Закуска за даскало

Все същите
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

е а зор да му натрошат кокалите с тия спортове
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Quid написа:е а зор да му натрошат кокалите с тия спортове
така ли ги виждаш нещата?
не са така... повярвай ми...
Виж подводницата!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Метаморф написа:
е как са
мое и да са по зле:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Quid написа:
Метаморф написа:
е как са
мое и да са по зле:-)
"добро" и "лошо" са понятия, които "раждат" нашите глави... нещата са такива, каквито са...
при добър учител (а в софия и варна има такива) по бойно изкуство, детето не се учи да бие хората, а на това как да се сдържа да не влезе в бой... учи се на още много други неща, които ще са полезни...
Виж подводницата!
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

купи му пистолет
по добре е
с пистолет няма проблеми да влезе у бой

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Метаморф написа: "добро" и "лошо" са понятия, които "раждат" нашите глави... нещата са такива, каквито са...
при добър учител (а в софия и варна има такива) по бойно изкуство, детето не се учи да бие хората, а на това как да се сдържа да не влезе в бой... учи се на още много други неща, които ще са полезни...
той тренира айкидо от няколко месеца, мина наскоро и първия изпит за първия колан; и с класната говорих преди време, ама ефекта беше два дни, а сега го виждам, че той иска да говоря, не искам да е мамино синче, много се триумя
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

големия го е бил закъсал навремето в основното училище
доста късно разбрахме
после го е бил закъсал като се премести в ново училище (2 пъти поред)
сам се е оправял
и се е бил
така де, борби за власт
не че е склонен да се бие
определено дипломацията е неговата стихия

ако ме е бил помолил за помощ не зная дали щях да се обадя
май не
мъж ми не би ми дал
Аватар
4avdar4e

Re: Закуска за даскало

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:Давам й по малко парички на ден колкото за кроасан и сокче и толкова - какво обаче прави с тях не я следя.
Сега похапвала повече в стола.
Да тъ светна ли?? :lol: Щото тя ми каза какво ги прави.. Спестява ги :winkw: Ама още не била решила, какво ще си купи :rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

и децАта спестяват
направо ме шашват на моменти
ако щът да ядат
като запримират от глад ще си вземат
със сигурност
мъненкия ме е страх като го водим по разни върхове да го не дигне вятъра и да го метне нанякъде :lol:
като връв е
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

4avdar4e написа: Да тъ светна ли?? :lol: Щото тя ми каза какво ги прави.. Спестява ги :winkw: Ама още не била решила, какво ще си купи :rotfl24:
Туй ку мислиш, че не го знам... Знам обаче какво ще си купи, нищо, че тя още не знае :grin:

П.П. Току що ми обяви, че всеки ден растяла с една секунда :shocked:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:Туй ку мислиш, че не го знам... Знам обаче какво ще си купи, нищо, че тя още не знае :grin:

П.П. Току що ми обяви, че всеки ден растяла с една секунда :shocked:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

П.П. Като слушам как я хвалят, направо на мен ми става драго, пък за теб не знам :kiss::kiss: А и тя не пропуска да се потупа по рамото, де :winkw:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Green Light написа:Какво вкусно мога да спретна за 10 минути сутрин?
нашето вкусно не е неговото вкусно
водиш го в някой супермаркет, връчваш му количката и да сложи вътре тва, дето му се струва вкусно и би го ял през междучасието. преценяваш дали става, щот ако хвърли вътре бутилка джим бим може да не се навиеш, де да те знам колко си строг и справедлив... и така си решаваш проблема:-)
И аз нещо такова бих направила, особено по отношение на бутилката. :grin:

Така и така никого не мога да накарам да яде нещо, което не иска, та да ядат поне това, което искат.
Ако щат. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:абе като сме заговорили за даскало, я дайте съвет, споделете опит и т.н.

моят син го тормозят двама хайванина от неговия клас, не го бият, обиждат го, заяждат се, нормалните простотии, които винаги са се случвали в училище, това е така от началото на учебната година; аз се надявах, че ще се разминат нещата, ама не... и детето се оплаква, не му се ходи на училище, минава му мисъл за смяна на класа (която аз не допускам по никакъв начин), довечера мисля да звъня на двете майки, ама се чудя дали е правилното решение - хем трябва сам да се научи да се справя, хем мисля, че достатъчно чаках - 3м. Вие какво бихте направили?
Страх ме е и да не се сбият, щото не се знае кой как ще бъде ударен и после от жертва да не се окажем изключени от училище
Аз и тук съм от лошите майки.
Изслушвам, опитвам да обяснявам, да успокоявам и укротявам - но не съм намесвала учители или други родители.
Но е и факт, че синът ми от години не се е оплаквал от подобно нещо. Някак се справя сам явно. :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор