Само да попитам нещо.
Само да попитам нещо.
Някой може ли да обясни накратко какво става тук. Питам си от чисто любопитство, не че ме интересува жизнено. Ама гледам един напуска, друг напуска, някакви банове се слагат. То ако трябвя и на мен ми сложете един бан, така някак си ще съм част от колектива 
тва не е битак тукМакаров написа:Ти ми плащаш 500 с ДДС и обещавам, че повече няма да питам.Quid написа:плащаш 1000 евро без ддс и ще ти го обясня.
като не ти харесва цената аз кво да направя а
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Re: Само да попитам нещо.
И аз се накъсах да питам.
Казаха ми "кат пораснеш ще разбереш"
:)
Казаха ми "кат пораснеш ще разбереш"
:)
Мисля да направя Съюз на безсъюзните тук.
Да членуваме някъде олигофрените.
Като БЗНС-то:)
Никой не ги бръсне за слива, ама и те съюз имат
Пиши ме и мене в съюза.Strunz написа:Мисля да направя Съюз на безсъюзните тук.
Ама нещо по-така длъжност ако има. Примено да отговарям за евроинтеграцията и северноатлантическите ценности.
- Green Light
- Green Light
Некои хора кризата никога няма да ги тресне, риш.Quid написа:е а добро утро братчед:blum:Green Light написа:Бе, Куиде, ти просто нема начин да не си завъртел оборот тука. Гаранция си гепил нещо. Направо сигура
П.П. Има и други дет се са си треснати. В петък у нас на петата чаша баджо ми обясняваше колко зле му се отзаява кризата. Ма със същите думи ми приказваше преди тва как му се отразява борда, европейския съюз.... и т.н.
П.П.П. От друга страна тоя човек ще си върти далаверите далеч след като аз тръгна по кофите за боклук с една пръчка и найлонов плик
Все пак благодаря за изчерпателния отговор. Или по-скоро за липсата на такъв. Това също е вид отговор!
питай към коледа пакМакаров написа:Все пак благодаря за изчерпателния отговор. Или по-скоро за липсата на такъв. Това също е вид отговор!
ще има коледна отстъпка
Quasi Universal Intergalactic Denomination