Взеха да обикалят за помощи
- Green Light
Взеха да обикалят за помощи
Давате ли, бе? На тия дето влизат по офисите да събират по левче, по десет. За домове, за болни деца...
Аз не давам. И стинка. Мисля, че са измамници всичките.
Аз не давам. И стинка. Мисля, че са измамници всичките.
- Green Light
тц, на 90% са измамници
ама на мен ми е по-смешно с поповете дето обикалят офисите да ръсят на Йорданов ден
миналата година Йорданов ден нали беше събота или неделя, не помня, и попвете горките умряха от яд, но пък решиха, че нищо не пречи в понеделник да извършат ритуала, важното беше парите да вземат
ама на мен ми е по-смешно с поповете дето обикалят офисите да ръсят на Йорданов ден
миналата година Йорданов ден нали беше събота или неделя, не помня, и попвете горките умряха от яд, но пък решиха, че нищо не пречи в понеделник да извършат ритуала, важното беше парите да вземат
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Понякога под НАТУРА се има превид ДРЕХИ, а под ДОМ - ДОМ ЗА СИРАЦИ.Quid написа:
в натура у някой дом?!!!
малиииииииииииииииии:-)
Еееей, че извратени съзнания беееееееее!
Само за пиене мислите!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
кво пиене бре?!maggot написа:Понякога под НАТУРА се има превид ДРЕХИ, а под ДОМ - ДОМ ЗА СИРАЦИ.Quid написа:
в натура у някой дом?!!!
Само за пиене мислите!
млада жена говори за "натура" и "дом", като не уточнява "вида дом"... естествено, че мъжкото в нас ще свърже тия думи по най-хубавия начин...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
- Green Light
Натурални, значи, екологични продукти ще носи в детския дом. Мед... такива работиМетаморф написа:кво пиене бре?!maggot написа:Понякога под НАТУРА се има превид ДРЕХИ, а под ДОМ - ДОМ ЗА СИРАЦИ.Quid написа:
в натура у някой дом?!!!
Само за пиене мислите!
млада жена говори за "натура" и "дом", като не уточнява "вида дом"... естествено, че мъжкото в нас ще свърже тия думи по най-хубавия начин...
мое да не ви се верва изобщо
но аз по едно време почти всеки дом бях у един те такъв дом за дечица при тва с невки увреждания
и родителите им не се бяха отказали от тях и на никъде тия деца мъненки
гадно беше
и така

но аз по едно време почти всеки дом бях у един те такъв дом за дечица при тва с невки увреждания
гадно беше
и така
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Света вода ненапита
- Green Light
Бе. Систъра така тръгна да помага в разни домове. Не ми се разказва, направо. То и отдавна беше. Кофти е, да.Quid написа:мое да не ви се верва изобщо
гадно беше
и така
П.П. Що па да не ти повярвам, много интересно. Точно тия хора дето са тука, те са тия, които активно помагат.
ти па да не мислиш че безкористно тва е било аGreen Light написа:Бе. Систъра така тръгна да помага в разни домове. Не ми се разказва, направо. То и отдавна беше. Кофти е, да.Quid написа:мое да не ви се верва изобщо
гадно беше
и така
П.П. Що па да не ти повярвам, много интересно. Точно тия хора дето са тука, те са тия, които активно помагат.
я заеби тая работа
- Света вода ненапита
честно казано съм виждал и това, за което говори Куид-а, и това, което е видяла сестра ти (предполагам става на въпрос за злоупотреба с помощите)...Green Light написа:Бе. Систъра така тръгна да помага в разни домове. Не ми се разказва, направо. То и отдавна беше. Кофти е, да.Quid написа:мое да не ви се верва изобщо
гадно беше
и така
гадна работа е това... много хора са си просто алчни...
Виж подводницата!
- Dark Angel
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- snowprincess
- snowprincess
Re: Взеха да обикалят за помощи
хахахаМнемозина написа:Какво?snowprincess написа:не давам на непознати
всичко, бе
първо трябва да познавам човека и да знам, че има нужда от нещо
пък тогава ако и сърцето ми го разреши, да му го дам

ти са аПенчо Заека написа:Само така си мислиш. Оправи си мозъка.Quid написа:събирам за менGreen Light написа:Ти за кой дом събираш? Или за некое дете? На природата
щото потъваммммммммммммммммммммм:-)
а да не се почваме:blum:
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Проста квантова механика, Куидич, много проста.Quid написа:ти са аПенчо Заека написа:Само така си мислиш. Оправи си мозъка.Quid написа:събирам за менGreen Light написа:Ти за кой дом събираш? Или за некое дете? На природата
щото потъваммммммммммммммммммммм:-)
а да не се почваме:blum:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
да не е за едно момче у пловдив аПенчо Заека написа:Който откри темата, има ясновидски способности. Точно ме обръндзаха с 1.50 за трансплантация на стволови клетки. Ми не можах да откажа....
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Не се поинтересувах, в тоз помент цъках белот, дето щеше да ме биеш на него. На вързано играеш ли?:rotfl24:Quid написа:да не е за едно момче у пловдив аПенчо Заека написа:Който откри темата, има ясновидски способности. Точно ме обръндзаха с 1.50 за трансплантация на стволови клетки. Ми не можах да откажа....
аз играя само на вързаноПенчо Заека написа:Не се поинтересувах, в тоз помент цъках белот, дето щеше да ме биеш на него. На вързано играеш ли?:rotfl24:Quid написа:да не е за едно момче у пловдив аПенчо Заека написа:Който откри темата, има ясновидски способности. Точно ме обръндзаха с 1.50 за трансплантация на стволови клетки. Ми не можах да откажа....
да ти отбележа само
...
пас няма когато играя белот
нито една игра няма пас
стила е нещо средно м/у бридж покер и блеки и джаки:-)
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Еми то и аз така. Затва не мое да ми се вдигне рейтинга - мног падам и случайните партньори ме псуват. На майка, мамка им.Quid написа:аз играя само на вързаноПенчо Заека написа:Не се поинтересувах, в тоз помент цъках белот, дето щеше да ме биеш на него. На вързано играеш ли?:rotfl24:Quid написа:да не е за едно момче у пловдив аПенчо Заека написа:Който откри темата, има ясновидски способности. Точно ме обръндзаха с 1.50 за трансплантация на стволови клетки. Ми не можах да откажа....
да ти отбележа само
...
пас няма когато играя белот
нито една игра няма пас
стила е нещо средно м/у бридж покер и блеки и джаки:-)