Комедия??
Комедия??
Кажете някоя готина комедия, нова или не толкова, достъпна за вземане на заем
от замундата?? Че ще имам нужда довечера:crying: Не ща нищо други, никкви драми, романтики и сие... Пък нищо не ми иде на спечения мозък като заглавие???
- Житената Питка
- BOFH
Re: Комедия??
http://www.imdb.com/title/tt0109445/4avdar4e написа:Кажете някоя готина комедия, нова или не толкова...
http://www.imdb.com/title/tt0424345/
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Re: Комедия??
Ха, мерси, че даже ги и има
Днес вечерта няма да слушам Джетикс, Сървайвър и великата българска простотия по Нова
- Житената Питка
- BOFH
- Dark Angel
- Житената Питка
- BOFH
И не само, и не само.. Има и други филчи, сетих се веднага, щом видях идиотите... Ох, цвиля си, къде шумно, къде тихо.. Уникални лафове и гегове!!Житената Питка написа: Е Clerks са на същия режисьор, то и половината артисти са същите.
10х, Питкиния, имаш едно за тотално разтоварената умора
Страхотно играят, особено Джордж Клуни много ме изненада.4avdar4e написа:Аха, и това е в списъкаМнемозина написа:Ако ти се гледа нещо гадно с добри актьори - "Изгори след прочитане".
На мен обаче хич не ми подейства разтоварващо първия път.Толкова много любимци на едно място, няма начин да бъде пропуснат
Пък после четох и едно негово интервю.
И като го гледах, точно на последната сцена пуснаха и земетресението и ефектът от абсурдите беше пълен.
Panta rhei...
Хъм, много интересно, благодаряМнемозина написа: Пък после четох и едно негово интервю.
Обаче стигнах до последния ред
Ъхъ.4avdar4e написа:Хъм, много интересно, благодаряМнемозина написа: Пък после четох и едно негово интервю.
Обаче стигнах до последния редКомсомольская правда И прихнах
Не се отказват хората...
А дали са си сменили правдата, не съм следила.
Panta rhei...
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
тва е гадно ако е такаDark Angel написа:само си представи що гейове са участвали в изработката на нещата които носишQuid написа: за мен обаче имаааааааа:-)
нима искаш да тръгнеш гол?
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“