някого за да намериш още повече.Dark написа:на улицата какво правите с него?
а миналата година имах един период от няколко месеца, когато си намирах редовно банкноти по улицата - 2, 4х2, сгънати, 10, 20. обаче напоследък нещо не ми се е случвало. може пък като го кажа на вас, пак деа отворя процеса, нали разбрахте - много отдавна не съм намирала пари на улицата
Като си намерите късметче /паричка, пара, пачка...../
Re: Като си намерите късметче /паричка, пара, пачка...../
- Dark Angel
кое/къде е Каменица?oldy2 написа: другата седмица съм в пловдив, обаче можеш да изпуснеш нещо на някое много скришно място около каменица и само на мен да кажеш къде е :) :)

бирената фабрика, на благоев, почти идеален център, зеления коминDark написа:кое/къде е Каменица?oldy2 написа: другата седмица съм в пловдив, обаче можеш да изпуснеш нещо на някое много скришно място около каменица и само на мен да кажеш къде е :) :)
- Dark Angel
tova v Plovdiv?oldy2 написа: бирената фабрика, на благоев, почти идеален център, зеления комин

ахаDark написа:tova v Plovdiv?oldy2 написа: бирената фабрика, на благоев, почти идеален център, зеления комин