Как сте бе студенти
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Благодаря, супер съм аз!
Ти как си?
Макар да не се почувствах поздрвен с твоят линк ще ти върна отново поздрав с песен на Азис:
http://www.youtube.com/watch?v=PEBqX7E2ys0
И нещо наистина добро:
http://www.youtube.com/watch?v=p7US7G7M ... re=related
Дано моя поздрав, ти достави удоволствие
Ти как си?
Макар да не се почувствах поздрвен с твоят линк ще ти върна отново поздрав с песен на Азис:
И нещо наистина добро:
- Green Light
Сетих се че за Ковърдейл се говори че тъпо селянче. Нищо общо с интелигентността. Ако се доверим на Ричи Блекмор, по- тъп гъз трудно може да се намери на майката Земя. Ако те интересува, обаче, моят истински музикален бог, воала:
http://www.youtube.com/watch?v=JCqo5u28 ... re=related
Всъщност са двама. Другият е Роб Халфорд. Той пък е обратен

http://www.youtube.com/watch?v=JCqo5u28 ... re=related
Всъщност са двама. Другият е Роб Халфорд. Той пък е обратен
Re: Как сте бе студенти
-
Дядо Капинчо
- Green Light
Тва е фаза, знаеш!Капинчо написа:Много съм добре. Даже повече от много добре. Излязох от скуката. Ежечасно научавам нови неща. Новите ми хора, противно на очакванията ми ме гледат като месия. Доставчиците ме гледат в очичките, щото са ми сърбали попарата в 20 % процента от бизнеса, а сега ще я сърбат в 90%. Забих една голяма червена точка още втория ден като за 2 часа реших проблем на най-големия бос, който преди мен се е влачил 3 седмици без изгледи за успех.Green Light написа: Благодаря, супер съм аз!
Ти как си?
И нещо наистина добро:
Бе една педя над земята съм. Преди идвах на работа с очакване да намеря нещо интересно в 3о4о. Сега най-интересните неща ги намирам в работата и за 3о4о не ми остава време.
Нищо, тъкмо ще си починете от мен.
ПП Благодаря за поздрава! Втория.
Моля, моля!
- Dark Angel
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Dark Angel написа:ах, ах, ах
нямам думи просто
я, кои се върналииииииииииииииииии
хахаха
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
Капинчо написа: Цунки и на теб. Нали се обичахме, а старата любов ръжда не хваща.
Мдаа. Жвотът е непредсказуем и прекрасен.
ПП Само не разбрах що в множествено число. На Вие ли сме вече?
оооо....Къпин!
муахахаааааааааааааааа
ббсюмбсд = бай бай & си ю мей би сам дей
-
Дядо Капинчо
свършиха.
вече не се разбираме като в новите.
вече не се разбираме като в новите.
- Dark Angel
ти какво?Капинчо написа: Това ли имаш предвид или всеки друг твой пост:
Злобата ти е безкрайна. Злобей си не ми пречиш.Dark Angel написа: ПП/ каква риба направих вчера..... страшна
невероятна
миналата година бях командировка и се прибрах по нощите, и цяла година се стягам да правя риба
ще Ви пусна снимка
неприятно ти е че съм направила една специална, вълшебна риба за празника ли?
дразни ли те това?
аз съм щастлива че на този празник си бях в къщи
ами аз се гордея с такива "вълшебства" (и ето на..... даже и с малките вълшебства не е добре да се хвали човек, лесно може да стане обект на присмех ...... да не говорим колко много може да падне в очите на хората ако се хвали с коли, положение, заплата и други такива глупости.....)
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
ти си моят проблемКапинчо написа: Дарки, какъв ти е проблема?
каквото и да напиша ти решаваш че става дума за теб
че има предвид теб
че съм мислила за теб като съм писала
и се мяташ да ми пишеш
а няма нужда
повярвай ми, не си ми ти в мислите
много пъти те помолих учтиво (и не толкова учтиво) просто да ме пропускаш в писанията си
защото зная как са фазите (не на луната)
почваш да ме забелязваш -> почваш да пишеш леко злобно щото ти се привиждат разни неща -> изливаш една камара псувни и гадост -> отвращение от простотиите у пишещите тук
Имаш нужда да разбереш две неща.Капинчо написа:Мнемо зина. Целувки и за теб мис Подлост.Мнемозина написа:Абе то и за скромността така казват, ама...Dark Angel написа:нда
труда краси човека казват
Грийне, сега мен ли ще банваш, заедно ли ще ни пратиш с Мнемо и Дарки да се веселим или как?
Просто питам. Не че ми дреме.
Едното е, че клубът не се върти около теб. Както и светът.
А другото е, че клубът не се върти и около мен. И никога не се е въртял. Както и светът.
Вече се боя, че второто ще проумееш по-трудно.
Но важното е, че аз го знам.
Хубав ден!
Panta rhei...
- Dark Angel
Най-смешното е, че всъщност имах предвид друго - дали не са остарели тези поговорки.Dark Angel написа:е, има хора които не могат да изкарат деня без да се похвалят поне веднъжМнемозина написа: Абе то и за скромността така казват, ама...
може би така се издигат в собствените си очи (а падат в нечии други - всяко действие има противодействие
Точно тези.
Или само едната... времената се менят.
Panta rhei...
- Dark Angel
аз също имах предвид другоМнемозина написа: Най-смешното е, че всъщност имах предвид друго - дали не са остарели тези поговорки.
Точно тези.
наскоро си приказвахме с приятели за поговорките - кои са верни, кои не, кои звучат смешно, кои са остарели, кои са верни тук, а другаде не и стана интересна дискусия
а за скромността - другата крайност е дали с нея не се кичат хората които друго си нямат
Е, да, ама то като се биеш в гърдите колко си скромен пак не е твърде скромно, така че... сложно става.Dark Angel написа:аз също имах предвид другоМнемозина написа: Най-смешното е, че всъщност имах предвид друго - дали не са остарели тези поговорки.
Точно тези.
наскоро си приказвахме с приятели за поговорките - кои са верни, кои не, кои звучат смешно, кои са остарели, кои са верни тук, а другаде не и стана интересна дискусия
а за скромността - другата крайност е дали с нея не се кичат хората които друго си нямат
Panta rhei...
- Dark Angel
или дали хвалейки се не рискуваш да станеш за смяхМнемозина написа: Е, да, ама то като се биеш в гърдите колко си скромен пак не е твърде скромно, така че... сложно става.
нали казват, че никога не е късно да станеш за резил
начи миг невнимание и ..... как беше
ах, сетих се за Р.Киплинг - малкия ягуарчо
после подтискат и тва и онова и друго у себе си докато пукнатМнемозина написа:Но после се поправят?Quid написа:студентите са едни от най долните пияници които познава човечеството
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Ей тъй като кажеш нещо вярно, та се чуди какво да отговори човек.Quid написа:после подтискат и тва и онова и друго у себе си докато пукнатМнемозина написа:Но после се поправят?Quid написа:студентите са едни от най долните пияници които познава човечеството
Ама пък много тъжно звучи - пък и не може да е докрай вярно, щото би трябвало който нищо не потиска у себе си, да не умира никога.
Panta rhei...
Това броненосците ли бяха?Dark Angel написа:или дали хвалейки се не рискуваш да станеш за смяхМнемозина написа: Е, да, ама то като се биеш в гърдите колко си скромен пак не е твърде скромно, така че... сложно става.
нали казват, че никога не е късно да станеш за резил
начи миг невнимание и ..... как бешеподвигаш планина?
ах, сетих се за Р.Киплинг - малкия ягуарчо
Много любима ми приказка...
А резилите... те също не винаги зависят от нас.
Panta rhei...
- Green Light
Начи така паралел да направя само набързо. Много интересна работа. Цитирал съм го тука тоя автор. Бил Брайсън. Живота- вика- е много интересно нещо от човешка гледна точка. Пък, съгласете се, че бая ще се озорим, да го погледнем от друга гледна точка. Има например едно супер интересно живо нещо, което се нарича лишей. Тия щуротии виреят в най- суров климат и върху най- обикновенни голи камъни. Даже по едно време хората са смятали че тва са камъни които са на път спонтанно да се превърнат в растения. Един изтъкнат учен изпаднал в еуфория от това "откритие" и едва само не запял от вълнение на една конференция от чудото което се извършва пред очите ниDark Angel написа:клубът е това което е
минус n-пишещи и/или плюс n-пишещи - няма значение
той си съществува
има свой живот
и няма център
има общност с променящ се състав
и точно това го прави хубав
После хората разбрали какъв е трика. По- малко вълшебство, повече ефикастност. Съжителство на гъби с морски водорасли- алги. Гъбите разтварят скалата с киселини, алгите преубразуват разтвора в храна, достатъчна за да оцелеят и двата вида. Прост, колкото си искате номер. Понеже, - пише наш Бил- тва става в най- суровите кътчета на планета, нарастването на лишеите е супер бавно. Стават големи, като копче от риза, за 50 години. И тва е. Лепнали са се за една скала, смучат там и нито се развиват, нит пълзят, нито нищо. Най- лишения от амбиция живот. Никаква цел. Просто го има. Научил някакъв трик и го прилага милиони години. Ама защо, бе? Каква е целта, предназначението, до къде ще стигнете, що не се развивате, може ли така?
Съществува. И толкова!
Иди го разбери.
- Dark Angel
да, те саМнемозина написа: Това броненосците ли бяха?
Много любима ми приказка...![]()
много любима и на мен
и на малките
резилите.....
чакай сега че се умислих
дали резила не е присъщ повече на възрастните?
младите се учат
и правят грешки
и...
ох, крехка ми беше мисълта
звънна телефона и отлетя
Тоя е пич и половина. Вероятно цитираш от Кратка история на почти всичко. Яка, но другата му - за Англия е върха и 3 пръста отгоре. В една книга пише и за БългарияGreen Light написа:Начи така паралел да направя само набързо. Много интересна работа. Цитирал съм го тука тоя автор. Бил Брайсън. Живота- вика- е много интересно нещо от човешка гледна точка. Пък, съгласете се, че бая ще се озорим, да го погледнем от друга гледна точка. Има например едно супер интересно живо нещо, което се нарича лишей. Тия щуротии виреят в най- суров климат и върху най- обикновенни голи камъни. Даже по едно време хората са смятали че тва са камъни които са на път спонтанно да се превърнат в растения. Един изтъкнат учен изпаднал в еуфория от това "откритие" и едва само не запял от вълнение на една конференция от чудото което се извършва пред очите ниDark Angel написа:клубът е това което е
минус n-пишещи и/или плюс n-пишещи - няма значение
той си съществува
има свой живот
и няма център
има общност с променящ се състав
и точно това го прави хубав
После хората разбрали какъв е трика. По- малко вълшебство, повече ефикастност. Съжителство на гъби с морски водорасли- алги. Гъбите разтварят скалата с киселини, алгите преубразуват разтвора в храна, достатъчна за да оцелеят и двата вида. Прост, колкото си искате номер. Понеже, - пише наш Бил- тва става в най- суровите кътчета на планета, нарастването на лишеите е супер бавно. Стават големи, като копче от риза, за 50 години. И тва е. Лепнали са се за една скала, смучат там и нито се развиват, нит пълзят, нито нищо. Най- лишения от амбиция живот. Никаква цел. Просто го има. Научил някакъв трик и го прилага милиони години. Ама защо, бе? Каква е целта, предназначението, до къде ще стигнете, що не се развивате, може ли така?
Съществува. И толкова!
Иди го разбери.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Резил - това е оценяване на твоя постъпка или ситуация от страна на околните.Dark Angel написа:да, те саМнемозина написа: Това броненосците ли бяха?
Много любима ми приказка...![]()
много любима и на мен
и на малките
резилите.....
чакай сега че се умислих
дали резила не е присъщ повече на възрастните?
младите се учат
и правят грешки
и...
ох, крехка ми беше мисълта
звънна телефона и отлетя
Общественото мнение, тоест, преценява нещо като резил. И то не щади ни деца, ни възрастни. В този смисъл резилът наистина не зависи от теб.
А дали наистина дадената постъпка е осъдителна, е друга тема - и винаги може да има различни мнения.
Panta rhei...