Съжалявам, че ми е толкова ограничено времето този път - за много кратко сме в София
Наздраве?
- Stranniche
- Обратна връзка:
Наздраве?
Какво ще кажете да се видим някоя вечер на 18, 19 или 22 декември
?
Съжалявам, че ми е толкова ограничено времето този път - за много кратко сме в София
.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Re: Наздраве?
супер! Само да уточним датата... искам да те видя ;)Stranniche написа:Какво ще кажете да се видим някоя вечер на 18, 19 или 22 декември![]()
![]()
?
Съжалявам, че ми е толкова ограничено времето този път - за много кратко сме в София.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
И аз искам да те видя!ELBI написа:супер! Само да уточним датата... искам да те видя ;)Stranniche написа:Какво ще кажете да се видим някоя вечер на 18, 19 или 22 декември![]()
![]()
?
Съжалявам, че ми е толкова ограничено времето този път - за много кратко сме в София.
Сега трябва да излизам!
До скоро.
- Dark Angel
- Green Light
Наздраве!Stranniche написа:Какво ще кажете да се видим някоя вечер на 18, 19 или 22 декември![]()
![]()
?
Наздраве, Странниче! И да не дойда, мислено ще съм с вас, с всичките си пожелания за късмет и красив нов дом през 2009та, където странстването ти да свърши.
За теб винаги!!!Stranniche написа:Какво ще кажете да се видим някоя вечер на 18, 19 или 22 декември![]()
![]()
?
ми мога да седна с мъж ти някъде да си поркаме... Или да поркаме прави.Dark Angel написа:Странниче, ще се видим отделно ако не възразяваш![]()
мъж ми съмнително да се навие за масова сбирка
направо се изрива от мен и 3о4о
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Green Light
- Dark Angel
Green Light написа:
То тва е и забранено по правилника на столична община. "В заведение за обществено хранене не може да се внасят взривоопасни смеси."
Не и без жандаремерията да отцепи района. С БТР-и
разсмях се на глас
мъж ми е спокоен човек по принцип
много спокоен
направо не трепва
може да играе в разни каубойски филми дето главния герой присвива небрежно светлозелените си очи и застрелва лошия
и после сякаш нищо не е било
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да бъда ли откровена?Капинчо написа:Може. Ние с женичката сме свободни.
И аз като Дарки...
След всичките ти обиди и простотии - мислиш ли, че ще ми е приятно да седна на една маса с теб?
Надявам се поне толкова акъл да имаш, че да го разбереш.
Не зная какво да правя при това положение... Не мога да ти забраня да идваш, а искам да се видя с хората...
Последно промяна от Stranniche на 09.12.08, 23:02, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Благодаря ти много!Green Light написа: Наздраве, Странниче! И да не дойда, мислено ще съм с вас, с всичките си пожелания за късмет и красив нов дом през 2009та, където странстването ти да свърши.
Надявам се все някой ден да се видим!
-
Дядо Капинчо
- Stranniche
- Обратна връзка:
Датата е 22 декември.
Мястото - все още неизвестно.
Не знам точно как седят нещата със заведенията, но се обадих в "Мистър Пица" и ми казаха, че за резервацията за около 15 души искат незабавно капаро по 20 лв на човек. Първо чух 5 и казах, че не е възможно да се появя там днес или утре, защото съм в чужбина. В този момент ми звънна мобилният, беше важно и трябваше да се обадя, така че се извиних и помолих да звънна след 2-3 минути. Когато отново позвъних в заведението, казаха нещо от рода на 25 лв на човек, а после - 20 на човек
. Казах им кОлтурно, че се отказвам, макар че ми се прииска да кажа нещо некОлтурно
.
/Може да съм малко чувствителна на тази тема, защото няколко пъти ми се случва като разберат, че живея в странство, да ми искат повече пари от обичайната тарифа
. Не че мога да се появя в София утре, но ми стана любопитно, нормална ли е тази сума?/
Направих резервация в "Хаджи-Драгановите изби", където за 22-ри имаше места само за горния етаж, който бил нов и не съм виждала, и за две маси, които били една зад друга и не било особено удобно за голяма компания - но това било единствената възможност. Трябва да потвърдя презервацията до вторник, 16-ти декември, иначе уговорката отпада.
Обадих се и в "Избата" - на "Драган Цанков" - събирали сме там. Бяха любезни. Казаха ми до 18-ти да занеса около 100 лв. капаро. Впрочем на 18-ти следобед кацаме и мога да отида и да занеса парите.
Вие как мислите? Кой вариант е по-добър?
Или има и други възможности?
Ако на горния етаж на "Хаджи-драгановите" обстановката е приятна и масите могат да се разместят, би било добре. Но няма как да проверя.
Не очаквах едно "наздраве" да се окаже трудно!
Мястото - все още неизвестно.
Не знам точно как седят нещата със заведенията, но се обадих в "Мистър Пица" и ми казаха, че за резервацията за около 15 души искат незабавно капаро по 20 лв на човек. Първо чух 5 и казах, че не е възможно да се появя там днес или утре, защото съм в чужбина. В този момент ми звънна мобилният, беше важно и трябваше да се обадя, така че се извиних и помолих да звънна след 2-3 минути. Когато отново позвъних в заведението, казаха нещо от рода на 25 лв на човек, а после - 20 на човек
/Може да съм малко чувствителна на тази тема, защото няколко пъти ми се случва като разберат, че живея в странство, да ми искат повече пари от обичайната тарифа
Направих резервация в "Хаджи-Драгановите изби", където за 22-ри имаше места само за горния етаж, който бил нов и не съм виждала, и за две маси, които били една зад друга и не било особено удобно за голяма компания - но това било единствената възможност. Трябва да потвърдя презервацията до вторник, 16-ти декември, иначе уговорката отпада.
Обадих се и в "Избата" - на "Драган Цанков" - събирали сме там. Бяха любезни. Казаха ми до 18-ти да занеса около 100 лв. капаро. Впрочем на 18-ти следобед кацаме и мога да отида и да занеса парите.
Вие как мислите? Кой вариант е по-добър?
Или има и други възможности?
Ако на горния етаж на "Хаджи-драгановите" обстановката е приятна и масите могат да се разместят, би било добре. Но няма как да проверя.
- Dark Angel
- Green Light
На тези, които са на Козлодуй, масите едва ли се местя. Всяка маса си е в някакво специално кътче. Хубаво заведение, но не разчитайте на местена на масиStranniche написа:
- Stranniche
- Обратна връзка:
За тези в центъра става дума. Бившата улица "Гаврил Генов", как се казваше сега?Green Light написа:На тези, които са на Козлодуй, масите едва ли се местя. Всяка маса си е в някакво специално кътче. Хубаво заведение, но не разчитайте на местена на масиStranniche написа:
- Dark Angel
- Green Light
Дарки ти е казала. Там има и бивш клуб на ротарианците, на ъгъла на Неогфит Рилски и Христо Белчев. Чавдарчето писа скоро за него. Има си кранчета за бира по масите, било много готино, един татко от класа на Терминатора ми разказваше, много му харесало. Опитайте там, ако Чавдарчето го знае, може да запази маса. То е съвсем близо до тях.Stranniche написа:За тези в центъра става дума. Бившата улица "Гаврил Генов", как се казваше сега?Green Light написа:На тези, които са на Козлодуй, масите едва ли се местя. Всяка маса си е в някакво специално кътче. Хубаво заведение, но не разчитайте на местена на масиStranniche написа:
Аааа, страшна идея, Грийне, страшнаGreen Light написа:
Дарки ти е казала. Там има и бивш клуб на ротарианците, на ъгъла на Неогфит Рилски и Христо Белчев. Чавдарчето писа скоро за него. Има си кранчета за бира по масите, било много готино, един татко от класа на Терминатора ми разказваше, много му харесало. Опитайте там, ако Чавдарчето го знае, може да запази маса. То е съвсем близо до тях.
Ще (о)питам, но сега са коледните купони и ....
За колко човека все пак горе-долу???
- Stranniche
- Обратна връзка:
Обадих се и там. Поискаха ми по 15 лв. капаро на човек, което не се връща ако направиш по-малка сметка.Green Light написа:Дарки ти е казала. Там има и бивш клуб на ротарианците, на ъгъла на Неогфит Рилски и Христо Белчев. Чавдарчето писа скоро за него. Има си кранчета за бира по масите, било много готино, един татко от класа на Терминатора ми разказваше, много му харесало. Опитайте там, ако Чавдарчето го знае, може да запази маса. То е съвсем близо до тях.
Въобще искам да питам това обичайно ли е? И такива ли са тарифите? Нямам опит щото.
Била съм в доста страни, правили сме резервации на разни места, но досега не съм чувала подобна практика
Като чета, май за "Избата" са повечето гласове.
Пробвай в бирарията на хотел Ники. Много често сме се събирали там, повечето я знаят. Страхотно местенце, със зимна градина.
Ето ти линк: http://www.hotel-niky.com/contacts.php
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Stranniche
- Обратна връзка:
Мерси, ще пробвамmaggot написа:Пробвай в бирарията на хотел Ники. Много често сме се събирали там, повечето я знаят. Страхотно местенце, със зимна градина.