сценарий щяхме да пишем вчера и се отнесохме начи
язък
как не те е срам беStrunz написа: Знайш как ме ядоса тая...
Поисках си френска на бележка и ми върна "150 евро!!!!"
Върнах "Муоляяяя??"
Тя върна "100 за мен и 50 за Куида да мълчи"
Реших, че ми е по-евтино да дам само 50 да мълчиш:)
Що не напишете един утре. Ил пък днес?Dark Angel написа:що не продадохме правата на някое ТВ шоу бе
сценарий щяхме да пишем вчера и се отнесохме начи
язък
що? Предпочиташ караница вместо секс?Strunz написа:Няма какво да подозираш. Така си е. Мисля да я сменям вече.ELBI написа:подозирам, че го обича "вместо"...Strunz написа:Обичаш ли секса след караница? :)
сетих се за приликата между жената (собствената де) и китайските вентилатори...Strunz написа:Е аз какво казах? Точно че само бръмчи и не млъква. И затова ще е сменям:)ELBI написа:що? Предпочиташ караница вместо секс?Strunz написа:Няма какво да подозираш. Така си е. Мисля да я сменям вече.ELBI написа:подозирам, че го обича "вместо"...Strunz написа:Обичаш ли секса след караница? :)
зависи от караницата... пък и си млада ощеDark Angel написа:тцELBI написа: що? Предпочиташ караница вместо секс?
щото след караници адреналин се лее и секса е като да си се върнал в животинското си житие-битие преди хиляди години
бръмчи и не духа:)ELBI написа:сетих се за приликата между жената (собствената де) и китайските вентилатори...Strunz написа:Е аз какво казах? Точно че само бръмчи и не млъква. И затова ще е сменям:)ELBI написа:що? Предпочиташ караница вместо секс?Strunz написа:Няма какво да подозираш. Така си е. Мисля да я сменям вече.ELBI написа:подозирам, че го обича "вместо"...Strunz написа:Обичаш ли секса след караница? :)