да кажа, ми тя и Фриски милее за това място
и не се оставя на емоциите да я влачат насам-натам
само да извади оня аватар, с черния лачен висок ботуш
Ами изброени подходящи кандидатури. Щрунца не иска, остават:Мнемозина написа:За какво?Green Light написа:Може би е редно да направим анкета?
Изчакай още малко предложения. До тук са 4-има или 5-има. Нека поне още един да има.Green Light написа:Може би е редно да направим анкета?
басиGreen Light написа: Ами изброени подходящи кандидатури. Щрунца не иска, остават:
Уишес
Гаспод
Куид
Джаз
Мъжжж
Тези, които съберат най- много гласове и не се откажат да бъдат модератори. Те стават. Аз бих ги помолил тези хора да помислят, преди да се откажат. Нещо сме в липса на фигури, които всички да харесват, понастоящем.
Права си в едноDark Angel написа:преди да отлетя на среща (ей, много се срещам начи)
да кажа, ми тя и Фриски милее за това място
и не се оставя на емоциите да я влачат насам-натам
само да извади оня аватар, с черния лачен висок ботуш

Ами то по принцип би трябвало да се направи гласуване, да.Green Light написа:Ами изброени подходящи кандидатури. Щрунца не иска, остават:Мнемозина написа:За какво?Green Light написа:Може би е редно да направим анкета?
Уишес
Гаспод
Куид
Джаз
Мъжжж
Тези, които съберат най- много гласове и не се откажат да бъдат модератори. Те стават. Аз бих ги помолил тези хора да помислят, преди да се откажат. Нещо сме в липса на фигури, които всички да харесват, понастоящем.
Въобще не знам какво да ти напиша, Капинчо! Теб, би трябвало да те притеснява абсолютно всеки модератор. На светаКапинчо написа:
Ще си призная, че мен малко ме притеснява Уишес. Изобщо не го познавам, но за мен Латрево (също като мен) е доста пристрастна, а все пак са заедно.
Дарки спомена нещо за Фриски. Мисля, че не е лошо предложение.
Определено мисля, че Куида е добра кандидатура. Не знам той какво мисли.
Всъщност може би няма значение какво мисля аз.
Каквото решите - такова.
Благодаря, но аз вече казахGreen Light написа:Пропуснал съм го. Извинявам се! Фриски също е такава фигура, даDark Angel написа:...
защо не ти харесва предложението ми за Фриски?

Не вярвам да те мразиКапинчо написа:Нищо не е сторил. Обидих го и ме мрази. Твърде много за да съм спокоен ако ми е модератор. Само това. Нищо повече.ELBI написа:баси, винаги съм мислел Кента за една добра душица, дето ...
и сега го мисля така - що спорове сме имали по руската тема...
ама е излишно да питам какво е сторил Кента...
Просто се учудих.

Миналото вече не може да бъде модерирано:-)Капинчо написа:Не се притеснявам за бъдещето. По-скоро ме интересува третирането на миналото.frisky lioness написа: Ако си се променил, както твърдиш, не виждам място и основание за притеснение от който и да било модератор
Каквото стане.

като в онази реклама по тивитоfrisky lioness написа:Само с простацитеELBI написа:само с простатата и паметтаfrisky lioness написа:...Аз проблеми с никой нямам:-)
бих казала:mad::mad:
Веселяк:lol::lol::lol:
На мен простатата ми е в главата:winkw:
Дрънваш, начи, едно телефонче и кретенът е баннат одма :)Dark Angel написа:нито един от тримата го нещъ
щото нямат време
начи капинчо ще псува фемилито ми до девето коляно в продължение на седмица преди някой да има време от тия гореизброените да влезене и погледне
аз искам магът, грийн, ж.питка
Гледай сега, мен не ме познаваш, щото много рядко пиша тук, но доста чета. Така че, те познавам много добре.Капинчо написа: Ще си призная, че мен малко ме притеснява Уишес. Изобщо не го познавам, но за мен Латрево (също като мен) е доста пристрастна, а все пак са заедно.
Дарки спомена нещо за Фриски. Мисля, че не е лошо предложение.
Определено мисля, че Куида е добра кандидатура. Не знам той какво мисли.
Всъщност може би няма значение какво мисля аз.
Каквото решите - такова.
ама много се ядосвам, значи... ти нарече Грийн - тъп, Боев - какъв ли не, сам каза, че сега всичко се връща върху теб, ами изтърпи го, ако си мъж, стига си подскачалКапинчо написа:Докато съм тук имам право на мнение по всяка тема.Wishes написа:Както вече казах, според мен точно ти нямаш право на мнение по тази тема.Капинчо написа: Не мисля, че човек с такава нагласа е подходящ за модератор.
Това е последното, което ти пиша. Не се хаби да ми отговаряш.
ПП Изказването ти по-горе и квалификацията по мой адрес, потвърди преценката ми.
Сега и на теб ли трябва да обяснявам, че няма право на мнение?latrevw написа:
ама много се ядосвам, значи... ти нарече Грийн - тъп, Боев - какъв ли не, сам каза, че сега всичко се връща върху теб, ами изтърпи го, ако си мъж, стига си подскачал
ето мен дарк се спуква да ме бъзика за убавия форум и затова, че съм възпитана госпожа, признах си грешката и продължаваме напред, да си видял да си съставям или потвърждавам преценката.
Уишеса не е прав, че нямаш право на мнение. Всеки тук има, незвисимо на кой какво му харесва
аз сама казах по-горе, че не е подходящ за модератор, точно защото ще го обвините в пристрастност или по-точно мен - в манипулация
и въобще не ми се иска да се занимава с това
както виждаш нищо не ни пречи да сме заеднои да сме на различно мнение
За мен са удачни кандидатури. Също и Мъж и Фриски. Който и дае един от тях, ще е ОК. А, ако са двама или трима и взимат решенията колективно- ще е още по- добре. Но най- важното е да не са под шапката на администраторите- както ти писах и в закованата тема. Каквото те решат- това да бъде.Green Light написа: Предлагам:
Уишес
Гаспод
Щрунц

Бих добавил и Мнемозина и Кент. Знам, че могат да бъдат безпристрастни, макар да ги слагат някой в "нашият" лагерПредател написа:За мен са удачни кандидатури. Също и Мъж и Фриски. Който и дае един от тях, ще е ОК. А, ако са двама или трима и взимат решенията колективно- ще е още по- добре. Но най- важното е да не са под шапката на администраторите- както ти писах и в закованата тема. Каквото те решат- това да бъде.Green Light написа: Предлагам:
Уишес
Гаспод
Щрунц

ей-така без последното изречение съм много доволна и съгласнаКапинчо написа: ВИНОВЕН СЪМ ЗА ТОВА, ЧЕ НЕ СИ СДЪРЖАХ НЕРВИТЕ И НАГРУБИХ МНОГО ХОРА.
НЕ ИМ СЕ ИЗВИНЯВАМ, ЗАЩОТО НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА БИ ПРОМЕНИЛО НЕЩО.
този спор можем цял живот да си го водим цял живот нали знаешWishes написа: Сега и на теб ли трябва да обяснявам, че няма право на мнение?
Това, че е тук, не му дава право на мнение. Тук е, защото никой не го е баннал, друга причина няма.
Ако двама си говорят за теб и единия в разговора те нарече "пръдла"latrevw написа: и съм съгласна, че 'кретен' беше напълно излишно в случая
кво, кво? ибахти (здрасти, Вяра), нищо не разбрахWishes написа:Ако двама си говорят за теб и единия в разговора те нарече "пръдла"latrevw написа: и съм съгласна, че 'кретен' беше напълно излишно в случаяи ти случайно го чуеш, ще се обидиш ли?
А знаеш ли как те наричат когато не си там изобщо?
Ти си най- големият боклук, който познавам във виртуалното пространство. Казвам ти го с ръка на сърцето! И не ми пука, че си в депресия!Капинчо написа: