Целувки
Целувки
Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели. 
- majemela4ka
- Обратна връзка:
Re: Целувки
абсолютно сухи и затоплени... съдове и бъркалкиFro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
чист белтък
много, ама много разбиване
после капка лимонов сок и пудра захар
върху хартия за печене или намаслен паус
около 60-70 градуса
само изсъхват, не се пекат
накрая може да се усили фурната, за да порозовеят
не бузите, цАлУФките
трябва си много, ама наистина много целуване
и жабата се превръща в...
хубава жена, мерак ... но като цяло - няма рецептиFro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
3бр белтъци
350гр захар
100гр орехови ядки
1с.л растително масло
Белтъците се слагат заедно с 300 гр захар на огъня.Бият се, докато сместа се затопли, след което се сваля от огъня и се прибавя останалата захар. Разбива се добре. Ореховите ядки се счукват на ситно и се поставят на купчинки върху предварително назана с растително масло тава. Върху всяка купчинка орехи с къдрав шприц се поставя разбитият белтък. Пекат се в слаба фурна (140градуса), като преди да се извадят, фурната се засилва за да се получи кремав цвят.
ПП: В повечето случаи може да се пекат върху оризова хартия без да мажат отдолу с олио
350гр захар
100гр орехови ядки
1с.л растително масло
Белтъците се слагат заедно с 300 гр захар на огъня.Бият се, докато сместа се затопли, след което се сваля от огъня и се прибавя останалата захар. Разбива се добре. Ореховите ядки се счукват на ситно и се поставят на купчинки върху предварително назана с растително масло тава. Върху всяка купчинка орехи с къдрав шприц се поставя разбитият белтък. Пекат се в слаба фурна (140градуса), като преди да се извадят, фурната се засилва за да се получи кремав цвят.
ПП: В повечето случаи може да се пекат върху оризова хартия без да мажат отдолу с олио
Е разкажи сега де!Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
Номерът е първо да разбиеш белтъците, докато заприличат на... на... на разбити белтъци. И после като сложиш малко по малко захарта, накрая става като пяна за бръснене.
А накрая клепането с шприца е голям кеф - такова мацане!
Panta rhei...
миличкА , моля ти се отиди до пазара и си купи ....Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
страх ме е за квартала ...
незаконно е да готвиш !
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Тя целувки ще прави, а не газови бутилки на фурна:)FancyGirl написа:миличкА , моля ти се отиди до пазара и си купи ....Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
незаконно е да готвиш !
момче , аз съм я виждала лук как бърка , запали кухнята ...Strunz написа:Тя целувки ще прави, а не газови бутилки на фурна:)FancyGirl написа:миличкА , моля ти се отиди до пазара и си купи ....Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
незаконно е да готвиш !
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
"момче":)FancyGirl написа:момче , аз съм я виждала лук как бърка , запали кухнята ...Strunz написа:Тя целувки ще прави, а не газови бутилки на фурна:)FancyGirl написа:миличкА , моля ти се отиди до пазара и си купи ....Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
незаконно е да готвиш !
кво ще пиеш, маймуно?
у вас или у нас?:)
лимонада ....Strunz написа:"момче":)FancyGirl написа:момче , аз съм я виждала лук как бърка , запали кухнята ...Strunz написа:Тя целувки ще прави, а не газови бутилки на фурна:)FancyGirl написа:миличкА , моля ти се отиди до пазара и си купи ....Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
незаконно е да готвиш !
кво ще пиеш, маймуно?
след вчера не пия ...
мисля че съм в ада
но ако мноооооого настояваш сиело или мууд , никакви по домовете , знам че ще искаш да се възползваш
иначе и аз те обичам , ряпо
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Секс в морската? 9-та пейка, южен склон, бай Ставри, строг, но справедлив :)))FancyGirl написа:лимонада ....Strunz написа:"момче":)FancyGirl написа:момче , аз съм я виждала лук как бърка , запали кухнята ...Strunz написа:Тя целувки ще прави, а не газови бутилки на фурна:)FancyGirl написа:миличкА , моля ти се отиди до пазара и си купи ....Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
незаконно е да готвиш !
кво ще пиеш, маймуно?
след вчера не пия ...
мисля че съм в ада
но ако мноооооого настояваш сиело или мууд , никакви по домовете , знам че ще искаш да се възползваш
![]()
![]()
![]()
![]()
Залужаваш да ти бия среща на Козирката и да не дойда!!!!!Fro написа:Срам ме е, че така ви (се) подведох, та се разкандардисах за целувките. Ама не спирайте да ми давате рецепти, ако поискам, моля. Не всеки път ще ме домързява зловещо.
Няма ли да ви се заскрежат дупетата по пейките в морската?
Иди прави целувки да не ставам лош бе
За какво рових из гугъла аз, а?
- Green Light
10 часа вечертаFro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
100 грама уиски
50 грама бейлис
аз, черната ми риза
и Бейби
Ида ! Кака Нина съм - червени къдри , лъскав клин - алчна и развратна .Strunz написа:Секс в морската? 9-та пейка, южен склон, бай Ставри, строг, но справедлив :)))FancyGirl написа:лимонада ....Strunz написа:"момче":)FancyGirl написа:момче , аз съм я виждала лук как бърка , запали кухнята ...Strunz написа:Тя целувки ще прави, а не газови бутилки на фурна:)FancyGirl написа:миличкА , моля ти се отиди до пазара и си купи ....Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
незаконно е да готвиш !
кво ще пиеш, маймуно?
след вчера не пия ...
мисля че съм в ада
![]()
![]()
![]()
![]()
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Piqndurnik
Хващаш някой, за предпочитане от другия пол, и цаливаш, цаливаш...Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
Наздраве 
- Dark Angel
Piqndurnik написа: Хващаш някой, за предпочитане от другия пол, и цаливаш, цаливаш...
абсолютно
какви са тия мераци за готвене у млади девойки
FancyGirl написа: момче , аз съм я виждала лук как бърка , запали кухнята ...
Жокер- обади се на приятел!
Целувала се викаш...
ти нЕМА а ме копираШ:evil:Piqndurnik написа:Хващаш някой, за предпочитане от другия пол, и цаливаш, цаливаш...Fro написа:Моля за помощ, ако някой има добра и изпитана (!) рецепти за целувки да я сподели.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
вчера по някое време се сетих за това ти писаниеGreen Light написа: 10 часа вечерта
100 грама уиски
50 грама бейлис
аз, черната ми риза
и Бейби
да знаеш, филм мога да снимам по тия пет реда
велико просто
(а са само 5 реда.....невероятно)
аз пък се сетих, че мое а снимаш, но мое и да не снимашDark Angel написа:вчера по някое време се сетих за това ти писаниеGreen Light написа: 10 часа вечерта
100 грама уиски
50 грама бейлис
аз, черната ми риза
и Бейби
да знаеш, филм мога да снимам по тия пет реда
велико просто
(а са само 5 реда.....невероятно)
ризата прана и изгладена ли е?
- majemela4ka
- Обратна връзка:
- Dark Angel
каква е ризата няма никакво значениеELBI написа: аз пък се сетих, че мое а снимаш, но мое и да не снимаш
всъщност и бейлиса няма значение
всъщност и уискито няма значение
всъщност и часа няма значение
всъщност нищо няма значение освен тия двамата дето се целуват
- Green Light
всъщност и те нямат значение. Има значение, когато ти/аз (неееее - нямам предвид ... мда...) се целувамеDark Angel написа:каква е ризата няма никакво значениеELBI написа: аз пък се сетих, че мое а снимаш, но мое и да не снимаш
всъщност и бейлиса няма значение
всъщност и уискито няма значение
всъщност и часа няма значение
всъщност нищо няма значение освен тия двамата дето се целуват