Цигански :)
Цигански :)
Да споделя един истински случай.
Бая се хилих.
Имаме си стадо непоръбени цигани. Вече втори месец глъч и мръсотия по покрива на блока.
Първо се хилих като докато обсъждаме офертата за ремонта на покрива, едно аристократично баби, с боне и непестящо грим се приближи към шефа им. Сахибът, с кожено яке, златни зъбки, два метра висок, сто и кусур кила. Тя се приближава с трепет, все пак рядко е контактувала с такива, но доста е чела и го пита с възможно най-невинния си тон:
- Извинете, да ви питам само? Вие, ромите, нали имате кланове, родове, касти? Вие от кои сте?
- Аз ли?
- Да, да, любопитно ми е просто...
- Ми...мангал...к'ъв да съм?!
Тя кимна толкова мъдро просто, че изцвилих:)
Месец по-късно, обстановката изнервена, остана само един майстор и 4 общака. Той е изключително изнервен защото навсякъде неговата ръка да пипне, а те само чакат той да поиска разтвор или тесла или тухла.
Показва им как се зида:
- И така сега. И тук така правиш. Ама не като вас! Сега видяхте ли?
- Дааа! - четири гласа наведнъж, и занаята бавно прониква през катранените им очи, кожи и мисли
Кове греди и слага скоби.
- А тук няма да удряте силно да не нараните материала? Сега видяхте ли?
- Дааа! - и уважението им расте в 4 х 4
Показва им как се редят керемиди.
- И не се поставят така, а тук този улей да съвпадне с този и шахматно. Сега видяхте ли?
- Даааа! - и сажденопокривните вече преливат от знания
Показва им как се обшива капандура.
- И тук се кове ламарината, обшивката. Ей така! Видяяяяяя.....кх.......
Тук без да иска се удря в коляното с теслата, пуска я и тя лети към стъклопакета по-долу, той се втурва в адски мъки да я гони, достига я летейки,
два метра свободно падане и пада по гръб, гушнал тесла....
Питеците ококорени от 4-те страни на капандурата и около 3 метра над него осмислят ситуацията и решават, че образованието е по-важно и дружно казват :
- Даааа!
Бая се хилих.
Имаме си стадо непоръбени цигани. Вече втори месец глъч и мръсотия по покрива на блока.
Първо се хилих като докато обсъждаме офертата за ремонта на покрива, едно аристократично баби, с боне и непестящо грим се приближи към шефа им. Сахибът, с кожено яке, златни зъбки, два метра висок, сто и кусур кила. Тя се приближава с трепет, все пак рядко е контактувала с такива, но доста е чела и го пита с възможно най-невинния си тон:
- Извинете, да ви питам само? Вие, ромите, нали имате кланове, родове, касти? Вие от кои сте?
- Аз ли?
- Да, да, любопитно ми е просто...
- Ми...мангал...к'ъв да съм?!
Тя кимна толкова мъдро просто, че изцвилих:)
Месец по-късно, обстановката изнервена, остана само един майстор и 4 общака. Той е изключително изнервен защото навсякъде неговата ръка да пипне, а те само чакат той да поиска разтвор или тесла или тухла.
Показва им как се зида:
- И така сега. И тук така правиш. Ама не като вас! Сега видяхте ли?
- Дааа! - четири гласа наведнъж, и занаята бавно прониква през катранените им очи, кожи и мисли
Кове греди и слага скоби.
- А тук няма да удряте силно да не нараните материала? Сега видяхте ли?
- Дааа! - и уважението им расте в 4 х 4
Показва им как се редят керемиди.
- И не се поставят така, а тук този улей да съвпадне с този и шахматно. Сега видяхте ли?
- Даааа! - и сажденопокривните вече преливат от знания
Показва им как се обшива капандура.
- И тук се кове ламарината, обшивката. Ей така! Видяяяяяя.....кх.......
Тук без да иска се удря в коляното с теслата, пуска я и тя лети към стъклопакета по-долу, той се втурва в адски мъки да я гони, достига я летейки,
два метра свободно падане и пада по гръб, гушнал тесла....
Питеците ококорени от 4-те страни на капандурата и около 3 метра над него осмислят ситуацията и решават, че образованието е по-важно и дружно казват :
- Даааа!
Последно промяна от Strunz на 15.12.08, 17:05, променено общо 1 път.
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Цигански :)
Щрунцееее:rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Направо си ги представих:rotfl24::rotfl24:
Направо си ги представих:rotfl24::rotfl24:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
може ли да потвърдя от негово имеStrunz написа:Питайте Уишес
Тоз път не лъжа:)
п.п. само да ви кажа, ако някой има нужда от архитектурно решение, организация на ремонт, да се обръща към Щрунца, факир е, и с любов се занимава с това
така им харесва офиса им, ама не ми дават там стая под наем, явно съм врагът в тяхното легло:lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
хаха, сега се усетих какво съм написала, само в неговото легло съм, с Щрунца нямам нищо общоDark Angel написа:бъди щастлива че си в леглотоlatrevw написа: така им харесва офиса им, ама не ми дават там стая под наем, явно съм врагът в тяхното легло:lol:
можеше да са те оставили на земята
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Кумците ми стигнаха до развод заради това, че учиха заедно, по цял ден заедно, бюро до бюро на работа и накрая нямаха за какво да си говорят у тях. Много важен принцип е да не ти се мота жената през деня:)latrevw написа:може ли да потвърдя от негово имеStrunz написа:Питайте Уишес
Тоз път не лъжа:)
п.п. само да ви кажа, ако някой има нужда от архитектурно решение, организация на ремонт, да се обръща към Щрунца, факир е, и с любов се занимава с това
така им харесва офиса им, ама не ми дават там стая под наем, явно съм врагът в тяхното легло:lol:
споко бе, аз се шегувам само, щото ми харесва офиса ви; иначе го знам правилото, само че в обратния вариант - по-добре да не ти се мота мъжа ти в краката по цял денStrunz написа: Кумците ми стигнаха до развод заради това, че учиха заедно, по цял ден заедно, бюро до бюро на работа и накрая нямаха за какво да си говорят у тях. Много важен принцип е да не ти се мота жената през деня:)
- Dark Angel
а тъйlatrevw написа: по-добре да не ти се мота мъжа ти в краката по цял ден
това е много важно
да върви някъде за да не пречи
колкото по-малко е в къщи, толкова по-добре
иначе само пречи
туй в едно градче малко е основополагащ принцип
ма да не си мислите че може да шавне същия тоя мъж с чуждо
тц, не си и помисля
щото жените са люти и направо......
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Има.Мнемозина написа:Бе няма вече баби със синя коса.4avdar4e написа:Имам само 1 въпрос: бабето с бонето е ли е със синя коса??:shy:
Не съм виждала такива от сто години.
Онзи ден видях в рейса
и беше много изискана, изключая тази скандална коса,и нагласена
Общият и вид беше такъв, че косата стоеше ...
бих казала авангардно в нейния случай

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
търся по речниците думата "питеците", въпреки че подозирам, че идва от "питащите" или "питаещите чувства", но вероятно ще отложа за утре.
Ти вместо да се заядеш с 3/4 от хората тук и да се обясняваш после 2-3 месеца кой в какво не е прав и защо, как и къде е обидил/сбъркал, що пускаш разни безотговорно написани разказчета?
Ти вместо да се заядеш с 3/4 от хората тук и да се обясняваш после 2-3 месеца кой в какво не е прав и защо, как и къде е обидил/сбъркал, що пускаш разни безотговорно написани разказчета?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:търся по речниците думата "питеците", въпреки че подозирам, че идва от "питащите" или "питаещите чувства", но вероятно ще отложа за утре.
австралопитек, парапитек и т.н.
индопитеците са онези, които тук им викаме цигани:)
та приеми питек за варненско кокни
на варненци "питеци" ли да почнем да казваме?Strunz написа:ELBI написа:търся по речниците думата "питеците", въпреки че подозирам, че идва от "питащите" или "питаещите чувства", но вероятно ще отложа за утре.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Само ако си я виждал гола и потна и не си доволен!ELBI написа:на варненци "питеци" ли да почнем да казваме?Strunz написа:ELBI написа:търся по речниците думата "питеците", въпреки че подозирам, че идва от "питащите" или "питаещите чувства", но вероятно ще отложа за утре.
ако само си виждал жена гола и потна ... може ли да си доволен?Strunz написа:Само ако си я виждал гола и потна и не си доволен!ELBI написа:на варненци "питеци" ли да почнем да казваме?Strunz написа:ELBI написа:търся по речниците думата "питеците", въпреки че подозирам, че идва от "питащите" или "питаещите чувства", но вероятно ще отложа за утре.
ELBI написа:ако само си виждал жена гола и потна ... може ли да си доволен?Strunz написа:Само ако си я виждал гола и потна и не си доволен!ELBI написа:на варненци "питеци" ли да почнем да казваме?Strunz написа:ELBI написа:търся по речниците думата "питеците", въпреки че подозирам, че идва от "питащите" или "питаещите чувства", но вероятно ще отложа за утре.
мойте не викат...борсуци до една.ELBI написа:важното е какво тя ще ти вика:rotfl24:Strunz написа:ELBI написа:
ако само си виждал жена гола и потна ... може ли да си доволен?
Ще ти викам "ELBI Казуса"
:))))
Викам им "Абе хорските жени пъшкат та се късат...вие от кумова срама изревете нещо.."
и те "САМО ЧЕРНО МОРЕЕЕЕЕЕЕ!"
Кифли