Dark Angel написа:No.46 Най-тъжното нещо за мен е...?
когато две сродни души се разминат във времето
ай без намеци:)
лъжата - да те излъже човек на който вярваш, това е адско, това е престъпление, това е убийство на вяраGreen Light написа:No.12 Другите ме нараняват, когато....?
Ме излъжат.
Мисля, че с течение на времето стана така, че лъжата стана най- големият грях за мен. Не съм се анализирал защо. Но да имам доверие някому и той да ме излъже ми изглежа престъпление от сорта на кражбата.
по принцип си е така... Все пак понякога трябва да разбера защо точно някой ме е излъгал. Важно е. В живота има ситуации, които мога да оправдая. Пък и ... установих, че да даваш прошка и да забравяш идиотски моменти от миналото е ... много здравословно. Чисто егоистично погледнато.Dark Angel написа:лъжата - да те излъже човек на който вярваш, това е адско, това е престъпление, това е убийство на вяраGreen Light написа:No.12 Другите ме нараняват, когато....?
Ме излъжат.
Мисля, че с течение на времето стана така, че лъжата стана най- големият грях за мен. Не съм се анализирал защо. Но да имам доверие някому и той да ме излъже ми изглежа престъпление от сорта на кражбата.
като ме излъже някой и няма прошка
край
финито
лека нощ и довиждане
....
о не....ELBI написа: по принцип си е така... Все пак понякога трябва да разбера защо точно някой ме е излъгал. Важно е. В живота има ситуации, които мога да оправдая. Пък и ... установих, че да даваш прошка и да забравяш идиотски моменти от миналото е ... много здравословно. Чисто егоистично погледнато.
Такива ми ти работи!
не е благородство. егоизъм е. По-гот се чувствам, като съм разкарал такива мисли и т.н. И не се тормозя за това, онова, този и онзи. Друг е въпросът дали отново ще се обърна към даден човек по същия начин или/и никога повече в живота си няма да говоря с него, или просто ще го сторя от елементарно възпитание.Dark Angel написа:о не....ELBI написа: по принцип си е така... Все пак понякога трябва да разбера защо точно някой ме е излъгал. Важно е. В живота има ситуации, които мога да оправдая. Пък и ... установих, че да даваш прошка и да забравяш идиотски моменти от миналото е ... много здравословно. Чисто егоистично погледнато.
Такива ми ти работи!
не мога
нещо ми е невъзможно да съм благородна като теб
лъжата е предателство за мен
крайно при това
А! Тва не е ли достатъчно за анализ?snowprincess написа:окАмаранта написа:
Не, не ми се играе.
какво ти се прави?
защо мислиш, че искам да правя някакъв анализАмаранта написа:
А! Тва не е ли достатъчно за анализ?

А ти правила ли си избори днес?snowprincess написа: защо мислиш, че искам да правя някакъв анализ
това е само игра - като да изтеглиш вместо карта таро въпрос, а дали ще отговори или не човек сам решава
виж какво ми се падна от тарото
http://www.astrohoroscope.info/kartaTARO.htm
ИЗТЕГЛИ КАРТА за ДЕНЯ
ЗНАЧЕНИЕ НА КАРТАТА
СЕДМИЦА ЧАШИ
Днешният ден ще ви предложи множество изкушения и възможности-реални и въображаеми, стойностни или измамни. Вашата нагласа и ценностна система може да ви обърка, заблуди или да ви изведе от този лабиринт-интересен,вълнуващ, но и не безопасен. Ще трябва да внимавате при изборите, които днес трябва да направите-покрай истински стойностни неща може да попаднете на опасни или просто фалшиви заместители, може да станете жертва на измама или самозаблуда.
Не анализ, самоанализ трябваше да напиша.snowprincess написа:защо мислиш, че искам да правя някакъв анализАмаранта написа:
А! Тва не е ли достатъчно за анализ?
това е само игра - като да изтеглиш вместо карта таро въпрос, а дали ще отговори или не човек сам решава
....
.
и теб не пропуснах, налиАмаранта написа:
Не анализ, самоанализ трябваше да напиша.
Шегувам се, бе, просто ми направи впечатление, че всеки е написал по нещо, а ти си отговорила - а пък аз...едикакво си.
Можеше на мен да ми напишеш в какви случаи не ти се играе (примерно).

всеки ден правим избориМнемозина написа:
А ти правила ли си избори днес?
Много е интересно ей така в края на деня да разбереш какъв е бил.
собствената или чуждата агресия. Може да се усетите жертва на своята зависимост от нещо или някого, но може и да осъзнаете, че тя е резултат от вашия собствен избор и да се освободите от нея.
Обаче в моя ден такива неща нямаше.

Нищо в теб не ме дразни, надявах се да си го разбрала.snowprincess написа:
...
не ми се играе когато съм болна или тъжна (това ли трябваше да напиша в предния пост)
все се каня да те попитам - разбра ли какво те дразни в мен или още не знаеш
благодаря ти, че запазваш добрия тон
каза, че те дразня когато беше с друг ник, но няма значение, може да е било заради дадената ситуация, забравям гоАмаранта написа:
Нищо в теб не ме дразни, надявах се да си го разбрала.
Просто тук разни неща ме натъжават (благодаря за по-горното изречение).

Да, беше заради някаква ситуация, доколкото си спомням, казах ти го много скоро след това. Пак от оня ник.snowprincess написа:
каза, че те дразня когато беше с друг ник, но няма значение, може да е било заради дадената ситуация, забравям го
и мен ме натъжават
а аз винаги четях менията ти с едно на ум, сега съжалявам, трябваше по-рано да те попитамАмаранта написа:
Да, беше заради някаква ситуация, доколкото си спомням, казах ти го много скоро след това. Пак от оня ник.
Да уточня де, да не излезе, че се крия зад смяната на ника.