Как сте бе студенти

Все същите
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
Амаранта написа:
Мнемозина написа:

И защо го свърза със соца това?
Имало е студенти и преди него.
ми - ти каза - безкраен празник. Ето ти връзка.:winkw:
и на запад студенството се разглежда по сходен начин като тук...купон през не малка част от времето.
Gaudeamus igitur.

Пиянска работа, прав е Куида... :lol:
Panta rhei...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мнемозина написа:
ELBI написа:
Амаранта написа:
Мнемозина написа:

И защо го свърза със соца това?
Имало е студенти и преди него.
ми - ти каза - безкраен празник. Ето ти връзка.:winkw:
и на запад студенството се разглежда по сходен начин като тук...купон през не малка част от времето.
Gaudeamus igitur.

Пиянска работа, прав е Куида... :lol:
Може бе, сигурно аз съм в грешка, защото една част от студентството ми беше в соца,
а през другата част се оказа, че нашите не могат да ме издържат, така че поработих здраво и ниско-платено, и купона свърши.
Ама това са си само лични впечатления, наистина. :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

студенството е прекрасно
без значение че работихме пак беше прекрасно :cool:
бяхме млади и безумни (сега сме само безумни :crazy: :girlcrazy: )

вчера през нощта като се прибирахме се сетихме за един 8-ми декември в мексикански ресторант някъде около Руския културен център
супер парти
и как аз изпих много маргарити (не пия вече маргарити. хич. текилата е гадост :grin:
и как мъжа ми ме носи на ръце до Ялта където взехме такси
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа: Бе не знам, според мен човек ще - не ще, цял живот се учи. ...
и накрая пак си умира прост.... :lol:
парадокс някакъв
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

щом е успял да те носи до Ялта, а не те е хвърлил по пътя .... ами ще черпиш ;)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ELBI написа:щом е успял да те носи до Ялта, а не те е хвърлил по пътя .... ами ще черпиш ;)
ма какви са тия еретични мисли :lol:
как тъй ще ме хвърля
лелеееее
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

ами има еротика в захвърлянето на плочките и ... леле, къф бурен с** после...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

никва еротика не виждам
само болка (от удара при падането на плочките :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:студенството е прекрасно
без значение че работихме пак беше прекрасно :cool:
бяхме млади и безумни (сега сме само безумни :crazy: :girlcrazy: )

вчера през нощта като се прибирахме се сетихме за един 8-ми декември в мексикански ресторант някъде около Руския културен център
супер парти
и как аз изпих много маргарити (не пия вече маргарити. хич. текилата е гадост :grin:
и как мъжа ми ме носи на ръце до Ялта където взехме такси
Младостта е прекрасна, бих казала. :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark Angel написа:никва еротика не виждам
само болка (от удара при падането на плочките :lol:
е ... той няма да те тръшне като Стивън Сегал нападател...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Амаранта написа:...
Аз пък много се кефя и на следващите години. Нищо против младостта. Единственото, което ме дразни сега е разни мускулни разтежения, болчици в ставите и подобни. Даже си мисля, че сега с по-добрата преценка за хора и ситуации изживявам красивите и хубавите моменти повече и по-често. Когато ги има, щото пък сега има много работа и задължения, които ги нямаше навремето
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа: Младостта е прекрасна, бих казала. :lol:
ах......
младостта
страхотна е :-)

да, права си
всъщност аз описвам младостта
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

ELBI написа:
Амаранта написа:...
Аз пък много се кефя и на следващите години. Нищо против младостта. Единственото, което ме дразни сега е разни мускулни разтежения, болчици в ставите и подобни. Даже си мисля, че сега с по-добрата преценка за хора и ситуации изживявам красивите и хубавите моменти повече и по-често. Когато ги има, щото пък сега има много работа и задължения, които ги нямаше навремето
И аз повече харесвам следващите години, такъв ми е темперамента :winkw: дори щях по-горе да добавя и едно "но не бих де върнала назад" - обаче всяка възраст си има очарование. Младежката лудост я има само в младостта, нали., и още много неща, които не могат да се изживеят по друго време.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

точно. А от много време не мисля дали бих или не бих се върнал назад - и без това не може. Прекрасните и бурни моменти правеха живота ми истински, грешките и неуспехите помогната за хубави моменти и изживявания после, та ... както се казва - това, което не ме уби (а още дишам) - по някакъв начин ме направи по-силен и по-знаещ и можещ.

Философски моменти във вторник сутрин. Май трябва да се отдавам на други мисли/подходи :winkw:
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

да не сте друсани нещо тук у вторник
алоууууууууууууу
планета земя
вземи се обади :blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

е са
е те са влизам у ритъм
такъв ритъм че :lol:

баклава ми се прияде
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Амаранта написа:
Може бе, сигурно аз съм в грешка, защото една част от студентството ми беше в соца,
а през другата част се оказа, че нашите не могат да ме издържат, така че поработих здраво и ниско-платено, и купона свърши.
Ама това са си само лични впечатления, наистина. :lol:
Не е сигурно, че си в грешка.

За мен студентският купон не беше свързан само с купоните като такива. :roll:

:lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:точно. А от много време не мисля дали бих или не бих се върнал назад - и без това не може. Прекрасните и бурни моменти правеха живота ми истински, грешките и неуспехите помогната за хубави моменти и изживявания после, та ... както се казва - това, което не ме уби (а още дишам) - по някакъв начин ме направи по-силен и по-знаещ и можещ.

Философски моменти във вторник сутрин. Май трябва да се отдавам на други мисли/подходи :winkw:
Хм.
Тъкмо щях да напиша, че и аз не бих се върнала назад.
Обаче от друга страна не бих се върнала, ако това означава опит да променя нещо със задна дата. Това, което ми се ще да не беше се случвало, и сега би било извън възможностите ми за промяна.

Но пък бих се върнала, за да преживея отново някои неща. Да ги запомня по-добре може би.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

има няколко филма, в които се връща времето назад. Но пък всичко се променя -т.е. даже да се върнеш, всяко твое действие (различно от случилото се) ще доведе до коренно различни събития/мисли. Та ... не може хем да се върнеш, хем да си със същия акъл, както сега, хем да смениш нещо в миналото.

Между другото - браво на админите за хубавата картинка, дето ни посреща кат вляяме :winkw:

Тази вечер - ШЛ с ЧВ и СС. В зависимост от това-онова, може и Немиров. Немирников. Немирясалков. Нещотакова.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:има няколко филма, в които се връща времето назад. Но пък всичко се променя -т.е. даже да се върнеш, всяко твое действие (различно от случилото се) ще доведе до коренно различни събития/мисли. Та ... не може хем да се върнеш, хем да си със същия акъл, както сега, хем да смениш нещо в миналото.

Между другото - браво на админите за хубавата картинка, дето ни посреща кат вляяме :winkw:

Тази вечер - ШЛ с ЧВ и СС. В зависимост от това-онова, може и Немиров. Немирников. Немирясалков. Нещотакова.
Не бива да вярваш толкова на филмите. Там всичко е измислено.
Аз като се върна, нищо няма да променя. Ще видиш. :blum:

Кой Немиров, Добри ли? :lol:
Panta rhei...
Публикувай отговор