П.П. Току-що попаднах и на това:4avdar4e написа:Аааа, и аз, и азМнемозина написа: Хаааа, аз обаче продължавам да чета!
Кеворкян здраво се е олял!
Прочети само първите два-три екрана...
Още един любимец по темата..
http://www.capital.bg/show.php?storyid=590814
Ще отделя един пасаж, ако ми позволите
Един от много големите проблеми на българските медии е, че ужасяващо често не е ясно кой всъщност говори от екрана на телевизиите и страниците на вестниците. В много случаи под неубедителната маска на обществения интерес стои грозното лице на различни политически, бизнес интереси или обвързаности от стари времена. Проблемът е, че всички тези зависимости остават "недекларирани" пред публиката и подменят интереса на техните читатели с лични цели на журналистите, редакторите или собствениците на медии. Най-лошото е, че точно заради невидимите връзки и до момента десетина журналисти и политици са в състояние да зададат тема на деня и дори тема на месеца, макар тя да няма нищо общо с дневния ред на обществото. Затова е такова доверието към медиите, затова да си репортер не е престижно и затова качеството на журналистиката става жертва на негативната селекция на хора в професията.