Има още

Все същите
Аватар
ELBI

Има още

Мнение от ELBI »

две седмици и един ден до края на годината, което ми напомня, че трябва да седна тези дни и да напиша традиционното си писъмце до приятелите в чужбина за това, което стана тази година. Правя го от време и ми е приятно, когато получа такова и от тях. Макар и най-хубавите моменти да са не с хора, с които отчиташ кога какво е станало, а с онези, с които се смеете и разсъждавате заедно, споделяте нещо красиво или смешно, отидете да си поговорите за какво ли не без да умуваш дали трябва да кажеш това или онова и на кое кой би се разсърдил.

Освен личното - свързаното със семейството ми (имах чудесни и запомнящи се завинаги моменти) човек се замисля и за общественото. И като цяло от доста време не се ровичкам в обществения живот или поне съвсем мъничко, защото за българския такъв ... ми се налага да се радвам на политически партии и класи, които са много по-добри и свестни от останалите, но са белязани с доста лъжа и липса на идеали (струва ми се, че политиката си е точно това). В света - освен европейското по футбол (щото в момента, когато се откажеш от политиката ти остава спорта и хобитата) беше интересно избирането на Барак и финансовата криза. И докато за първият казус ми беше ужасно забавно да чуя какво и защо мислят приятели от Европа, сравнено с мислите на хорица в България (точно така - бивши младежи козирували с червени връзки и книжки на ДКМС, пък и с партийни такива изкараха Обама социалист - почти комунист, усетил по невидими вълни от изтока соц. пропагандата ни и въплътил я в предизборната си кампания), то за финансовата криза ми беше още по-забавно и надали ще я забравя. Защото един близък приятел ми каза още преди 2 години есенцията на това, което видях неотдавна http://vbox7.com/play:6747cdfd&ef=1 (ама наистина много го харесах).

Та ... сега до края на годината трябва да финализирам оставката си на едно иначе прекрасно място за работа (но с малоумно, влюбено във властта индивидче компромис няма да правя) и вече довършвам една от двете започнати ремонтно-строжени дейности ;)

А до края на седмицата ще седна да напиша на нашенски и английски годишната си история ;) Един бърз преглед на отминалата наситена със събития година !

Наздраве!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
latrevw

Re: Има още

Мнение от latrevw »

ELBI написа: http://vbox7.com/play:6747cdfd&ef=1 (ама наистина много го харесах).

eеее, това е велико!!!! :lol:
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Елби, хареса ми много това
а с онези, с които се смеете и разсъждавате заедно, споделяте нещо красиво или смешно, отидете да си поговорите за какво ли не без да умуваш дали трябва да кажеш това или онова и на кое кой би се разсърдил.
обичам празниците :-)
имаме време и изкарваме по много с приятелите
и е толкова хубаво
точно това което описваш
понякога си мисля, че само за любовта и приятелството си струва да полагаш усилия :-)
всичко останало е прах и пепел

2 ремонта .... леле ужас :lol:
ние направихме няколко тая година, но някак не ги усетиххме - направо прелетяхме поради липса на време

пожелавам ти хубава нова работа от 01.01.09 :-)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

въпросът точно за какво си заслужава животът е сложен. Определено приятелство, любов са сред онези изживявания, които ти носят много позитивни моменти (но и не малко негативни - всяка любов и приятелство минава и през горчилки - иначе не е истинска, е - освен ако не си ужасно издигнат).

Усилия - има хора, които си ги мързи по рождение и не полагат усилия освен за удоволствия. Има и други, които бачкат яко и ... така с повечето неща.

Абе в живота трябва да ти е гот. А как точно- няма рецепта. Поне няма универсална. Вкусното за мен е безвкусно за едикойси.

Аре на ски - вече има сняг. Само да оздравея и ... или ще го оставя за догодина. Таз година нещо е много запълнен календара :(
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Айде
готова съм за ски
вчера си купих маска :cool:

ще си взимам под наем
обаче-обаче-........ няма да ми се смееш
обещай ми
не съм се качвала 7 години :lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Dark Angel написа:Айде
готова съм за ски

ТакаваИзображение

или
такаваИзображение

:cool:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Dark Angel написа:Айде
готова съм за ски

ще си взимам под наем
обаче-обаче-........ няма да ми се смееш
обещай ми
не съм се качвала 7 години :lol:
няма - обещавам. Ако се наложи - и уроци ще давам :winkw: Тук са толкова малко скиорите..
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа: .....
очила-маска

и една имам черна, минава под очите, точно като на нинджите, покрива врата. главата е открита
тя е любима на мъненките :lol:
с нея са нинжди убийци
и се редуват кой да я носи :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ELBI написа: няма - обещавам. Ако се наложи - и уроци ще давам :winkw: Тук са толкова малко скиорите..
е разбрахме се :-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: Има още

Мнение от Stranniche »

ELBI написа:две седмици и един ден до края на годината, което ми напомня, че трябва да седна тези дни и да напиша традиционното си писъмце до приятелите в чужбина за това, което стана тази година. Правя го от време и ми е приятно, когато получа такова и от тях. Макар и най-хубавите моменти да са не с хора, с които отчиташ кога какво е станало, а с онези, с които се смеете и разсъждавате заедно, споделяте нещо красиво или смешно, отидете да си поговорите за какво ли не без да умуваш дали трябва да кажеш това или онова и на кое кой би се разсърдил.

А до края на седмицата ще седна да напиша на нашенски и английски годишната си история ;) Един бърз преглед на отминалата наситена със събития година !

Наздраве!
Да, макар да не си постоянно с тези хора, хубаво е да им пишеш, дори и веднъж в годината.

Аз се "оплаках" за новогодишните картички. Трудността е свързана най-вече с език, на който съм забравила да пиша :eek: и сега броя чертичките като първолак и страшно бавно върви работата.
С някои от хората не съм се чувала повече от две години - адресите ми бяха в един компютър, който най-сетне оправиха.
Въпреки езиковия проблем е много приятно да знаеш, че писмата ти ще ги стигнат. Един вид докосване през огромните разстояния, пращане на усмивка, топлина!
Публикувай отговор