21.12- 01.01
- Green Light
21.12- 01.01
Тва са десет почивни дни, бе?! Къде дават така? Много ме е яд! На 20ти вечерта коледно парти тука са си оганизирали, познайте кой плаща(хубу че въобще ми казаха, де) и после аре метла, и чак догодина пак бач, ако се събудят навреме и са на кеф...
Откъде накъде, риш, ще пускам аз цялата фирма десет дена, на върха на зора, да му се невиди, хем че и коледни добавки ще чакат. Тва да не им е клуб интеренетен, да си ходят, риш, насам натам, като мухи без глави, десет дена?
Ама не! Десет дена!? Наистина.
Вие колко ще почивате?
Откъде накъде, риш, ще пускам аз цялата фирма десет дена, на върха на зора, да му се невиди, хем че и коледни добавки ще чакат. Тва да не им е клуб интеренетен, да си ходят, риш, насам натам, като мухи без глави, десет дена?
Вие колко ще почивате?
Последно промяна от Green Light на 01.12.08, 14:05, променено общо 1 път.
Re: 21.12- 01.01
Ти собственик ли си на фирмата?
- Green Light
ъхъ. що?Strunz написа:Ти собственик ли си на фирмата?
- Света вода ненапита
Green Light написа:ъхъ. що?Strunz написа:Ти собственик ли си на фирмата?
ми кат си собственик, резни им това-онова и компенсирай загубите... все пак криза иде!
Виж подводницата!
Значи болииииииии:)Green Light написа:ъхъ. що?Strunz написа:Ти собственик ли си на фирмата?
Оправдай се с кризата и им резни заплатите!:)
Точно толкова!!!Green Light написа:Вие колко ще почивате?
П.П. Обаче моя шеф не дава коледни надбавки, нееее
- Света вода ненапита
смени шефа!4avdar4e написа:Точно толкова!!!Green Light написа:Вие колко ще почивате?Заклех се!
П.П. Обаче моя шеф не дава коледни надбавки, нееее
Виж подводницата!
нали се отработват в съботите, кво се кахъриш?Green Light написа:Тва са десет почивни дни, бе?! Къде дават така?
just perfect
Налага се, щото и платена отпуска не ми даваМетаморф написа: смени шефа!
- Green Light
- Green Light
Бе! Да си от вчера на работа, да не знаеш как се отработва. То една работа падааааbead_ написа:нали се отработват в съботите, кво се кахъриш?Green Light написа:Тва са десет почивни дни, бе?! Къде дават така?
- Света вода ненапита
край! това вече преля чашата! ей сега звъня на тия от инспекцията, да додат и да съставят акт на шефа ти!4avdar4e написа:Налага се, щото и платена отпуска не ми даваМетаморф написа: смени шефа!
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
че къф ти е проблема? нъл си мъж... то тва е като бановете... кръц и една седмица почивкаааа...Green Light написа:Към Метаморф и Щрунца. Мноого ви е лесно на вас, бе. Ма мноого умни акъли давате? Да отрежа викате заплатките, кръц, нали...
Тука вътре в офиса наведнъж се събират чет'ринайсе човека. Броил съм ги. 14. И аз.
Виж подводницата!
само от тебе зависи дали ще падне или няма:-)Green Light написа: То една работа падаааа
just perfect
- Green Light
Quid написа:от 16 спирам
освен ако не ме ебнат коледно да праим бач:blum:
Мълчи, бе! От 16ти!
Ох!
Заклеам се, за- кле-ам- се, ще си взема един месец отпуска, някога, ще си направя някаква яка програма, е така може някоя банка да тресна, може всичко, ама ще го направя тва и тука най- подробно ще ви информирам. Ден по ден
От 16ти!
Лелее!
Лъжеш!
- Green Light
Ти си мъж!Метаморф написа:че къф ти е проблема? нъл си мъж... то тва е като бановете... кръц и една седмица почивкаааа...Green Light написа:Към Метаморф и Щрунца. Мноого ви е лесно на вас, бе. Ма мноого умни акъли давате? Да отрежа викате заплатките, кръц, нали...
Тука вътре в офиса наведнъж се събират чет'ринайсе човека. Броил съм ги. 14. И аз.
- Света вода ненапита
Green Light написа:Ти си мъж!Метаморф написа:че къф ти е проблема? нъл си мъж... то тва е като бановете... кръц и една седмица почивкаааа...Green Light написа:Към Метаморф и Щрунца. Мноого ви е лесно на вас, бе. Ма мноого умни акъли давате? Да отрежа викате заплатките, кръц, нали...
Виж подводницата!
Тихо, бе, ще ме увОлнят, шшшштМетаморф написа: край! това вече преля чашата! ей сега звъня на тия от инспекцията, да додат и да съставят акт на шефа ти!
- Света вода ненапита
късно! обадих се вече!4avdar4e написа:Тихо, бе, ще ме увОлнят, шшшштМетаморф написа: край! това вече преля чашата! ей сега звъня на тия от инспекцията, да додат и да съставят акт на шефа ти!Не стига, че пиша по разни форуми, ами и това сега
Виж подводницата!
вземи си 2 месеца почивкаGreen Light написа:Quid написа:от 16 спирам
освен ако не ме ебнат коледно да праим бач:blum:
Мълчи, бе! От 16ти!
Ох!
Заклеам се, за- кле-ам- се, ще си взема един месец отпуска, някога, ще си направя някаква яка програма, е така може някоя банка да тресна, може всичко, ама ще го направя тва и тука най- подробно ще ви информирам. Ден по ден
От 16ти!
Лелее!
Лъжеш!
и се заклевам че като се повърнеш изобщо няма и да разбереш кво ти говорят шерпите
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Грийн, с жената ще почиваме от 19.12. до 06.01. вкл. Служителите ни също + коледни добавки, лични подаръци за служителите, коледен банкет на 18-ти в един нов ресторант близо до офиса (секретарката ми го избра, даже и меню са си намислили, само ми беше представена проекто-сметката за банкета).Green Light написа:Тва са десет почивни дни, бе?! Къде дават така? Много ме е яд! На 20ти вечерта коледно парти тука са си оганизирали, познайте кой плаща(хубу че въобще ми казаха, де) и после аре метла, и чак догодина пак бач, ако се събудят навреме и са на кеф...
Вие колко ще почивате?
На 05.01. само куриерката ми има едно ходене до Консулски отдел, че трябва да вземе един пакет документи оттам.
Не може иначе, братко.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
ааааа тия франсета са чисто луди , сигурно имат повече стачки , отколкото вси страни заедноАВе написа:СаркозИ - френският управник.Пенчо Заека написа:Тоя па кой е???pocti_bezobidna написа:Бре! Абе какви са тия почивки, какви са тия неща ?!
Аз викам Сарко да дойде да поуправлява БГ-то, ша видите вий едни почивки, аааа!:shocked:
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Dark Angel
Я почни сам за себе си ...да видиш дали ще почнеш да помниш празници и делници 
От 2-3 месеца не съм виждал самолет, камо ли да си го правя некъф такъф депронов измислен ..
Ти ми разправяш календарни празници..
А Соловей, а Неохим, А шибаните МОЛ-ове дет кат отпаднаха половината, пак са ми у повече.. 
Радвай се пич!
Не си ми на местостоянката. 
От 2-3 месеца не съм виждал самолет, камо ли да си го правя некъф такъф депронов измислен ..
Ти ми разправяш календарни празници..
Радвай се пич!