Чаве-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е
- Глас в пустиня
Чаве-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е
Имаш ли ташаци?:shy:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, такова, имаш ли доблест и можеш ли да отговаряш директно на директни въпроси?:-)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, такова, имаш ли доблест и можеш ли да отговаряш директно на директни въпроси?:-)
Re: Чаве-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е
Имам, Боев, казвайедин от многото написа:Имаш ли ташаци?:shy:
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:21, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Разгледа ли форума оттатък, гледам че си се регистрирала?:-)4avdar4e написа:Имам, Боев, казвайедин от многото написа:Имаш ли ташаци?:shy:
Да, регистрирах се, но не съм, имам по-интересни занимания в моментаедин от многото написа:Разгледа ли форума оттатък, гледам че си се регистрирала?:-)
- Глас в пустиня
Жалко - мислех че имаш ташаци и ще отговориш честно, а не да увърташ!:-)4avdar4e написа:Да, регистрирах се, но не съм, имам по-интересни занимания в моментаедин от многото написа:Разгледа ли форума оттатък, гледам че си се регистрирала?:-)
Нищо де - когато успееш да го разгледаш - тогава.
- Глас в пустиня
Тебе никой не те пита бе охлюв - къде се буташ при мъжете - А?:lol:Капинчо написа:Боев, а ти имаш ли ташаци? Да не си "Един от многото", а да си си ти - Боев?един от многото написа:Имаш ли ташаци?:shy:
Не стана ли ясна играта вече? Или на теб ти се рови пак? Вие си имате форум, ние си имаме форум, това тук бунище ли ще го правим?
Само това исках да кажа. Карай с въпросите. А Чавето има ташаци. От мен да го знаеш. Ако ти беш в нейната ситуация, отдавна да си се споминал.
Тука ли - тука ти отдавна го превърна в кошче за душевните си отпадъци.
Не, не увъртам, бе, честна дума, само влязох, регистрирах си и бегах при по-важните си нещаедин от многото написа: Жалко - мислех че имаш ташаци и ще отговориш честно, а не да увърташ!:-)
Нищо де - когато успееш да го разгледаш - тогава.
Боев, случват ми се прекрасни работи, летяяяяяяя, не ми се занимава с дрязги, давай направо или ... мълчи
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:22, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Щеше ми се да си поразгледала...или поне темите от днес, за да потвърдиш или отхвърлиш следното твърдение:4avdar4e написа:Не, не увъртам, бе, честна дума, само влязох, регистрирах си и бегах при по-важните си нещаедин от многото написа: Жалко - мислех че имаш ташаци и ще отговориш честно, а не да увърташ!:-)
Нищо де - когато успееш да го разгледаш - тогава.Нещо лично ли има или ...
Боев, случват ми се прекрасни работи, летяяяяяяя, не ми се занимава с дрязги, давай направо или ... мълчи
Да разчитам ли на обективен и безпристрастен отговор...или просто няма да го бъде?:-)...
Бях там. Видях каква злоба се лее по наш адрес. Ние не сме си позволявали такова нещо.
....
Забравих да ви кажа. Всичко "интересно" се копира от тук и се носи там за оплюване, включително и началния пост на Ести в тази тема.
...
-
Дядо Капинчо
...
Да, ще погледна и ще ти кажа какво мисля, но не сега, ок??? Нямам сили, време и .... има по-важни неща, както казах. Но ще ти кажа, бъди сигуренедин от многото написа: Да разчитам ли на обективен и безпристрастен отговор...или просто няма да го бъде?:-)
- Глас в пустиня
Написаното остава - искаш ли да копирам тук първо обещанията да бъдеш послушен и благодарностите към Семирамис, а след това псувните и обидите към хора които дори и не познаваш?Капинчо написа:Кво, да не би да успяхте да почистите?един от многото написа:Щеше ми се да си поразгледала...или поне темите от днес, за да потвърдиш или отхвърлиш следното твърдение:4avdar4e написа:Не, не увъртам, бе, честна дума, само влязох, регистрирах си и бегах при по-важните си нещаедин от многото написа: Жалко - мислех че имаш ташаци и ще отговориш честно, а не да увърташ!:-)
Нищо де - когато успееш да го разгледаш - тогава.Нещо лично ли има или ...
Да разчитам ли на обективен и безпристрастен отговор...или просто няма да го бъде?:-)...
Бях там. Видях каква злоба се лее по наш адрес. Ние не сме си позволявали такова нещо.
....
Забравих да ви кажа. Всичко "интересно" се копира от тук и се носи там за оплюване, включително и началния пост на Ести в тази тема.
...
Постът от темата на Ести в нашия форум беше копиран и се почна една оргия на тема мастурбация, Садо-мазо и т.н. Участници Незнайния, Семирамида, и този нейния приятел новия с аватар подобен на този на Чавето - Леонсио ли беше Лесото ли, сори забравих му името.
Нещо да кажеш?
Щото аз мога да се закълна в децата си. Ти можеш ли?
Между другото не казах, че съм видял точно твои копирки. Ти сам се издаде. Щото си малко тъпичък, както казах. Ма то е от Бога. Ти не си виновен.
Не е хубаво да се кълнеш толкова често в децата си!
Никога не съм крил, че чета във вашия форум, дори напротив - хваля се и черпя идеи и опит.
- Глас в пустиня
Ще чакам Чаве и дано да е по-скоро.4avdar4e написа:Да, ще погледна и ще ти кажа какво мисля, но не сега, ок??? Нямам сили, време и .... има по-важни неща, както казах. Но ще ти кажа, бъди сигуренедин от многото написа: Да разчитам ли на обективен и безпристрастен отговор...или просто няма да го бъде?:-)
-
Дядо Капинчо
...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И на мен не ми се рови, но ми стана интересно, защо точно теб забелязвам на места, които се предполага, че се модерират и които категорично и публично отрече и наплюКапинчо написа:Боев, а ти имаш ли ташаци? Да не си "Един от многото", а да си си ти - Боев?един от многото написа:Имаш ли ташаци?:shy:
Не стана ли ясна играта вече? Или на теб ти се рови пак? Вие си имате форум, ние си имаме форум, това тук бунище ли ще го правим?
Само това исках да кажа. Карай с въпросите. А Чавето има ташаци. От мен да го знаеш. Ако ти беш в нейната ситуация, отдавна да си се споминал.
Аз си имам отговор, но ми е интересно какво е твоето становище:-)
Приятен ден
от мен
Последно промяна от frisky lioness на 10.12.08, 09:11, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Ти си непотопяем като изкуфяла тиква!Капинчо написа:
Посланието и благодарностите ми бяха съвсем искрени. Прочетох какво сте писали за мен в темата ви за разконспириране на форума.
След такъв пост, какво очакваш? Или се надяваш, че като си го изтрил не е било?
Айде сега да не се заиграваш в темата ми повече - ясен си ми!Незнайни,
Както току-що казах на Семирамида можете всички от скрития ви разкрит форум да си ебете путките майни. По зловонни същества от вас не съм срещал.
Семирамида има нахалството да ми обяснява, че твоята простотия била нормален начин да се канят хора някъде.
След като тя днес се насра и не можа да не ми даде адреса ви, решихте че така ще си го върнете. Не сте познали жалки мижитурки. Продължавайте да се криете в калта, където ви е мястото.
Ние си имаме форум, където всяка ваша поява ще бъде незабавно банната.
Айде ручайте си лайната дето ги срахте толкоз време.
Лицемери и нещастници!
един от многото написа:Ти си непотопяем като изкуфяла тиква!Капинчо написа:
Посланието и благодарностите ми бяха съвсем искрени. Прочетох какво сте писали за мен в темата ви за разконспириране на форума.
След такъв пост, какво очакваш? Или се надяваш, че като си го изтрил не е било?Айде сега да не се заиграваш в темата ми повече - ясен си ми!Незнайни,
Както току-що казах на Семирамида можете всички от скрития ви разкрит форум да си ебете путките майни. По зловонни същества от вас не съм срещал.
Семирамида има нахалството да ми обяснява, че твоята простотия била нормален начин да се канят хора някъде.
След като тя днес се насра и не можа да не ми даде адреса ви, решихте че така ще си го върнете. Не сте познали жалки мижитурки. Продължавайте да се криете в калта, където ви е мястото.
Лицемери и нещастници!
"Благодаря ти, Мира! Ти си ми нещо като поръчител. Себе си мога да изложа, но за теб не мога да си го позволя"
Къпин
08/12/08 14:30 ч
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:23, променено общо 1 път.
опита се - глупости!Капинчо написа:Изтрих го защото някои хора тук не заслужават да им цапам форума, заради простотиите на Незнайния.един от многото написа:Ти си непотопяем като изкуфяла тиква!Капинчо написа:
След такъв пост, какво очакваш? Или се надяваш, че като си го изтрил не е било?Айде сега да не се заиграваш в темата ми повече - ясен си ми!Незнайни,
Лицемери и нещастници!
Не ви търся ни одобрението, ни прошката ни нищо.
Опитвах се да ви накарам да погледнете малко и към вашата страна и да си отговорите на вас си, не на мен - аз ли съм проблемът или това, че не се свивам пред провокациите и откровеното лицемерие.
Какво е темата на Незнайния тук във връзка със собствения му коментар за нея "там", ако не върховно лицемерие.
Стига толкоз. Няма значение.
кой форум да не цапаш? тукашния, който ще превърнеш в бунище?
Нов ден, казваш, да, нови мисли.
Ти вчера дойде при нас за да видиш дали съм се консултирала може ли да те поканя
животът си тече и без теб...
Имам.
Извинен си.
Мислх, че никога няма да го кажа, но
Капин, ти си болен.
Лекувай се.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка:
Fairy of the Flowers написа:Мда бе. То почти всички не сме наред, ама повечето си пием хапчетата редовно.
Семи, айде да не се правим да застреляни и да си кажем направо как в ефир не се обсъждат такива "важни" неща.
Ще си отрежа главата и ще я ритам до Пловдив, за да ти я покажа, ако вчера не са летяли бележки между вас.
Ако не с цел предварителна стратегия, то със сигурност е имало обсъждане и претегляне на ситуация. НО НЕ в ефир.
Не се знаем, като че ли....
За какво ви е всичко това бе...
Какво още искате?
Имате всичко за което се борихте!
Какво ви липсва, наистина не разбирам.
Ще си отрежа главата и ще я ритам до Пловдив, за да ти я покажа, ако вчера не са летяли бележки между вас.
Ако не с цел предварителна стратегия, то със сигурност е имало обсъждане и претегляне на ситуация. НО НЕ в ефир.
Какво още искате?
Може би да те бях регистрирала в предния форум и да чета вместо теб за да видя препратките към новия?
но
- Dark Angel
Не бе, достатъчно беше да кажеш - има препратка към новото ни място на адреса, който имаш. Това разбира се, ако наистина искаше да дойда при вас.Мираж написа:Ести, какво да ти кажа?
Може би да те бях регистрирала в предния форум и да чета вместо теб за да видя препратките към новия?
не, не си права.
номисли каквото искаш.
Другото е пързаляне с кънки и ти го знаеш.
Явно доста малоумно изглеждам, щом се опитваш да се измъкваш така.
Както и да е...
Живи и здрави!
Всичко минава...
Явно не може. Явно целта е да нацапат всичко тук за да могат спокойно вече да не влизат и да си пишат на чистичкото в новата градинка и да си приказват как заради нас се е получило така.Dark Angel написа:а не може ли всички тия спорове, разяснения и обяснения в толкова много страници относно 2-та нови форума да си ги пишете в тия нови форуми?
Заслужават да ги банна. Всичките. Живеещи повече във форумите отколкото в реалността. Желаещи и правещи всичко възможно да омърсят моето си кътче за да имат очи после да мрънкат. Няма да стане!
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
esti написа:Не бе, достатъчно беше да кажеш - има препратка към новото ни място на адреса, който имаш. Това разбира се, ако наистина искаше да дойда при вас.Мираж написа:Ести, какво да ти кажа?
не, не си права.
номисли каквото искаш.
Другото е пързаляне с кънки и ти го знаеш.
Явно доста малоумно изглеждам, щом се опитваш да се измъкваш така.
Както и да е...
Живи и здрави!
Всичко минава...
Така е.
Живи и здрави.
- Dark Angel
сложи им банmaggot написа: Явно не може. Явно целта е да нацапат всичко тук за да могат спокойно вече да не влизат и да си пишат на чистичкото в новата градинка и да си приказват как заради нас се е получило така.
Заслужават да ги банна. Всичките. Живеещи повече във форумите отколкото в реалността. Желаещи и правещи всичко възможно да омърсят моето си кътче за да имат очи после да мрънкат. Няма да стане!
приличат ми на една порода хора у които може да ближеш пода, толкова е чисто. и в същото време около техния "рай" правят кочина, щото не е тяхно....
отвращение ме хваща към всички тия чисти души с чисти сърца с чисти форуми
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ести, защо съдиш за нас по собственото си поведение?esti написа:Семи, айде да не се правим да застреляни и да си кажем направо как в ефир не се обсъждат такива "важни" неща.
Какво още искате?
Да, наистина, защо ни е всичко това!
Защо капината трябваше да идва и когато не намери това което му се искаше, да избълва купища обиди и лъжи - или просто забрави, че да се джафкаме тук сега са виновни неговите лъжливи твърдения?
- snowprincess
- Green Light
ибах мааму и наглост!!!esti написа:Семи, айде да не се правим да застреляни и да си кажем направо как в ефир не се обсъждат такива "важни" неща.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
latrevw написа:ибах мааму и наглост!!!esti написа:Семи, айде да не се правим да застреляни и да си кажем направо как в ефир не се обсъждат такива "важни" неща.
чакам я още.
- Глас в пустиня
- Света вода ненапита
аз само едно не мога да разбера, ти като си постоянно в мензис, що не ползваш превръзки, ами го опущаш все тука?Капинчо написа:
П.П. а гледам, че не ти стига тук, ами и по други клубове си ръгнал да си изливаш боклука...
Виж подводницата!
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:21, променено общо 1 път.
- Fairy of the Flowers
- Обратна връзка: