Стана ми тъжно...
Стана ми тъжно...
.. ей сега, току-що, видях това:
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=5&part=
Къде сме, бе, хора, къде??:crying:
ами нали тъкмо по Коледа е времето да преглътнем и продължим...
радват ме тук хората, които го правят, аз все още съм на ръба, но като чета дарк и грийн напоследък пак ми се връща онова чувство за уют
радват ме тук хората, които го правят, аз все още съм на ръба, но като чета дарк и грийн напоследък пак ми се връща онова чувство за уют
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
Re: Стана ми тъжно...
ако имаш регистрация валидна в дир-а защо не и пуснеш линк към сичките клубове4avdar4e написа:.. ей сега, току-що, видях това:
езеро е стархотна
ПП/ аз съм тук - ако някой пита
Имам, но не знам дали е добра идея да се излагаме публичноDark Angel написа: ако имаш регистрация валидна в дир-а защо не и пуснеш линк към сичките клубове
езеро е стархотна
ПП/ аз съм тук - ако някой пита
П.П. А аз съм и тук, и там, и .. навсякъде
ами дали е готино и уютно си зависи от нас. Не от някой друг. Цепенето и деленето, ходенето другаде надали ще помогне. По-скоро ще затрие хубавите моменти, които като са носени от хубави хора винаги се появяват.latrevw написа:ами нали тъкмо по Коледа е времето да преглътнем и продължим...
С 2 думи - Грийна и Дарки да почерпят
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
всякога може, ама нали отвсякъде така тръбят4avdar4e написа:Що па точно по Коледа??latrevw написа:ами нали тъкмо по Коледа е времето да преглътнем и продължим...Може ли на нова година, примерно
аз нали не я обичам Коледата и цялата суетня, ама снощи в колата като слушах по радиото едни коледни песни и се заразих
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
прав си беELBI написа: ами дали е готино и уютно си зависи от нас. Не от някой друг. Цепенето и деленето, ходенето другаде надали ще помогне. По-скоро ще затрие хубавите моменти, които като са носени от хубави хора винаги се появяват.
но понякога е трудно да победиш себе си:-)
а ти понеже си скатавка, ти ще почерпиш:-)
- Dark Angel
аз и пратих мейл4avdar4e написа: Имам, но не знам дали е добра идея да се излагаме публично:rotfl24:
П.П. А аз съм и тук, и там, и .. навсякъде
- Green Light
Готово, бе! Черпиме! Протегнете ръка, не, не, това, тая, най- близката книга, бе, пуснете книгата, тва изречение го знаете наизуст вече! Напипайте, напипайте... А! Тва е, дет го разляхте! Остана ли нещо? Пийнете са глъка! Наздраве!ELBI написа:ами дали е готино и уютно си зависи от нас. Не от някой друг. Цепенето и деленето, ходенето другаде надали ще помогне. По-скоро ще затрие хубавите моменти, които като са носени от хубави хора винаги се появяват.latrevw написа:ами нали тъкмо по Коледа е времето да преглътнем и продължим...
- Dark Angel
баси... хубу де - аз ще черпя.latrevw написа:прав си беELBI написа: ами дали е готино и уютно си зависи от нас. Не от някой друг. Цепенето и деленето, ходенето другаде надали ще помогне. По-скоро ще затрие хубавите моменти, които като са носени от хубави хора винаги се появяват.
Говорил съм го 1000 пъти - за побеждаването на себе си, за прощаване, за не носене на негативни мисли, за какво ли не.
Айде, прекрасна - идвай насам (комплект) и ще почерпя. Може да ви покажа и любопитни неща, ако е преди Нова година
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Той няма с какво! Аз му бях на гости оня ден...latrevw написа:прав си беELBI написа: ами дали е готино и уютно си зависи от нас. Не от някой друг. Цепенето и деленето, ходенето другаде надали ще помогне. По-скоро ще затрие хубавите моменти, които като са носени от хубави хора винаги се появяват.
Мииии, начи ще се излагаме само дискретноDark Angel написа: аз и пратих мейл
П.П. Ънноуна вече ни е изложил публично
- Dark Angel
а, верно4avdar4e написа: П.П. Ънноуна вече ни е изложил публично:rotfl24::rotfl24:
е, поне ще има избор
чистия и подреден клуб на хубавите хора вероятно е най-добре изглеждащ
какви любопитни, ех, че интересно ми станаELBI написа: баси... хубу де - аз ще черпя.
Говорил съм го 1000 пъти - за побеждаването на себе си, за прощаване, за не носене на негативни мисли, за какво ли не.
Айде, прекрасна - идвай насам (комплект) и ще почерпя. Може да ви покажа и любопитни неща, ако е преди Нова година
на мен ми се карат ски, и си мислех като нищо не организирахме, ако има сняг - поне на Витоша
обаче много се надявам да си изпълниш едно обещание и да ни разходиш из Лондон, например през февруари
и кой точно дефинира кой е хубав и чист? Партията?Dark Angel написа:а, верно4avdar4e написа: П.П. Ънноуна вече ни е изложил публично:rotfl24::rotfl24:
е, поне ще има избор
ти и жена ти ядете колкото две врабчета, а Елби е страхотен кулинар, не вярвам да не е останало нещичкоGreen Light написа: Той няма с какво! Аз му бях на гости оня ден...
стига па вие беELBI написа:и кой точно дефинира кой е хубав и чист? Партията?Dark Angel написа:а, верно4avdar4e написа: П.П. Ънноуна вече ни е изложил публично:rotfl24::rotfl24:
е, поне ще има избор
той и другия клуб бил чист и спретнат, с 5-6 админа и бан-ове
и тук се поуспокоихме, значи 3 спретнати клуба, ехееее
Не знам какво точно имаш предвид, на мен ми е добре там, където има хора, които чувствам приятели, те са на много места...Dark Angel написа: а, верно
е, поне ще има избор
Както и да е, на мен ми е весело-тъжно, дадох си отпуска и .. гот е
Ще се позавъртя малко и из тая губерния
- Green Light
жена ми- да! Но аз?latrevw написа:ти и жена ти ядете колкото две врабчета, а Елби е страхотен кулинар, не вярвам да не е останало нещичкоGreen Light написа: Той няма с какво! Аз му бях на гости оня ден...
Пък за негово нещастие, бях му на гости аз, а не тя.
П.П. Тоест тоя път, де. Не знам по- принцип... нали
А в дира е най-чистичко, има кой да се грижиlatrevw написа: и тук се поуспокоихме, значи 3 спретнати клуба, ехееее
П.П. Аз там отидох в 40-50, ма ти си мълчи, де
- Dark Angel
Латрев примерноELBI написа: и кой точно дефинира кой е хубав и чист? Партията?
както и другите уважаеми дами и господа
що? какво е в дир-а, аз там само в Преводачите влизам4avdar4e написа:А в дира е най-чистичко, има кой да се грижиlatrevw написа: и тук се поуспокоихме, значи 3 спретнати клуба, ехееее:rotfl24:
П.П. Аз там отидох в 40-50, ма ти си мълчи, де
а за 40-50, нали стана ясно, че всички сме за там
сигурен съм, че е спретнат. Някак си не обичам дискриминация и някак си обичам свободата. Никога, даже като съм се карал с някого, когато съм игнорирал или иронизирал някого - ама никога не съм мислел за бан/ограничаване на съответния индивид. Има нещо тъпо в ограничаване на свободата на писане и решаване кой има право на мнение и кой не.latrevw написа:стига па вие беELBI написа:и кой точно дефинира кой е хубав и чист? Партията?Dark Angel написа:а, верно4avdar4e написа: П.П. Ънноуна вече ни е изложил публично:rotfl24::rotfl24:
е, поне ще има избор
той и другия клуб бил чист и спретнат, с 5-6 админа и бан-ове
и тук се поуспокоихме, значи 3 спретнати клуба, ехееее
виж по-горе - вече и този го дефинирам такаDark Angel написа:Латрев примерноELBI написа: и кой точно дефинира кой е хубав и чист? Партията?
знам, мен обаче Зеления и Капинчо ме изкараха извън нервиELBI написа:
сигурен съм, че е спретнат. Някак си не обичам дискриминация и някак си обичам свободата. Никога, даже като съм се карал с някого, когато съм игнорирал или иронизирал някого - ама никога не съм мислел за бан/ограничаване на съответния индивид. Има нещо тъпо в ограничаване на свободата на писане и решаване кой има право на мнение и кой не.
Няма жива душа, няма кой да цапаlatrevw написа: що? какво е в дир-а, аз там само в Преводачите влизам
а за 40-50, нали стана ясно, че всички сме за там
То и аз зарад преводачите и още един клуб, дето има едни много специални за мен човеци
- Dark Angel
та са нищоlatrevw написа: знам, мен обаче Зеления и Капинчо ме изкараха извън нерви
вярвай ми
едни от седем сутринта са зачезнали
и направо откачам
телефоните им са изключени
и ги няма
потънаха
е, те наистина са ме изкарали от нерви
и е петък
Но мен не. Моето мнение има ли значение? И моята гледна точка. Впрочем ти ме нарече кучка, без да съм ти казала никога нищо лошо. Или и аз те изкарах от нерви?latrevw написа:знам, мен обаче Зеления и Капинчо ме изкараха извън нервиELBI написа:
сигурен съм, че е спретнат. Някак си не обичам дискриминация и някак си обичам свободата. Никога, даже като съм се карал с някого, когато съм игнорирал или иронизирал някого - ама никога не съм мислел за бан/ограничаване на съответния индивид. Има нещо тъпо в ограничаване на свободата на писане и решаване кой има право на мнение и кой не.
ми не знам . Пропуснал съм я тази серия. Латерв си я уважавам. Може би е било нещо моментно - не знам. От друга страна си е възможно много хора в един момент да си покажат истинската същност - всичко е възможно.Dark Angel написа:Латрев примерноELBI написа: и кой точно дефинира кой е хубав и чист? Партията?
Ти разбра иронията с Партията. Лошото е, че както уж сме се освободили от нея, така наляво и надясно, в бизнес отношения и по телевизия (не че много гледам, но понякога) постоянно виждам, че формално изчезнал, тоталитаризмът и съветизацията хич не са напуснали нашето общество. Особено в мислите на множество от хорица...
стига ма дразни с тази отпуска4avdar4e написа: Чат-пат, като съм в отпуска
чакам уж един договор от руски, да те замеря с него
ами научи се да не се изкарваш. Гледай само вкарванетоlatrevw написа:знам, мен обаче Зеления и Капинчо ме изкараха извън нервиELBI написа:
мани ги тези простаци. Баси правителството...Dark Angel написа:...и е петък
- Dark Angel
ми аз я изгледах сериятаELBI написа: ми не знам . Пропуснал съм я тази серия. Латерв си я уважавам. Може би е било нещо моментно - не знам. От друга страна си е възможно много хора в един момент да си покажат истинската същност - всичко е възможно.
Ти разбра иронията с Партията. Лошото е, че както уж сме се освободили от нея, така наляво и надясно, в бизнес отношения и по телевизия (не че много гледам, но понякога) постоянно виждам, че формално изчезнал, тоталитаризмът и съветизацията хич не са напуснали нашето общество. Особено в мислите на множество от хорица...
ма това не ми окършва уважението към Латрев
хиля се
щото аз съм емоцианална, ама тя като се запали
разбрала съм трънки
- Green Light