19''??!! Градски вестник??!! Сега пък какво?
19''??!! Градски вестник??!! Сега пък какво?
Имам нещастието да пътувам с градския транспорт в този "велик" град (няма нужда да пояснявам кой, нали?) Но от известно време градът и транспортът не са същите от както ги има 19'' и Градски вестник и то БЕЗПЛАТНИ при това-засега. Май едно от положителните резултати на глобалната финансова и икономическа криза. И едни такива удобни за четене.
Защо се появиха точно тук и сега?
Какво е вашето мнение?
1) Търсят се нови ниши на пазара на печатни медии...
2) Бойко Борисов има нужда "да се изказва"-доколкото може, та затова ще има постоянна рубрика в един о тдвата вестника...
3) Кметът на София (а!, пак е Бойко Борисов) е открил, че това е начина да омилостиви бедните софиянци които са заклещени по цели часове в превозните средства. ...И понеже ние и книги не си носим за четене, пък не си ги и купуваме:-)
Защо се появиха точно тук и сега?
Какво е вашето мнение?
1) Търсят се нови ниши на пазара на печатни медии...
2) Бойко Борисов има нужда "да се изказва"-доколкото може, та затова ще има постоянна рубрика в един о тдвата вестника...
3) Кметът на София (а!, пак е Бойко Борисов) е открил, че това е начина да омилостиви бедните софиянци които са заклещени по цели часове в превозните средства. ...И понеже ние и книги не си носим за четене, пък не си ги и купуваме:-)
Блажени са бедните духом
- Dark Angel
- Green Light
Много сори
Има написана една чертичка в повече...Вестничето (едното) се казва 19' защото се четял уж за 19 минути. Та и двата вестника ги раздават на някой оживени места по центъра. Градски вестник е на издание на Економедия (Дневник, Капитал...). http://blog.gradski.bg/
Та това е и другият положителен ефект от цялата работа-десетки хора са си намерили някаква (допълнителна) работа.
Та това е и другият положителен ефект от цялата работа-десетки хора са си намерили някаква (допълнителна) работа.
Блажени са бедните духом
- Dark Angel
- Green Light
Ами принципно безплатните вестници са интересно явление. Мисля че ги бяхме дискутирали тука. Но както тогава, така и сега ще ти кажа, че според мен е рано за оценка. Може да станат много силен фактор сред медиите, а може да продължат да се смятат за пример за лоша журналистика. Бих го разгледал Градския вестник. Интересно нещо е. Стига да не е трибуна на бат Бойко, дет викаш.Sweety написа:Много сориИма написана една чертичка в повече...Вестничето (едното) се казва 19' защото се четял уж за 19 минути. Та и двата вестника ги раздават на някой оживени места по центъра. Градски вестник е на издание на Економедия (Дневник, Капитал...). http://blog.gradski.bg/
на мен ми е интересен 19 
не съм забелязала да е нечия трибуна
даже мисля , че имаше една статия как Бойко се превъзнася за добре почистените улуци , а всичко било непроходно :)
даже мисля , че имаше една статия как Бойко се превъзнася за добре почистените улуци , а всичко било непроходно :)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Dark Angel
днес сутринта ми предложиха да си взема 2 броя та да си имам 
- Не искам - казвам аз
- Ма той е безплатен (и що "той", това "той" ми прозвуча толкова странно, може би щото говоря и пиша основно на английски последните месеци)
- Няма значение. пак не искам
- Е ти си знаеш
- чао и приятно
- приятно - отговаря човека и ме гледа
с такива очи а аз усмихвам 
- Не искам - казвам аз
- Ма той е безплатен (и що "той", това "той" ми прозвуча толкова странно, може би щото говоря и пиша основно на английски последните месеци)
- Е ти си знаеш
- чао и приятно
- приятно - отговаря човека и ме гледа
мани ги тези простаци...Dark Angel написа:днес сутринта ми предложиха да си взема 2 броя та да си имам
- Не искам - казвам аз
- Е ти си знаеш
- чао и приятно
- приятно - отговаря човека и ме гледас такива очи а аз усмихвам
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
току що си смених улуците. А улиците са отврат. Много дупки и мръстоия. Бойко е балон под налягане. Останалите са боклук за отлежаване.FancyGirl написа:на мен ми е интересен 19
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- Dark Angel