Нещо ми е много тихо

Все същите
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 14:12, променено общо 1 път.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа: Дарки, аз съм добър човек......

ти си всичко друго но не и добър
ти си животно

ако не беше стар един мъж щеше да те убие от бой за това което ми написа толкова много пъти
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Капинчо написа:
Мираж написа:
Капинчо написа:
Мираж написа:
Сънувах, че вчера се пребиваш на път за Пловдив. Бих ти звъннала в доброто старо време.
Аз съм ти простила за назад, но напред няма.
Къпин, на 50 години човек си, мисли какво правиш.
Аз съм човек на чувствата. Знам, че трябва да мисля, не съм ЧАК толкова глупав, но се страхувам, че ако пренебрегна чувствата си и започна да премислям всяка стъпка, вече няма да съм аз.
Човек се учи. Много удари трябват докато от парче желязо изковеш нещо смислено. И много потапяне в жарта и водата.
Това не е оправдание.
Аз също имам чувства.
Не се оправдавам. Само казвам причината. Не казвам, че тя те интересува или опазил ме бог, че ме оправдава.
Ти също ме нападна, преди аз да те нападна и сигурно също си имаш причина. Дали тя те оправдава? Не знам.

Не искам повече да водя този спор. Едно единствено убийство е запалило първата световна.
Има ли смиъсл да се мине през всички индивидуални причини за милионите убийства след това, за да се затвори страницата.

Аз искам да затворя страницата. Нищо повече.
Не искам някой да ме обича, да ми прощава, да се връща назад, да търси причини и оправднаия.
Мнението ми е, че няма участник в събитията от последните месеци, който да е останал чист и да не се е изкушил да използва всяко попаднало му оръжие.
Искам битката да спре. Искам да видя дали можем да вървим напред.
ти може всичко да искаш.
с мен е късно да вървиш нанякъде.
с другите страници - успех.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Публикувай отговор