Мързи ме

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Мързи ме

Мнение от maggot »

Аз пък да се оплача.
Колко ме мързи. :lol:
Мързи ме да дишам дори. Дори мисленето причинява болка - едни такива иглички ми се забиват в мозъка.

Едно време баба ми все ми повтаряше: "Ако те болеше толкова колкото те мързи...". Е те са стигнах и до това ниво на развитие. :grin:

Да му се не види, искам вече да е Неделя и да се изтягам у дома, а нямааааа... още цеееели 6 дена до отпуската :crying:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

мен всеки понеделник ме мързи, затова гледам да поработя през уикенда, знам, че в понеделник ще ми е още по-трудно :lol:

споко, всички сме така, 6 дни ей сега ще се изтъркулят, аз се чудя кога да намеря време за коледни подаръци, още нищо на никого не съм купила, така го мразя това коледно пазарене, а и 2 рожденника има покрай мен, абе ужас
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Завиждам на хора, дето ги мързи само понякога. :grin:

Освен това аз му викам умора.
Или липса на енергия.
Или леко мечтателно състояние... :tipsy:

Добро утро! :lol:
Panta rhei...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

latrevw написа:.. 6 дни ей сега ще се изтъркулят...
Ти си оптимист! "Ей-сега" щели да се изтъркулят?!? Дабеда... :lol:

То и аз не съм пазарила. Ама чакам понеделника, поне няма да съм на работа.
Май-точно това ме мъчи - чакането на отпуската :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Мнемозина написа:...
...
Точно! Чудех се как да го нарека! Умора, бе! :winkw:

Добро да е.

Ама пак ме мързи. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Света вода ненапита

Re: Мързи ме

Мнение от Света вода ненапита »

maggot написа: Да му се не види, искам вече да е Неделя и да се изтягам у дома, а нямааааа... още цеееели 6 дена до отпуската :crying:
:shocked: ква отпуска бре?! егати и привилегиите! аз до 24.12.2008 ще бачкам като откачен без почивен ден. после за три дни ще си почина щото имам едно ходене до Трявна, дето е редено още от септември, после пак бач до 19.01.2009 година... с почивка от 16:00 часа на 31.12.2008 г. до 12:00 на 01.01.2009 г. :crying:

инак мен си ме мързи постоянно... ама... на такива мързеливци, като мен все така се случва - по празници работа до спукване...
Виж подводницата!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

и мен ме мързи. страшно направо

настроена съм празнично

отработих си тая година
и дай боже и следващата да е такава
ама много бе.... :lol: мързи меее
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

maggot написа:
Мнемозина написа:...
...
Точно! Чудех се как да го нарека! Умора, бе! :winkw:

Добро да е.

Ама пак ме мързи. :lol:
Също и липса на тонус му казват и пият витамини. :lol:

И още имаше... :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Метаморф написа: :shocked: ква отпуска бре?! егати и привилегиите! аз до 24.12.2008 ще бачкам като откачен без почивен ден. после за три дни ще си почина щото имам едно ходене до Трявна, дето е редено още от септември, после пак бач до 19.01.2009 година... с почивка от 16:00 часа на 31.12.2008 г. до 12:00 на 01.01.2009 г. :crying:

инак мен си ме мързи постоянно... ама... на такива мързеливци, като мен все така се случва - по празници работа до спукване...
абе ти къде си че имаш такова адско-ужасно-безумно-работно време?? :shocked:

малейййййй, нямам думи направо
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Dark Angel написа:
Метаморф написа: :shocked: ква отпуска бре?! егати и привилегиите! аз до 24.12.2008 ще бачкам като откачен без почивен ден. после за три дни ще си почина щото имам едно ходене до Трявна, дето е редено още от септември, после пак бач до 19.01.2009 година... с почивка от 16:00 часа на 31.12.2008 г. до 12:00 на 01.01.2009 г. :crying:

и моето е такова, и ви завиждам като чета, че излизате в почивка, хеле пък ти, дето беше писала за някаква безбожно дълга почивка

обаче, Метафоре, разкрий тайната - ние сте си работим хобито и въпреки че ни идва малко в повече, и въпреки че ни мързи постоянно, някак по-лесно се получава
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Метаморф написа:
:shocked: ква отпуска бре?! егати и привилегиите! ...
Е така сме шефчетата :lol: Спукват ни от работа, ама от време на време и отпусчица дават. Мдам. Особено ако си понатрупал от предишни години. Моята е къмто 50 работни дена. Така че представи си колко ползвам. Те и за морето не щяха, ама заплаших, че ако не ме пуснат ще си взема болнични, та вдигнаха ръце. Така, де! Са вече не смеят да мрънкат, че почвам да си развявам договора и да искам кисело мляко за компенсация :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Света вода ненапита

Dark Angel написа:

у дОма бачкам вече от един месец и малко... ама откакто напуснах работа, не мога да се отърва от проекти и бач...
ама пък (чукайте на дърво), януари може да е добър... а дано и цялата година...
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

latrevw написа:
обаче, Метафоре, разкрий тайната - ние сте си работим хобито и въпреки че ни идва малко в повече, и въпреки че ни мързи постоянно, някак по-лесно се получава
да, така е... обичам си работата... от една година отказвам на няколко човека да стана главен счети на големи фирми... ми... не искам счетоводство вече бре... :grin:
Виж подводницата!
Аватар
Света вода ненапита

maggot написа: Е така сме шефчетата :lol: Спукват ни от работа, ама от време на време и отпусчица дават. Мдам. Особено ако си понатрупал от предишни години. Моята е къмто 50 работни дена. Така че представи си колко ползвам. Те и за морето не щяха, ама заплаших, че ако не ме пуснат ще си взема болнични, та вдигнаха ръце. Така, де! Са вече не смеят да мрънкат, че почвам да си развявам договора и да искам кисело мляко за компенсация :lol:
както писах по-горе... откакто НЯМАМ шефове, започнах да бачкам повечко... :rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Метаморф написа: у дОма бачкам вече от един месец и малко... ама откакто напуснах работа, не мога да се отърва от проекти и бач...
Стискаме палци!

П.П. Аватара ти е трепач. Напомня ми за детството, когато имаше гнездо слонове на дървото в двора. :-)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Света вода ненапита

maggot написа:
П.П. Аватара ти е трепач. Напомня ми за детството, когато имаше гнездо слонове на дървото в двора. :-)
като го гледам тоз летящ слон и се сещам за един подпис на един от дирника: "Хеликоптерите, това са духовете на умрелите танкове." :rotfl24:
Виж подводницата!
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

latrevw написа: и моето е такова, и ви завиждам като чета, че излизате в почивка, хеле пък ти, дето беше писала за някаква безбожно дълга почивка

Бе, Латрево, ти с Метаморфа малко като Пипи Дългото Чорапче вашето, а? Искала ваканция и за това тръгнала на училище :lol:

То и аз си се кефя на работата, ама понякога в повечко ми идва напрежението и натовареността. Така че - почивка му е майката! :cool:

Ох. Обаче нищо не ми пречи да си мечтая за чантата със златни монети на Пипилота.... :roll:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Метаморф написа:
у дОма бачкам вече от един месец и малко... ама откакто напуснах работа, не мога да се отърва от проекти и бач...
се така да си човече :-)

стискам палци за успехи :-)
Аватар
Света вода ненапита

Dark Angel написа: стискам палци за успехи :-)
тъпкано да ти се върне! :-)
Виж подводницата!
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Метаморф написа: тъпкано да ти се върне! :-)
благодаря:kiss:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

latrevw написа: и моето е такова, и ви завиждам като чета, че излизате в почивка, хеле пък ти, дето беше писала за някаква безбожно дълга почивка

тя почивката става дълга щото 4 дни си взимам от отпуската
иначе и аз като Магът имам много отпуска за взимане събрала се
повече от 30 работни дни имам....
ама няма как да стане

преди малко говорихме и те ми юркат да се качна на самолета понеделник сутринта и да се върна вечерта
обаче-обаче аз им обясних че съм на планина и времето ще е лошо и кой знае кога ще слеза :grin:
и се заклех че ще си направя планинска застраховка
направо им се изправиха косите на братята гърци от мен :lol:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

maggot написа:Аз пък да се оплача.
Мързи ме да дишам дори. Дори мисленето причинява болка - едни такива иглички ми се забиват в мозъка.

Едно време баба ми все ми повтаряше: "Ако те болеше толкова колкото те мързи...". Е те са стигнах и до това ниво на развитие. :grin:

Да му се не види, искам вече да е Неделя и да се изтягам у дома, а нямааааа... още цеееели 6 дена до отпуската :crying:
Ако те мързи втори ден подред, значи днес е вторник.
Наздраве :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

мързелът си е една хубава тема... води до ЧВ.

За жалост ШЛ няма да има още 2-3 месеца :(
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Piqndurnik написа:
maggot написа:Аз пък да се оплача.

Ако те мързи втори ден подред, значи днес е вторник.
точно вторник е, но що 7 дни във седмицата все е вторник :lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

holi_day написа: точно вторник е, но що 7 дни във седмицата все е вторник :lol:
Не е така. В сряда, примерно, мързи трети ден подред.
В събота и неделя място за мързел няма. Няма кой да ме остави.:grin:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Piqndurnik написа:
holi_day написа: точно вторник е, но що 7 дни във седмицата все е вторник :lol:
Не е така. В сряда, примерно, мързи трети ден подред.
Мързелът не е поведение, а светоусещане.
Следователно ако те мързи девети ден, също е вторник. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

По желание на Мнемозина: http://www.3o4o.net/forum/viewpost.php?p=215899
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Piqndurnik написа: Не е така. В сряда, примерно, мързи трети ден подред.
:lol:
Пък снощи, като се прибрах и изведнъж някак си, не знам точно как стана и целия ми мързел изчезна! Ей така! Сякаш не е бил! :shocked:
За сметка на това пък, днес се върна с пълна сила :grin:

Ъъъъъ.. за умората говорех. :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
jazz

Мнение от jazz »

вторник
сряда
той мързела не ходи по дърветата :lol:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

maggot написа: :lol:
Пък снощи, като се прибрах и изведнъж някак си, не знам точно как стана и целия ми мързел изчезна! Ей така! Сякаш не е бил! :shocked:
За сметка на това пък, днес се върна с пълна сила :grin:

Ъъъъъ.. за умората говорех. :lol:
Това като в казармата: там ставахме сутрин в 5 и цял ден ми се спеше, а като се свечери и се разсънвах.

ПС
В ранните студентски години имахме приказка, че ще говорим за казарма, докато почнат и колежките да казват "Аз, като бях в казармата..."
Публикувай отговор