Закуска за даскало
- Green Light
Закуска за даскало
Моя човек не ще да яде. Отказахме купоните от стола, за какво да купувам ако не му е вкусно. Поне си казва, де. Не успяхме да го отвратим толкова от себе си, та да крие яде ли или не. Направо си заяваява не съм ял. Толкова. Честността е хубаво качество, обаче моя човек се превръща в ефирно създание. Елф. Като духа силно вятър го хващам за ръка, за всеки случай.
Правя му сандвичи сутрин, заедно със закуската и му ги увивам за обяд. Хапваше ги до едно време, ама взеха да му омръзват. Давйте идеи! Какво вкусно мога да спретна за 10 минути сутрин?
Правя му сандвичи сутрин, заедно със закуската и му ги увивам за обяд. Хапваше ги до едно време, ама взеха да му омръзват. Давйте идеи! Какво вкусно мога да спретна за 10 минути сутрин?
- Dark Angel
Re: Закуска за даскало
нашето вкусно не е неговото вкусноGreen Light написа:Какво вкусно мога да спретна за 10 минути сутрин?
водиш го в някой супермаркет, връчваш му количката и да сложи вътре тва, дето му се струва вкусно и би го ял през междучасието. преценяваш дали става, щот ако хвърли вътре бутилка джим бим може да не се навиеш, де да те знам колко си строг и справедлив... и така си решаваш проблема:-)
just perfect
- Green Light
Не, не Джим Бим не давам, егати то тва 30 кинта, бе, къде ще му излезе края?bead_ написа:нашето вкусно не е неговото вкусноGreen Light написа:Какво вкусно мога да спретна за 10 минути сутрин?
водиш го в някой супермаркет, връчваш му количката и да сложи вътре тва, дето му се струва вкусно и би го ял през междучасието. преценяваш дали става, щот ако хвърли вътре бутилка джим бим може да не се навиеш, де да те знам колко си строг и справедлив... и така си решаваш проблема:-)
прав си, прав си! значи количка и лимит и да си избираGreen Light написа:
Не, не Джим Бим не давам, егати то тва 30 кинта, бе, къде ще му излезе края?
just perfect
bead_ написа:нашето вкусно не е неговото вкусноGreen Light написа:Какво вкусно мога да спретна за 10 минути сутрин?
Чипс, кола, вафли и солети всякакви..
А Дзвера си хапва в стола, че и помага на такива кат ваште, злояди, грижи се детето да не остане празна чиния
- Света вода ненапита
бе вие луди ли сте, бре?!bead_ написа:прав си, прав си! значи количка и лимит и да си избираGreen Light написа:
как ша го оставяш хайвана сам да избира?!
яко малтретиране си требе от малък, та да свиква, егатисиму!
Виж подводницата!
ми, щот нямаш такъв хайванин подръка. аз му влизам в обувките на грийна, щот и моя дребосък е злояд. и съм му прилагала тва с количката и след 20 минути обикаляне из фрашкан със стоки магазин на дъното на количката имаше пакетче лешници и 4 петиданон-а.Метаморф написа:бе вие луди ли сте, бре?!bead_ написа:прав си, прав си! значи количка и лимит и да си избираGreen Light написа:
как ша го оставяш хайвана сам да избира?!
яко малтретиране си требе от малък, та да свиква, егатисиму!
123см - 19.5кг /само да не ме осъди за разпространяване на лични данни/
just perfect
- Света вода ненапита
аре дан съ обиждаме, м?bead_ написа:
ми, щот нямаш такъв хайванин подръка
тримца гада са ми минали през ръчичките...
е, единия изобщо не беше злояд... дори обратното, ама... другите двамца - едни капризни... едни... бе мани, не е за разправяне...
е, след моята "интервенция" проядоха сичко, кот им се турне на масата...
Виж подводницата!
количеството куца при нас. незнам ква е "интервенцията", но можеш да споделишМетаморф написа:е, след моята "интервенция" проядоха сичко, кот им се турне на масата...
just perfect
- Света вода ненапита
аз имам още един опит... и той е:bead_ написа:количеството куца при нас. незнам ква е "интервенцията", но можеш да споделишМетаморф написа:е, след моята "интервенция" проядоха сичко, кот им се турне на масата...
НЕ СПОДЕЛЯМ С ТЕБ!
не щото нещо лично към теб, ама винаги се оказва, че нещо не ти харесват предложенията ми... та за тва...
Виж подводницата!
Метаморф написа:аз имам още един опит... и той е:bead_ написа:количеството куца при нас. незнам ква е "интервенцията", но можеш да споделишМетаморф написа:е, след моята "интервенция" проядоха сичко, кот им се турне на масата...
НЕ СПОДЕЛЯМ С ТЕБ!
не щото нещо лично към теб, ама винаги се оказва, че нещо не ти харесват предложенията ми... та за тва...
just perfect
- Green Light
Тва някакъв приятел на племенниците ми го домъкнал на един купон. И пили, риш, Блек Рам. После подробно ни инструктираха малките. Тва се купува само като ходиш на гости на някой дето мноого го мразиш. И даже и на него не му даваш повече от чашка да близне. Щото иначе на сутринта силните духом собственоръчно си режели главите и ги топяли в кофи с лед, а по- слабите директно скачали от балконитеStrunz написа:Ти на немски само с конете, а? :))Quid написа:тва е баси
кво е смотано тва пиенье
Блек Рам за такива отворковци
- Света вода ненапита
bead_ написа:Метаморф написа:аз имам още един опит... и той е:bead_ написа:количеството куца при нас. незнам ква е "интервенцията", но можеш да споделишМетаморф написа:е, след моята "интервенция" проядоха сичко, кот им се турне на масата...
НЕ СПОДЕЛЯМ С ТЕБ!
:rotfl24: е, нищо лично не е, прав си
:rotfl24::rotfl24:
Виж подводницата!
Бе нищо му няма на питието, просто не е вкусно :)Green Light написа:Тва някакъв приятел на племенниците ми го домъкнал на един купон. И пили, риш, Блек Рам. После подробно ни инструктираха малките. Тва се купува само като ходиш на гости на някой дето мноого го мразиш. И даже и на него не му даваш повече от чашка да близне. Щото иначе на сутринта силните духом собственоръчно си режели главите и ги топяли в кофи с лед, а по- слабите директно скачали от балконитеStrunz написа:Ти на немски само с конете, а? :))Quid написа:тва е баси
кво е смотано тва пиенье
Блек Рам за такива отворковци
- Green Light
първо дивата коза по после стрелба сватбарски:-)Green Light написа:E! То аз и куршуми имам...Quid написа:кво му връзвате кусури са
то тънка лайсна па и да е хубаво
аре са
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
уф, а моят ще напълни количката само с вафли и кит-кат, затова не мога да го приложа това с магазинаbead_ написа: ми, щот нямаш такъв хайванин подръка. аз му влизам в обувките на грийна, щот и моя дребосък е злояд. и съм му прилагала тва с количката и след 20 минути обикаляне из фрашкан със стоки магазин на дъното на количката имаше пакетче лешници и 4 петиданон-а.
123см - 19.5кг /само да не ме осъди за разпространяване на лични данни/
и последното, което правим е, че просто не закусва, сега като е първа смяна, реших, че е по-добре отколкото да яде вафли, направо обядва в къщи
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
абе като сме заговорили за даскало, я дайте съвет, споделете опит и т.н.
моят син го тормозят двама хайванина от неговия клас, не го бият, обиждат го, заяждат се, нормалните простотии, които винаги са се случвали в училище, това е така от началото на учебната година; аз се надявах, че ще се разминат нещата, ама не... и детето се оплаква, не му се ходи на училище, минава му мисъл за смяна на класа (която аз не допускам по никакъв начин), довечера мисля да звъня на двете майки, ама се чудя дали е правилното решение - хем трябва сам да се научи да се справя, хем мисля, че достатъчно чаках - 3м. Вие какво бихте направили?
Страх ме е и да не се сбият, щото не се знае кой как ще бъде ударен и после от жертва да не се окажем изключени от училище
моят син го тормозят двама хайванина от неговия клас, не го бият, обиждат го, заяждат се, нормалните простотии, които винаги са се случвали в училище, това е така от началото на учебната година; аз се надявах, че ще се разминат нещата, ама не... и детето се оплаква, не му се ходи на училище, минава му мисъл за смяна на класа (която аз не допускам по никакъв начин), довечера мисля да звъня на двете майки, ама се чудя дали е правилното решение - хем трябва сам да се научи да се справя, хем мисля, че достатъчно чаках - 3м. Вие какво бихте направили?
Страх ме е и да не се сбият, щото не се знае кой как ще бъде ударен и после от жертва да не се окажем изключени от училище
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
аз имам едно правило - детето трябва да е окlatrevw написа:абе като сме заговорили за даскало, я дайте съвет, споделете опит и т.н.
съответно всичко, което му пречи на това естествено състояние се премахва по най-бързия и ефективен начин
много е тегава работата понякога, ама трябва да се свърши
just perfect
тва и за мъжа важи:-)bead_ написа:аз имам едно правило - детето трябва да е окlatrevw написа:абе като сме заговорили за даскало, я дайте съвет, споделете опит и т.н.
съответно всичко, което му пречи на това естествено състояние се премахва по най-бързия и ефективен начин
даа, и аз това искам, дано помогне разговора с майкитеbead_ написа:аз имам едно правило - детето трябва да е окlatrevw написа:абе като сме заговорили за даскало, я дайте съвет, споделете опит и т.н.
- Green Light
Да! И аз като Бийд мисля. Колкото разговори трябва да проведеш, проведи ги. Най- хубаво с майките и татковците, разбира се, но е добре и учителката да е наясно, че този проблем ви занимава.latrevw написа:абе като сме заговорили за даскало, я дайте съвет, споделете опит и т.н.
Детето има задължение да учи, колкото можем да му помагаме, егати, не може само да набиваме канчетата им. Бездруго за 90% от трудностите им не знаем, ми поне за което знаем нека им помогнем.
според мен няма да стихне тоз тормоз , а ако звънеш на мамите си го вкарваш дирекшън в групата на неудачниците ...latrevw написа:абе като сме заговорили за даскало, я дайте съвет, споделете опит и т.н.
трябват му два силни по големи приятели , които да ги подпрат на някоя стена
поне по мое време вършеше работа и по времето на сестра ми
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
тва вероятно има нещо сbead_ написа:сепарирано е:rotfl24:Quid написа:сепариране?:shocked:
къде ми отиде речничето мъненкото.............
капарирано
не може да е друго:-)
И на мен това ми мина през акъла, да ти кажа. Може би най-доброто за момента за самочувствието на всички и най-вече на детенце е да говориш с учителката. Само дано да е усвет де, и да си гледа децата, за да може да се намеси когато трябва. От нея ако излезе, може би по-ще се получи?FancyGirl написа: според мен няма да стихне тоз тормоз , а ако звънеш на мамите си го вкарваш дирекшън в групата на неудачниците ...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Страх ли те е да го оставиш гладен? Тя и моята кокона е същата - купува си купони, ама после у дома си признава, че не е яла. Давам й по малко парички на ден колкото за кроасан и сокче и толкова - какво обаче прави с тях не я следя.Green Light написа:Моя човек не ще да яде. Отказахме купоните от стола, за какво да купувам ако не му е вкусно. Поне си казва, де. Не успяхме да го отвратим толкова от себе си, та да крие яде ли или не. Направо си заяваява не съм ял. Толкова. Честността е хубаво качество, обаче моя човек се превръща в ефирно създание. Елф. Като духа силно вятър го хващам за ръка, за всеки случай.
Сега похапвала повече в стола.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Ами станал е съвсем клечо. Ше земе да залита вече. Де да знам. Почва да ме фаща страх, май. Що пиша...maggot написа:Страх ли те е да го оставиш гладен? Тя и моята кокона е същата - купува си купони, ама после у дома си признава, че не е яла. Давам й по малко парички на ден колкото за кроасан и сокче и толкова - какво обаче прави с тях не я следя.Green Light написа:Моя човек не ще да яде. Отказахме купоните от стола, за какво да купувам ако не му е вкусно. Поне си казва, де. Не успяхме да го отвратим толкова от себе си, та да крие яде ли или не. Направо си заяваява не съм ял. Толкова. Честността е хубаво качество, обаче моя човек се превръща в ефирно създание. Елф. Като духа силно вятър го хващам за ръка, за всеки случай.
Сега похапвала повече в стола.
Слагайте му тогава повечко плодове. Дано поне тях да яде. И някакво сиропче имаше за разяждане помня... ама как му беше името, това вече не помня - прекалено много е за умствените ми способности.Green Light написа: Ами станал е съвсем клечо. Ше земе да залита вече. Де да знам. Почва да ме фаща страх, май. Що пиша...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Света вода ненапита
ех, колко добре започна, и как зле приключи тезата си...FancyGirl написа: според мен няма да стихне тоз тормоз , а ако звънеш на мамите си го вкарваш дирекшън в групата на неудачниците ...
трябват му два силни по големи приятели , които да ги подпрат на някоя стена
поне по мое време вършеше работа и по времето на сестра мивъпреки че в нейното даскало момичетата бяха нетърпимо едри
да... намесят ли се родителите и детето става "мамино синче" и му се ... хм... такова мамата после... да не говорим, че губи и своето себеуважение... (ама това пък за какво му е... важното е да е спокойно, нали)...
изхода е един... да учи карате, айкидо, джудо и друго... там ще стане човек...
Виж подводницата!