Здравей Магот,

Все същите
Дядо Капинчо

Здравей Магот,

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:30, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

вземи е оная лопата и ако мое да разринеш малко снега у нета:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Quid написа:вземи е оная лопата и ако мое да разринеш малко снега у нета:-)
:rotfl24:

Куиде, гепи брато
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

за кво да съм те цакнал капинчо
вземи да се поразкършиш малко
:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

никво маце са
коледа идва
мнооо се оскъпяват нещата
:cool:

esti

Re: Здравей Магот,

Мнение от esti »

Капинчо написа: Ако трябва да се плати таксата, аз съм насреща, само дай IBAN. Сериозно.
Ако на зочо му наближава плащането, не е ли по-практично (сори, дева съм) всички да се съберем на този адрес: http://3040plus.org/Forum/index.php, който вече е платен за цяла година?
Защо да се плащат два форума при положение, че доста хора твърдят, че са против разделението?
Или това е само на думи...
Освен това дЪртаняните е с по-нова версия и има опция игнор.
Лично я тествах и работи!
Които не се понасят могат да забравят един за друг, нито ще се виждат, нито ще си пишат, нито бележки ще получават.
Интересно ми е, какви доводи против предложението ми може да се изтъкнат...:roll:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:31, променено общо 1 път.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:Неспасяемо е.

Прекрасно ще бъде хората, които имат желание
да споделят и нашия форум, адресът на който няма да публикувам тук, а на бележки.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

esti написа:
Капинчо написа: Ако трябва да се плати таксата, аз съм насреща, само дай IBAN. Сериозно.
Ако на зочо му наближава плащането, не е ли по-практично (сори, дева съм) всички да се съберем на този адрес: http://3040plus.org/Forum/index.php, който вече е платен за цяла година?
Защо да се плащат два форума при положение, че доста хора твърдят, че са против разделението?
Или това е само на думи...
Освен това дЪртаняните е с по-нова версия и има опция игнор.
Лично я тествах и работи!
Които не се понасят могат да забравят един за друг, нито ще се виждат, нито ще си пишат, нито бележки ще получават.
Интересно ми е, какви доводи против предложението ми може да се изтъкнат...:roll:
И не само са против разделението, а и доколкото разбрах нямат никакъв проблем с нас, не ни мразят, приемат ни и ни искат. Заповядайте! Това наистина е идея. Без грам ирония го казвам.
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мираж написа:

да споделят и нашия форум, адресът на който няма да публикувам тук, а на бележки.
Защо няма да го публикуваш. Нима не всички са добре дошли?
Изображение
esti

Мнение от esti »

Мираж написа:

Само от желанието на хората ли зависи Семи?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

esti написа:
Мираж написа:

Само от желанието на хората ли зависи Семи?
и от старанието им за изграждане и поддържане на приятен форум със собствен дух и толерантна среда.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
Мираж написа:

Аз ще получа ли бележка?

Шегувам се.

Бъди здрава!
:grin: ще поискаш ли :blum:
:lol: бб пак за сега

esti

Мнение от esti »

Мираж написа:
и от старанието им за изграждане и поддържане на приятен форум със собствен дух и толерантна среда.
Тоест понеже всички тук отдавна се познаваме, то някой ще преценя, дали този, който желае достъп е подходящ?
Защото иначе не виждам как даването на линк би зависило от горното условие при положение, че човек не е стъпвал в този форум.

На мен ще дадеш ли линк?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

И аз искам линк, пъъъъък. :lol:

....чакам си бележката.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ох леле :lol:

тази тема е странно неуместна (за мен, от терасата ми от ковано желязо с флорални мотиви :blum:

всеки пише където си иска
когато си иска

и да, дух на толерантност трябва да има
и положителен поглед
и култура на общуване

като човек приема другите с идея, че те са добронамерени и му мислят хубави неща, света става по-хубав
и в повечето случаи, даже отсрещната страна да не е била съвсем добронамерена се наглася по очакванията за добронамереност и света пак става по-хубав :-)

о, колко смотано го казах :lol:
да бях повторила още веднъж добро.....

ПП/ хора, не Ви разбирам - защо искате да отидете на място където не сте желани? Не е ли по-добре да посещавате места където Ви посрещат с радост и усмивка? Или просто Ви е любопитно?
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Dark Angel написа:

ПП/ хора, не Ви разбирам - защо искате да отидете на място където не сте желани? Не е ли по-добре да посещавате места където Ви посрещат с радост и усмивка? Или просто Ви е любопитно?
Любопитно ми е, дали ще ми дадат линк. :rotfl24:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
esti

Мнение от esti »

Dark Angel написа:
като човек приема другите с идея, че те са добронамерени и му мислят хубави неща, света става по-хубав
и в повечето случаи, даже отсрещната страна да не е била съвсем добронамерена се наглася по очакванията за добронамереност и света пак става по-хубав :-)

Аз приемам предложението на Семи по твоите думи горе - с мисълта, че е добронамерена, т.е. би трябвало да съм желана.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Амаранта написа: Любопитно ми е, дали ще ми дадат линк. :rotfl24:
Любопитна Гана :lol:

я сега аз да проява любопитство - кажи ми какви коледни подаръци ще правиш на близнаците?
м?
на нашите е лесно
обаче трябва да купим още един куп подаръци за деца на приятели и аз се в чудо чудя :?
Последно промяна от Dark Angel на 09.12.08, 12:12, променено общо 1 път.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Капинчо написа:Как си днес?

Грийна нещо е зает, та да те питам - какви са перпективите за 3о4о-то. Ако трябва да се плати таксата, аз съм насреща, само дай IBAN. Сериозно.

Слънчев ден ти желая (точно сега слънцето се опитва да пробие в Младост)!
Здравей, Капине. Добре съм, благодаря, само дето работата както винаги напоследък ми идва в повечко, но това е животът, трябва да се борим с него инак не е интересно :-)

За въпроса ти - форумът е платен до края на 2009-та, а ако има кой да пише до тогава, ще бъде и по-нататъка. Както вече не веднъж съм споменавала, не парите са проблема и нямаме никакво намерение да искаме пари от който и да било. Как бихме изчислили кой колко дължи? По броя постове? :grin: Айде стига.

А относно обяснението ти към Куид-а - задявките ти едно време бяха готини и леки. Сега са заядливи - това е разликата. Всеки има право на лошо настроение, но твоето продължава прекалено дълго - там ти е проблема. Помисли - факта, че всички тук така ти реагират не означава ли всъщност, че при теб нещо е на криво?

Не искам да спираш да пишеш, не желая никой да спира да пише тук поради това, че има хора, които не му харесват - нормално е да има и такива, то не може всичко да е цветя и рози.

В друг форум имало игнор - е за какво ви е тоя игнор след като току-що сте почнали да пишете там?!?!? Готови сте още от момента на влизането ви там вече да има неприятни хора? Нещо не ми се връзва. И ми показва как всъщност ВСИЧКИ сме започнали да възприемаме околните - като врагове. Още преди да са се появили, те вече са врагове и ние сме готови да се защитаваме.
Това поведение ми е чуждо, непонятно и неприятно. Не желая да знам, че ако някой нещо пише аз няма да го прочета само защото не го харесвам. Ами ако все пак е казал нещо съдържателно? Тъпо е.
Колко пъти сме го дъвкали - ако сами не можем да си поставим спирачки и да игнорираме поведение, което не ни харесва, никой не може да ни помогне.

Съжалявам, Капине за закъснението, но чак сега си седнах на мястото.

Слънчев ден и на теб желая, както и на всички :-)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:32, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

esti написа: Аз приемам предложението на Семи по твоите думи горе - с мисълта, че е добронамерена, т.е. би трябвало да съм желана.
аз също го приемам така

и все пак, това е специално място което са си направили.....
поне аз така го възприемам

правя паралел с приятелите които имаме, приятелски кръгове по-точно (ако ползвам модерния израз :lol: ) - малко допирни точки имат някои кръгове

примерно хора от 2 кръга почти без допирни точки се пресичат единствено в музиката
и там е ок

понякога правим партита на които събираме всички
на повечето им харесва
но някои просто са ужасени
не могат, или не са готови, или не са пораснали да възприемат различното
сложно нещо е общуването

да
я колко изписах в отговор на твоя един ред
:lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

тук стана обръчи от кръгове :cool: (обръчи от форуми :winkw:)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
esti

Мнение от esti »

maggot написа:
В друг форум имало игнор - е за какво ви е тоя игнор след като току-що сте почнали да пишете там?!?!? Готови сте още от момента на влизането ви там вече да има неприятни хора? Нещо не ми се връзва.
Няма какво да не ти се връзва, просто версията е нова и има такава опция.
До колкото знам все още никой не се е възползвал от нея, но аз лично съм готова да я използвам ако някой много ме дразни и ми трови минутите, които съм отделила за лежерно размазване от кеф в някой форум.
Колко пъти сме го дъвкали - ако сами не можем да си поставим спирачки и да игнорираме поведение, което не ни харесва, никой не може да ни помогне.
Времето доказа, че това е чист идиализъм, дори по-скоро наивитет.
Един път спирачки, два пъти спирачки, но.....не може да се кара вечно на спирачка.
Опцията игнор за мен лично е чудесна възможност да си направя атмосферата по мой вкус без да се налага този мой вкус да е в противоречие с нечий друг.
Както стана тук...

ПП Щом е платено, значи предложението ми отпада. Не знаех.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ако искате игнор, ще проверя, мисля че имаше нещо някъде и мога да се поборя да го инсталирам.
Може и анкетка да пусна :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

esti написа:
Един път спирачки, два пъти спирачки, но.....не може да се кара вечно на спирачка.
....
Как се справяш в реалния живот? Когато колегата/жката който работи на бюрото срещу теб постоянно те дразни? Не си ли налагаш точно такъв наивен личен игнор?
Ми аз така правя и да ти кажа, справям се добре :-)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

мисля, че опцията игнор е хубава. Ала не искам да натоварвам админа...с работа...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Амаранта написа:
Dark Angel написа:

Любопитно ми е, дали ще ми дадат линк. :rotfl24:
много смешно.

Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ELBI написа:мисля, че опцията игнор е хубава. Ала не искам да натоварвам админа...с работа...
няма нужда мисля аз

ако ние не сме в състояние да игнорираме лошото, по-добре да се върнем в 1-ви клас :lol:
Аватар
Амаранта

Мнение от Амаранта »

Мираж написа:

много смешно.
Чакам си бележката.
esti

Мнение от esti »

maggot написа:
esti написа:
....
Как се справяш в реалния живот? Когато колегата/жката който работи на бюрото срещу теб постоянно те дразни? Не си ли налагаш точно такъв наивен личен игнор?
За пореден път ще се повторя, като кажа, че аз не приемам реал и виртуал, като едно. за мен са различни неща.
Затова начините за справяне с едно или друго са различни.
В реала мога да хвърля много енергия, за да се справя с нещо. Все пак там живея, там ми е реалното истинско място.
Тук не искам да жервам и една калория енергия, освен ако не е за забавление.
Игнора помага за тази цел.
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Амаранта написа:
Мираж написа:

много смешно.
Чакам си бележката.

И аз си я чакам.

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

maggot написа:
esti написа:
....
има разлика. Въпреки, че имаш право от гл.т. на това, че е добре да може да се справя човек в такива ситуации, а не да реве и врънка като жена и да подскача на всяка реплика. Все пак е истина, че в реалния живот знаеш, че има неща, които не може да игнорираш просто щото не зависят от теб, а от шефа ти, съпруга/та ти, кмета, мин-председателя, Господ и т.н. Опцията игнор е готина, за запазване на нерви - за неща, които четеш без да искаш. Човек се научава и на това, но понякога гледайки друго/четейки се натъква на некъф кифълчо, който го дразни - не нарочно, а със снобизма си, с ограничеността си, с грубостта си, с наглостта си, с каквотощештамдетотедразни. Е - ако не си самобичуваща се клюкарка, дето не може да изпусне какво е казал едикойсиедикога си - можеш да използваш тази опция да си съхраниш нервичките ;)

Баси, що дълго стана. Уджас.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

у кво ще плащате
долари левове или евро?

:cool:

Публикувай отговор