"Безредиците" в Гърция...
- Света вода ненапита
"Безредиците" в Гърция...
...поглед отвътре...
не знам дали се коментира това тук, но...
малко линкове на преводи ще ви дам...
http://baidalai.blogspot.com/2008/12/blog-post_10.html
baidalai.blogspot.com/2008/12/vo ... _6344.html
baidalai.blogspot.com/2008/12/vo ... demia.html
май нещата не са такива, каквито ни ги показват...
П.П. нещо втория и третия линк не ги приема тук, както трябва... сори... който го интересува, да си ги копне...
не знам дали се коментира това тук, но...
малко линкове на преводи ще ви дам...
http://baidalai.blogspot.com/2008/12/blog-post_10.html
baidalai.blogspot.com/2008/12/vo ... _6344.html
baidalai.blogspot.com/2008/12/vo ... demia.html
май нещата не са такива, каквито ни ги показват...
П.П. нещо втория и третия линк не ги приема тук, както трябва... сори... който го интересува, да си ги копне...
Последно промяна от Света вода ненапита на 15.12.08, 18:47, променено общо 2 пъти.
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
ей , големия 

ти го обърна на мандра , кой какво напише да му вярваш :)
те че са във финансова криза - стана ясно , ма то целия свят бил в некаква такава , ама мен ми е жал за полицайчето ... не се знае акво точно станало и тия младежи как са ги атакувалии , нали беше споменато , че момчето е загинало от рикошет
те че са във финансова криза - стана ясно , ма то целия свят бил в некаква такава , ама мен ми е жал за полицайчето ... не се знае акво точно станало и тия младежи как са ги атакувалии , нали беше споменато , че момчето е загинало от рикошет
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Света вода ненапита
ти си малка и не помниш, ама навремето, при протестите на турското население (предшестващи "Голямата екскурзия") по нашата мила родна НАЦИОНАЛНА телевизия обявиха, че имало сблъсъци между милиция и демонстранти... и имало един УМРЯЛ... ОТ УПЛАХ!!! точно така казаха... след време се разбра друго, но... ти си продължавай да вярваш на НАЦИОНАЛНИТЕ телевизии...FancyGirl написа: нали беше споменато , че момчето е загинало от рикошет
П.П. а да те питам... какво направиха със шествието си студентите в Студентски град?
нещо промени ли се?
как ще коментираш факта, че МЛАДИ хора доброволно искат законови ограничения?
Виж подводницата!
- Dark Angel
Гърция има проблем
и този проблем не е от вчера
пропастта между бедни и богати и дълбока, широка....абе огромна
заплатите на редовите служители са просто на дъното
600-700 евро е чистата месечна заплата там
а това просто не са пари
да не говорим за корупцията и мръсните игри - и понеже всичко това е прекалено видимо хората се дразнят
кофти работа
и този проблем не е от вчера
пропастта между бедни и богати и дълбока, широка....абе огромна
заплатите на редовите служители са просто на дъното
600-700 евро е чистата месечна заплата там
а това просто не са пари
да не говорим за корупцията и мръсните игри - и понеже всичко това е прекалено видимо хората се дразнят
кофти работа
бахти , почувствах се адски важнаааа :)
как ще коментирате ...
какви ограничения да искат - охрана и звукоизолация , което си е нормално по цял свят
ама ти бъркаш нещо , защото тоз твой блогър чел НК , чети и ти , квалифицирай фактическите обстоятелства и пак ще коментираме ЗАЕДНО двата случая
:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
как ще коментирате ...
какви ограничения да искат - охрана и звукоизолация , което си е нормално по цял свят
ама ти бъркаш нещо , защото тоз твой блогър чел НК , чети и ти , квалифицирай фактическите обстоятелства и пак ще коментираме ЗАЕДНО двата случая
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- Света вода ненапита
гледай сега мойто момиче... за това сме на това дередже в България, защото законите ги писаха адвокати...FancyGirl написа:чел НК , чети и ти , квалифицирай фактическите обстоятелства и пак ще коментираме ЗАЕДНО двата случая:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
а ти като си толкова добър юрист, ми кажи нещо за НПК...
П.П. и ако не искаш да се чувстваш "важна", не си завирай гагата в моите теми...
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
ами... погледни колко адвокати има в тоя законодателен орган... и не говоря за НК... говоря за НПК... щото нещо твърде малко стигат до НК... нали знаеш: За милиони няма закони, за кокошка, няма прошка...FancyGirl написа:ааа ни съм юрист
НК юристи ли го писаха , че аз си мисля , че има само 1 законодателен орган в бг
и спирам по темата, защото е безсмислено с теб да споря за неща, които ти явно не искаш (или не можеш) да разбереш...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Ами аз не съм тя, ама да ти кажа - как - много просто, Пускаш "кучетата на войната" да гонят, бият, мачкат и преследват докато на нормалните хора им писне, вдигнат ръце и кажат - кафа, да влиза модератора! След това истината се подменя къде легално(с нови правила) къде нелегално, като например: капин когато псува е "колоритен", БоЕВ когато му вади кирливите ризи е вулгарен, когато Докторка, Вяра и капин вадят инфо получено на ЛС и по тоя начин скарват хора от тук присъстващите и ги насъскват един срещу друг, поведението им "нама да се толерира", а когато БоЕВ пеистне оплюваници отправени директно в ефир тук да е "грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност".Метаморф написа:
П.П. а да те питам... какво направиха със шествието си студентите в Студентски град?
нещо промени ли се?
И тогава друже се получава като твоят пост в темата с правилата - "и да има и да няма правила... все тая... както решите...аз вече в простотии НЕ участвам... ":winkw:
- Света вода ненапита
извинявай, но нещо си объркал темата...БоЕВ написа:Ами аз не съм тя, ама да ти кажа - как - много просто, Пускаш "кучетата на войната" да гонят, бият, мачкат и преследват докато на нормалните хора им писне, вдигнат ръце и кажат - кафа, да влиза модератора! След това истината се подменя къде легално(с нови правила) къде нелегално, като например: капин когато псува е "колоритен", БоЕВ когато му вади кирливите ризи е вулгарен, когато Докторка, Вяра и капин вадят инфо получено на ЛС и по тоя начин скарват хора от тук присъстващите и ги насъскват един срещу друг, поведението им "нама да се толерира", а когато БоЕВ пеистне оплюваници отправени директно в ефир тук да е "грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност".Метаморф написа:
нещо промени ли се?
И тогава друже се получава като твоят пост в темата с правилата - "и да има и да няма правила... все тая... както решите...аз вече в простотии НЕ участвам... ":winkw:
а и аз не съм магот...
не ме интересува кой какво и как...
аз понесох предостатъчно от караниците тук...
отсега нататък ще пиша когато и както искам... при каквито и да е правила...
свободата е състояние на духа...
Виж подводницата!
- Глас в пустиня
Хех!Метаморф написа:
извинявай, но нещо си объркал темата...
а и аз не съм магот...
Питаш - отговарям ти с пример! Къде е проблема?:lol:
- Света вода ненапита
проблема е, че не питах теб!БоЕВ написа:Хех!Метаморф написа:
извинявай, но нещо си объркал темата...
а и аз не съм магот...
Питаш - отговарям ти с пример! Къде е проблема?:lol:
и че помогна на фансито да измести темата...
а тя би ти харесала... но... ти в момента си на бойното поле... с незнайния...
е, няма да ви преча...
Виж подводницата!
Права си,FancyGirl написа:...
проблеми всякакви може да има, но какво са им виновни полицаите, нали са на служба?!
- Dark Angel