Модератор

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
Green Light

Модератор

Мнение от Green Light »

Първо защо не предлагам себе си. Естествено страха от това да не би да стана лошия, го има. Не понасям да не ме харесват! Излизат ми пъпки.
Но, по- съществена причина, е това че от модератора се очакват решителни действия, а не разсъждания, молби, анализи, призиви... Когато някой наруши правилата трябва да му е ясно, че действие ще последва. Предлагам трима души. Не знам дали са съгласни, те не участват в нашите дискусии. Поне правим обсъждането открито, а? По- открито няма накъде.
Предлагам:
Уишес
Гаспод
Щрунц
И тримата са равноотдалечени от дразгите. По- правилно е да кажа- че въобще не им дреме. Сигурен съм, че харесват клуба, духа му, който далеч не е умрял, а го има. А духа е това което каза Ънноун. Свободата, равенството и братството. И всичко, което тези думи крият в себе си, и това което всеки от нас чувства за тях.

П.П. Пфу! Е заради тия лиготии ви викам, че не ставам.

Казвайте, какво мислите за тия маймуни!
Сега ще им напраскам по една лична бележка.
annonymus

Мнение от annonymus »

Защо изобщо ни трябва модератор?
Нямам нищо против Уишеса, Щрунц или Гаспод. Просто не разбирам - ако сами не си спазваме добрия тон, как ще помогне модератора? Що не земем малко да си турим спирачки просто?
Клуба си съществува толкова години без модератор, що сега трябва да има?:(
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:Защо изобщо ни трябва модератор?
Нямам нищо против Уишеса, Щрунц или Гаспод. Просто не разбирам - ако сами не си спазваме добрия тон, как ще помогне модератора? Що не земем малко да си турим спирачки просто?
Клуба си съществува толкова години без модератор, що сега трябва да има?:(
Аз и ти ли да си ги сложим спирачките. Аз? Или ти? Който може да си сложи спирачки, той отдавна го направи
jazz

Мнение от jazz »

светата троица
ГУЩер
амин
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Грийни, те намят време да влизат тук, смяташ ли, че ще имат време за модериране??:shy:
Питам само..
Ако ти кажа на мен кой ник ми се върти в главата :shy::shy:
куид
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

jazz написа:светата троица
ГУЩер
амин
стана модерен джаз...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Падна ти рейтинга, искаш сега и на други три харесвани маймуни да им падне. :rotfl24:
Ми кво да кажа за тях, само хубави неща, за съжаление. :blum::lol:
Сега сериозно. Ти питал ли си ги изобщо дали искат?
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

мани рейтинга. Важното друго да не му пада
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:Падна ти рейтинга, искаш сега и на други три харесвани маймуни да им падне. :rotfl24:
Ми кво да кажа за тях, само хубави неща, за съжаление. :blum::lol:
Сега сериозно. Ти питал ли си ги изобщо дали искат?
Казах им! Отговор не съм получил.
Отговорите ще са тук!
Гадинка съм аз, мда
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:мани рейтинга. Важното друго да не му пада
да, да, пу, пу.
Нищо друго не ми е спад. паднало. Нищичко! Честно, бе!
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Малиии, мислете му само :grin:

Имам доста набелязани вече за бан, ще карам по азбучен ред :grin:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Strunz

Re: Модератор

Мнение от Strunz »

Модератоството, Санчо, е сериозно нещо:)

Адски съм изчеткан и искам да се обадя на всичките мои приятели да се изфукам.
Но модераторът трябва да е:

- безпристрастен
- сериозен
- прекарващ доста време тук
- да има търпимост към 90% от темите тук
- и дан са обесняа мно мноо... (трий, маха, къса и фърля)

Заслужава да е човек, който участвал, изграждал, живял в духа на този форум.
А аз не бях влизал сума ти време. Мешам кой ник мъжки кой женски...Не помня много.
И какво да модерирам?

Според мен сложете някой сериозен и улегнал.

Само Дарки не слагайте, че няма се отърва от банове:)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:мани рейтинга. Важното друго да не му пада
да, да, пу, пу.
Нищо друго не ми е спад. паднало. Нищичко! Честно, бе!
шъ пратя мара да провери...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Strunz написа:...Според мен сложете някой сериозен и улегнал.

Само Дарки не слагайте, че няма се отърва от банове:)
кво сега - тя не е сериозна ли?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Strunz написа:...
...
Съжалявам, съре! Според мен ти си подходящ! Обаче- ОК!

Остават засега Уишеса и Гаспода! Тва е от моя постинг. Чавдарче предложи Куид. Какво ще кажете? За мен е добре да са трима. Тези хора не влизат често и е хубаво да си помагат и заместват.
Аватар
Strunz

Мнение от Strunz »

Green Light написа:
...

Остават засега Уишеса и Гаспода! Тва е от моя постинг. Чавдарче предложи Куид. Какво ще кажете? За мен е добре да са трима. Тези хора не влизат често и е хубаво да си помагат и заместват.
Подходящ защото не се впуснах в препирни ли?

Просто според мен трябва да е полутемерут модератора.
Много се накефих на едно твое писание...
чакай да го намеря...

ей го

"Ако се намираш в общество, където мислят и се държат като възрастни, бели човеци, правило от сорта "Забранено е ходенето по водата!" звучи абсурдно! Ако обаче си обграден от хора които се държат като месии, това изведнъж придобива смисъл.

Аз отказвам повече да си затварям очите. Грешали сме през цялото време! Има хора, съществуват, има такива, които са неориентирани. Те имат нужда от правила, за да знаят кое е правилно и кое- не. За да се ориентират.
Не се бърка в контактите!
Не се тича пред влака!
Не се влиза в клетката на горилата!
и
Не се обиждат или нараняват други хора! Заради нищо! За нищо на света!"

Харе, Махатма...харе... :))))
Последно промяна от Strunz на 16.12.08, 15:48, променено общо 1 път.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Green Light написа:
...

Уишеса трябва да отпадне, поради "конфликт на интереси", рано или късно някой ще го обвини, че е манипулиран от мен :lol:, освен това с удоволствие ще ме баннва по 3 пъти на ден:lol:

аз съм за Гаспод, Куид and theeee JAZZZZZZZZ
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

нито един от тримата го нещъ
щото нямат време
начи капинчо ще псува фемилито ми до девето коляно в продължение на седмица преди някой да има време от тия гореизброените да влезене и погледне :lol:

аз искам магът, грийн, ж.питка
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Strunz написа:
Green Light написа:
...

Подходящ защото не се впуснах в препирни ли?

Просто според мен трябва да е полутемерут модератора.
Много се накефих на едно твое писание...
чакай да го намеря...

ей го

"Ако се намираш в общество, където мислят и се държат като възрастни, бели човеци, правило от сорта "Забранено е ходенето по водата!" звучи абсурдно! Ако обаче си обграден от хора които се държат като месии, това изведнъж придобива смисъл.

Аз отказвам повече да си затварям очите. Грешали сме през цялото време! Има хора, съществуват, има такива, които са неориентирани. Те имат нужда от правила, за да знаят кое е правилно и кое- не. За да се ориентират.
Не се бърка в контактите!
Не се тича пред влака!
Не се влиза в клетката на горилата!
и
Не се обиждат или нараняват други хора! Заради нищо! За нищо на света!"

Харе, Махатма...харе... :))))
Изчаках да го намериш, за да ти отоворя. Да, подходящ си ти и уишеса, и гаспод заради това, че се опазихте от лични конфликти. Дори Уишеса- двойно, понеже Латрево участваше, а той запази спокойствие. И заради това, че според мен сте способни да оцените писание от сорта, без да виждате захаросани лъжи в него. Така мисля.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

мен ми се очертава да липсвам 2 дни та май ще пропусна форумните обсъждания за модератор

и пак - не виждам смисъл да се променя нещо

Магът е толкова ок колкото не може да си представите
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Dark Angel написа:нито един от тримата го нещъ
щото нямат време
начи капинчо ще псува фемилито ми до девето коляно в продължение на седмица преди някой да има време от тия гореизброените да влезене и погледне :lol:

Аз пък не искам. Нито желая да модерирам (единствените пъти са били веднъж по настояване на участниците и втори път, когато видях, че пак ще настояват, щото ги познавам :lol:) нито имам време и аз. Що реши, че имам време, ма? Б@си! :lol:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

maggot написа: Аз пък не искам. Нито желая да модерирам (единствените пъти са били веднъж по настояване на участниците и втори път, когато видях, че пак ще настояват, щото ги познавам :lol:) нито имам време и аз. Що реши, че имам време, ма? Б@си! :lol:
ми хубаво
ако щеш :lol:

а, време
какво беше това :lol:
знам че нямаш, ма влизаш редовно да се гирижиш за нормалното функциониране на мястото
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark Angel написа:
maggot написа: Аз пък не искам. Нито желая да модерирам (единствените пъти са били веднъж по настояване на участниците и втори път, когато видях, че пак ще настояват, щото ги познавам :lol:) нито имам време и аз. Що реши, че имам време, ма? Б@си! :lol:
ми хубаво

а, време
знам че нямаш, ма влизаш редовно да се гирижиш за нормалното функциониране на мястото
То няма нужда да чете теми. Тя си влиза там в един панел и ровичка. Хехехе! И аз можех, ама те ме !помолиха! да не го правя. Както бяха такива индиферентни, риш, аз им пиша, питам ги нещо и те ми връщат отговор след два дена... И един ден им викам, -бе я кажете кво е тва иначе почвам да натискам наляво надясно де що видя копче или линк. И те направо се счупиха от бързане да ми върнат отговор. Ма сигурно имаше навехнати пръсти, толко бързо беше!
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Dark Angel написа: ми хубаво

а, време
Ни щъ! Най-малкото - не е редно.
А онова за времето - четох го скоро в чуждиците, ма не помня за кво идеше реч. Нещо за времепространствена тъкан ... б@х ли го...
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:20, променено общо 1 път.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

maggot написа:...
А онова за времето - четох го скоро в чуждиците, ма не помня за кво идеше реч. Нещо за времепространствена тъкан ... б@х ли го...
По книжките (НФ) му викат пространствовременен континуум. Ако е вярно, то между всеки две точки има безброй много точки. С други думи би трябвало да имаш време за всичко:blum:
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Капинчо написа:
Dark Angel написа:нито един от тримата го нещъ
щото нямат време

НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН!

С предложението за модераторите, а не, че ще псувам някого.

Няма вече да псувам.

КРАЙ!
КРАЙ!
КРАЙ!
Магът и Житената питка са администратори. А аз съм неподходящ, според мен. Аз предлагам Уишес и Гаспод. На мен също така много ми харесват и предложенията за Джаз и Куид.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Piqndurnik написа:
maggot написа:...
По книжките (НФ) му викат пространствовременен континуум. Ако е вярно, то между всеки две точки има безброй много точки. С други думи би трябвало да имаш време за всичко:blum:
якоооо!!!!

ето го и другия кандидат за модератор бе

по-голям стоицизъм май никой друг не е показал

Пиянде, ще приемеш ли малко целувки :kiss:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Първо защо не предлагам себе си. Естествено страха от това да не би да стана лошия, го има. Не понасям да не ме харесват! Излизат ми пъпки.
Но, по- съществена причина, е това че от модератора се очакват решителни действия, а не разсъждания, молби, анализи, призиви... Когато някой наруши правилата трябва да му е ясно, че действие ще последва. Предлагам трима души. Не знам дали са съгласни, те не участват в нашите дискусии. Поне правим обсъждането открито, а? По- открито няма накъде.
Предлагам:
Уишес
Гаспод
Щрунц
И тримата са равноотдалечени от дразгите. По- правилно е да кажа- че въобще не им дреме. Сигурен съм, че харесват клуба, духа му, който далеч не е умрял, а го има. А духа е това което каза Ънноун. Свободата, равенството и братството. И всичко, което тези думи крият в себе си, и това което всеки от нас чувства за тях.

П.П. Пфу! Е заради тия лиготии ви викам, че не ставам.

Казвайте, какво мислите за тия маймуни!
Сега ще им напраскам по една лична бележка.
Ами то май се е казало каквото трябва.
Все още няма съгласие от Гаспод, гледам...

И сравнително редовното присъствие наистина е необходимо... Но доколкото това е общ проблем, ще си позволя тогава да кажа, че Мъжжжж би бил също доста подходяща и, струва ми се, обединяваща фигура.
Panta rhei...
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

аз не искам модератор.
ако все пак повечето мислят, че има нужда и се избере такъв, се надявам да е незабележим.
мисля си, че всяко общество (форум) е саморегулираща се система и модераторството е само ускорител на процесите
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Може би е редно да направим анкета?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Капинчо написа: Няма вече да псувам.

КРАЙ!
КРАЙ!
КРАЙ!
щото те е бъзе нали :lol:
да не ти резнат топките
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Мнемозина написа:
Все още няма съгласие от Гаспод, гледам...
каза че ще има възможност да погледне и да се ориентира чак на 19ти

:-(
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Piqndurnik написа: По книжките (НФ) му викат пространствовременен континуум. Ако е вярно, то между всеки две точки има безброй много точки. С други думи би трябвало да имаш време за всичко:blum:
Бих имала... ако разбира се успея да се докарам до там, че квантите ми да са навсякъде по едно и също време, но за жалост това става само като се накъркам. Което идва, де. Идва... още 5 дена :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

latrevw написа: якоооо!!!!

ето го и другия кандидат за модератор бе

по-голям стоицизъм май никой друг не е показал

Пиянде, ще приемеш ли малко целувки :kiss:
Целувки и пиене приемам, ама ако някой чака да го модертаковам, ще се изпоизпсувате. Сега се вясвам къмто веднъж седмично, а тенденцията е за намаляване.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мнемозина написа: И сравнително редовното присъствие наистина е необходимо... Но доколкото това е общ проблем, ще си позволя тогава да кажа, че Мъжжжж би бил също доста подходяща и, струва ми се, обединяваща фигура.
Трябва да е човек, който може да рискува да не го харесат, като покаже директно мнението си.
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Piqndurnik написа: Сега се вясвам къмто веднъж седмично, а тенденцията е за намаляване.
айде де, точките това-онова, появявай се по-често

и снимка на малката бонбона не си пускал скоро
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

vyara написа:
Мнемозина написа: И сравнително редовното присъствие наистина е необходимо... Но доколкото това е общ проблем, ще си позволя тогава да кажа, че Мъжжжж би бил също доста подходяща и, струва ми се, обединяваща фигура.
Трябва да е човек, който може да рискува да не го харесат, като покаже директно мнението си.
Виж сега, щом ще е повече от един, не е необходимо да са еднакви. Даже е по-добре да са различни.
Това ми беше идеята.
Panta rhei...
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

latrevw написа:...и снимка на малката бонбона не си пускал скоро
А това е още по-сложно. Снимките са на компа в къщи, а до него достъп почти нямам. Даже много от тях са на фотото.
Любим бутон на малкото торнадо е RESET. Направих врати пред него, но въпреки това докато мъничето е будно, компютъра е почти неизползваем. Като заспи пък, компютъра се окупира от мамата, щото и тя била човек.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:Може би е редно да направим анкета?
За какво?
Panta rhei...
Публикувай отговор