ОК, обяснявам. Тук има няколко души, които ми липсват там. Ти например отказа да пишеш там, нали?..Dark Angel написа:
Незнайни, не те разбирам![]()
Ето- ти ми липсваш там. И още няколко души.
Ти попита, аз ти отговарям.БоЕВ написа: ....
А нещо не се ли преобръща в теб, като съпоставиш гръмкото- "НАШИЯТ ФОРУМ" с това твърдение-Green Light написа:
Ънноун, нека първо сложим модератори, вместо да избираме нови админи и да правим нови революции. Нека тези модератори да покажат как трябва да изглежда следенето на правилата, според тях. За всичко останало съм съгласен. Нека обсъдим правилата. Никой не обича нищо, което безапелационно "спуснато отгоре"
maggot написа: 5. Аз. Еднолично. Доволен ли си?

Ами достатъчно е само, да вдигна поглед по- далече от носа си и нищо няма да ми се преобърне. Има нужда от администратор. Навсякъде: и в реала, и във виртуала. Има, очевидно, нужда и от модератори.Предател написа:А нещо не се ли преобръща в теб, като съпоставиш гръмкото- "НАШИЯТ ФОРУМ" с това твърдение-Green Light написа:
Ънноун, нека първо сложим модератори, вместо да избираме нови админи и да правим нови революции. Нека тези модератори да покажат как трябва да изглежда следенето на правилата, според тях. За всичко останало съм съгласен. Нека обсъдим правилата. Никой не обича нищо, което безапелационно "спуснато отгоре"maggot написа: 5. Аз. Еднолично. Доволен ли си?
АЗМнемозина написа: В момента е по-важно да се знае кой иска да чувства това място като свое - за да се види какво може да бъде занапред. Защото всъщност това ще е определящото, не правилата

Форумът го правят хоратаПредател написа:А нещо не се ли преобръща в теб, като съпоставиш гръмкото- "НАШИЯТ ФОРУМ" с това твърдение-Green Light написа:
Ънноун, нека първо сложим модератори, вместо да избираме нови админи и да правим нови революции. Нека тези модератори да покажат как трябва да изглежда следенето на правилата, според тях. За всичко останало съм съгласен. Нека обсъдим правилата. Никой не обича нищо, което безапелационно "спуснато отгоре"maggot написа: 5. Аз. Еднолично. Доволен ли си?

Ела при нас, капинчо е с бан, няма да те притеснява.Dark Angel написа:даПредател написа: Да, форумът е за хората! Въпросът е кои са тези хора...
колко си прав
хората
капинчо не е човек
сега си мисля че с радост бих дошла при Вас за да не го мяркам повече
да
мисля те разбирам Незнайни

Ама въз основа на кой принцип? Фриски ти отговори, аз виждам нещата като нея. Ние тук сме седнали на една обща маса. Просто за мен няма никакво значение кому е заведението. Няма и да се сетя да попитам.Предател написа:А сега се абстрахирай от това, че съм в конфликт с администраторите и пак помисли над въпроса ми. И този път принципно! Е?Green Light написа:
мъж ми не ми дава мираfrisky lioness написа:Ей, че си значи.....Предател написа:
Ела при нас, капинчо е с бан, няма да те притеснява.
Евангелизацията започна, а:lol::lol::winkw:
Ш'тъ бия, момченце:mad:
И тук требе някой да остане
Знаеш ли...Dark Angel написа:
мъж ми не ми дава мира
казва че нямам място тук щом някаква отрепка пише такива неща за мен и семейството ми и на мен и на никой от "приятелите" не му пука
и вероятно е прав
всъщност мъж ми в 99,9 % от случаите е прав

Е, как кой? Най- великият- "Свобода, Равенство, Братство!"Green Light написа:
Ама въз основа на кой принцип?

Ами, сега е момента да си кажеш мнението. Като си замълчиш- значи си съгласен това ръководство да ти спуска правилата. Техните правила!Метаморф написа:и да има и да няма правила... все тая... както решите...
аз вече в простотии НЕ участвам...

ти май не четеш както трябва?Предател написа: Ами, сега е момента да си кажеш мнението. Като си замълчиш- значи си съгласен това ръководство да ти спуска правилата. Техните правила!
И не са простотии, а дебат
От кога несъгласието е = на плюене?!:-)maggot написа:Ти попита, аз ти отговарям.БоЕВ написа: ....
Както виждаш, не съм си позволила да правя абсолютно нищо, освен да се опитвам да защитавам правата на всички.
Погледни малко от друга гледна точка. Не само потребителите имат права. Имат права и модераторите. И администраторите. Най-вече имат права онези, които желаят този форум да просъществува. Ако ти няма такова желание, това е твое решение. До тук виждам само това в изказванията ти.
Казах ти вече - дай някое предложение, недей само да плюеш. Да плюя и аз мога и то много по-добре от теб
Голям си демагог Грийн-е, голям!:lol:Green Light написа:
Ама въз основа на кой принцип?
за мен клуба не е само виртуално мястоfrisky lioness написа: Знаеш ли...
Винаги ми е пукало от личните конфликти, на които съм била свидетел
и не само на тези м/у теб и къпин
Не се намесвам, защото не мисля, че е редно
Освен това, не смятам, че някой от конфронтиращите се има нужда от подкрепа и защита
Всички са зрели и интелигентни хора и защитават себе си и интересите си, по начин, който отговаря на мирогледа, възможностите и мора им
От намеси и вземане на страна в лични спорове се разцепихме на 14....
Не казвай, че си отиваш от това място заради Къпин:(
Продължавам да твърдя, че най-доброто оръжие в подобни ситуации е пълен и 100% игнор
Правилата, както казах, са директно копирани от други форуми. На мен ни акъл ни време ми достига да ги мисля. Където явно са си имали взимане-даване с подобни случаи като твоя. Теб те давам за пример защо това правило трябва да го имаБоЕВ написа:...
От кога несъгласието е = на плюене?!:-)
Казах ти че правилата не стават - смешни са, защото обслужват определени интереси...
А защо мислиш, че на мен трябва да ми стигат? Казах го на Грийн, ще го кажа и на теб - това че не съм дал предложение, не означава че ще се съглася с всяко предложено нещо. Още повече че не искам да изглеждам смешен като вземам готови работещи някъде модели и да ги внасям тук без да съм помислил въобще приложими ли са към дадената ситуация.maggot написа: На мен ни акъл ни време ми достига да ги мисля.
Е, и! Направих го след като те почти унищожиха клуба и прогониха много повече, докато ти не пожела да използваш модераторско-администраторските си права които така силно браниш в момента.Да не говорим, че точно ти беше онзи, който с голямо удоволствие изгони и Докторка и Сет от тук.
Същото го твърди и Ести, но няма как да го потвърдя, защото цитирането на мнения не го приемаш добре. А и знам, че няма да кажеш нищо в потвърждение на думите си - давай отвори ми очите! В какво се състои моята наглост?... още по-трудно ми е да премълча, че си доста нагъл.
Досега ако не си се замислила над постовете ми...има ли смисъл за напред! Но, ако все пак имаш нещо реално относно моята наглост можеш да ми отговориш, ще го прочета с интерес.Повече няма да ти отговарям докато не получа нещо което си струва да прочета и да се замисля в постовете ти
Доколкото си спомням ти се разсърди пръв и не само на Дарк, даже си и тръгна от клуба, затова, че не са съгласни с теб, че "чужди деца" трябва да бъдат убивани, защото не са възпитани колкото твоят син!Капинчо написа:
Не мисли, че хората са слепи. Всичко се вижда. Всичко
Точно!БоЕВ написа:Доколкото си спомням ти се разсърди пръв и не само на Дарк, даже си и тръгна от клуба, затова, че не са съгласни с теб, че "чужди деца" трябва да бъдат убивани, защото не са възпитани колкото твоят син!Капинчо написа:
И не разбирам що за дебил си, та да се опитваш да подмениш смисъла на очевадни неща. Проектираш себе си върху нея - опитваш се да я изкараш от равновесие за да можеш да възкликнеш след това - видяхте ли, аз съм жертва, а Дарки е лошата. Не става! Само шарани като теб могат да бъдат употребявани по такъв баламски начин.

е, тук си прав... не мога да отрека!БоЕВ написа:Доколкото си спомням ти се разсърди пръв и не само на Дарк, даже си и тръгна от клуба, затова, че не са съгласни с теб, че "чужди деца" трябва да бъдат убивани, защото не са възпитани колкото твоят син!Капинчо написа:
И не разбирам що за дебил си, та да се опитваш да подмениш смисъла на очевадни неща. Проектираш себе си върху нея - опитваш се да я изкараш от равновесие за да можеш да възкликнеш след това - видяхте ли, аз съм жертва, а Дарки е лошата. Не става! Само шарани като теб могат да бъдат употребявани по такъв баламски начин.
Отвод на админите и гласуване на новиmaggot написа:Ще бъда безкрайно благодарна, ако престанем да се обясняваме кой кога защо и как, а да подходим към въпроса като нормални хора.
Чакам предложения за правила или за промяна на предложените.
Благодаря.

Наиш ли кво си мисля, ако резултатът е да са същите, ти как ще го приемеш.Предател написа:Отвод на админите и гласуване на нови
о, чак пък отвод на админите - като да си собственик на фирма и да те уволнят.holi_day написа:Наиш ли кво си мисля, ако резултатът е да са същите, ти как ще го приемеш.Предател написа:Отвод на админите и гласуване на нови
Иначе предложението ти го подкрепям, щото едва ли друг ще го... а аз нали съм по рисковите каузи:lol:
Бахти и демагозите! Ако знаехме, че форума ще е на някоя си магот и на някой си- житената питка, най- много десетина от нас да се бяха махнали от дира...holi_day написа:Наиш ли кво си мисля, ако резултатът е да са същите, ти как ще го приемеш.Предател написа:Отвод на админите и гласуване на нови
Иначе предложението ти го подкрепям, щото едва ли друг ще го... а аз нали съм по рисковите каузи:lol:

ндаGreen Light написа:....Заведението е общо, то е интернет среда, която се нарича пиби-пипи-кики-мики-швепс. Нещо фри от което се правят форуми. Ние кибичим там. Седнали сме на лаф.....
аз съм ок с правилатаmaggot написа:Ще бъда безкрайно благодарна, ако престанем да се обясняваме кой кога защо и как, а да подходим към въпроса като нормални хора.
Чакам предложения за правила или за промяна на предложените.
Благодаря.