От централно- разузнаваческия...jazz написа:те от кой форум са
Ох, аре лека ви нощ... и се крийте!..
Да не си гледал Мама Миа преди малко?МЪЖжжж написа:
Верно сте изтрещели..
Или по-скоро аз съм.
The Winner Takes It All
Позаслушайте се в думите... няма победители.
Първата крачка трябва да я поченем от себе си. Другото е мъгла и дъжд и прах в очите.
/между другото сега разбирам защо ми иде да тръгна по мъже../
п.п. За мъдератор не ме бройте. Позицията ми е принципна и все още не съм я сменил.
б@си...
Мисля, че тия маймуни са чудесниGreen Light написа: Уишес
Гаспод
Щрунц
И тримата са равноотдалечени от дразгите. По- правилно е да кажа- че въобще не им дреме. Сигурен съм, че харесват клуба, духа му, който далеч не е умрял, а го има. А духа е това което каза Ънноун. Свободата, равенството и братството. И всичко, което тези думи крият в себе си, и това което всеки от нас чувства за тях.
Казвайте, какво мислите за тия маймуни!
Отвори си очите! Думите са дела. Особено тук. Това, че Уишеса се държи естествено и казва което всички мислим, е поведение, което би трябвало да се очаква именно от човек, който е в състояние и не се страхува да въведе ред тук.Мнемозина написа:За Кент си прав, да.Предател написа: Бих добавил и Мнемозина и Кент. Знам, че могат да бъдат безпристрастни, макар да ги слагат някой в "нашият" лагер
Аз обаче... много ти благодаря, но не съм подходяща. Мога да бъда безпристрастна, но вече не съм приемана за такава, търсим обединяващи фигури.
Пък и не искам, по мои принципни съображения. Това, че публично съм се предала, не означава, че вътрешно съм приела модерирането като своя идея.
Ей сега искам да кажа на Уишеса, че всеки, който се интересува какво ще бъде тук, има право на мнение (то затова е и гласуването) и че не е редно този, който би трябвало после да санкционира обидите, да се отнася така към другите.
И на теб искам да кажа, че безкрайното търсене на вина със задна дата до никъде няма да доведе. По-добре е да се движат нещата напред.
Да, изтрещели. Ние, вие и те! И на теб ще кажа- отвори си очите! Дори и ти се ядоса по едно време, и дори и ти се почувства обиден. Това не може и няма да продължи.МЪЖжжж написа:
Верно сте изтрещели..
Или по-скоро аз съм.
The Winner Takes It All
Позаслушайте се в думите... няма победители.
Първата крачка трябва да я поченем от себе си. Другото е мъгла и дъжд и прах в очите.
/между другото сега разбирам защо ми иде да тръгна по мъже../
п.п. За мъдератор не ме бройте. Позицията ми е принципна и все още не съм я сменил.
б@си...
Моите очи са си много добре отворени, благодаря.Green Light написа: Отвори си очите! Думите са дела. Особено тук. Това, че Уишеса се държи естествено и казва което всички мислим, е поведение, което би трябвало да се очаква именно от човек, който е в състояние и не се страхува да въведе ред тук.
И аз, и ти, и много други ту сме ама толко дипломатични, толкова разумни и сме готови толкова пъти да дадем "втори" шанс, че вместо да изпишем вежди, вадим очи. Направо с куршуми ги вадиме.
Имаме нужда, трябва ни решителен човек. Това ни трябва.
Казах, че много съм мислил по това.
Мнемо, мнението ти не е към мен, но понеже мен визираш, да кажа :)Мнемозина написа:
Моите очи са си много добре отворени, благодаря.
За мен обаче "решителност" и "естествено поведение" са нещо различно. Ако някой трябва да бъде отстранен или наказан или както там ще му се вика на съответното действие, не е необходимо той да бъде и обиждан. Защото така наказващият прави това, за което наказва наказвания - и защо го наказва тогава и не е ли лицемерно това наказание? То е като да налагаш обич с бой.
За това говорех. И то конкретно там горе в мнението, което си цитирал.
Иначе бих ти казала и още един куп неща, но те вече едва ли имат значение.
Аз не съм съгласна. Понеже питаш, казвам. Има право да си даде мнението. Ти имаш право да не го вземеш под внимание, както и да кажеш това, което казваш. Той сега е готов да понесе тонове неприязън, за да си плати за онова, което мислите, че ви е причинил, но той има право и на това си решение.Wishes написа: Мнемо, мнението ти не е към мен, но понеже мен визираш, да кажа :)
Както вече казах и вчера, напълно съм съгласен с теб, но не и за конкретния случай.
Членът на клуба, за който иде реч, няма право нито на мнение по въпроса, нито на каквото и да било. Отдавна и безвъзвратно е загубил това право.
Ако някой, освен теб, не е съгласен с мен, моля да каже.
Я ми кажи, моля те, хубавото в този човек какво е?vyara написа:Аз не съм съгласна. Понеже питаш, казвам. Има право да си даде мнението. Ти имаш право да не го вземеш под внимание, както и да кажеш това, което казваш. Той сега е готов да понесе тонове неприязън, за да си плати за онова, което мислите, че ви е причинил, но той има право и на това си решение.Wishes написа: Мнемо, мнението ти не е към мен, но понеже мен визираш, да кажа :)
Както вече казах и вчера, напълно съм съгласен с теб, но не и за конкретния случай.
Членът на клуба, за който иде реч, няма право нито на мнение по въпроса, нито на каквото и да било. Отдавна и безвъзвратно е загубил това право.
Още нещо искам да кажа. Всеки, който се мисли за "голям" и за "достоен" и прочие хубави неща, трябва да може да прощава и да вижда и цени и хубавото в човека. Тук няма нито един само черен или само бял. Иначе всичко е един омагьосан кръг, от който никой останал тук няма да се измъкне, с или без помощта на модератор.
Добре! Нека Капинчо да се справи с това недоверие, което предизвика. Това ще стане ли с въпроси и декларации вие мене обичате ли ме? и аз вече съм добър!vyara написа:Аз не съм съгласна. Понеже питаш, казвам. Има право да си даде мнението. Ти имаш право да не го вземеш под внимание, както и да кажеш това, което казваш. Той сега е готов да понесе тонове неприязън, за да си плати за онова, което мислите, че ви е причинил, но той има право и на това си решение.Wishes написа: Мнемо, мнението ти не е към мен, но понеже мен визираш, да кажа :)
Още нещо искам да кажа. Всеки, който се мисли за "голям" и за "достоен" и прочие хубави неща, трябва да може да прощава и да вижда и цени и хубавото в човека. Тук няма нито един само черен или само бял. Иначе всичко е един омагьосан кръг, от който никой останал тук няма да се измъкне, с или без помощта на модератор.
С това съгласна ли си?Green Light написа:Стига си ни врял в очите префектното си поведение. Тва не ти е ваза, счупена да я залепиш. Тука имаше една хеопсова пирамида от добро отношение към тебе и ти и еба майката. Ако искаш нещо да направиш, почни целенасочено да я градиш. Колкото можеш толкова.Капинчо написа:Магот, кога планираш да започнат да действат правилата?
За мен те действат от няколко дена.
Просто питам как го виждаш ти?
Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец. По детски наивен е, в смисъл, че е с чиста душа. Всичко лошо, което е таил или мислил го е излял, нищо не е оставил, за да ти го забие в гърба. Ако си добър и честен с него, ще направи всичко за теб, независимо кой си. Всеотдаен е. Пише стихове. (това в кръга на шегатаWishes написа: Я ми кажи, моля те, хубавото в този човек какво е?
Че явно недовиждам
Вяра, много си заблудена, но не съм аз този дето ще ти отвори очите :)vyara написа:Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец. По детски наивен е, в смисъл, че е с чиста душа. Всичко лошо, което е таил или мислил го е излял, нищо не е оставил, за да ти го забие в гърба. Ако си добър и честен с него, ще направи всичко за теб, независимо кой си. Всеотдаен е. Пише стихове. (това в кръга на шегатаWishes написа: Я ми кажи, моля те, хубавото в този човек какво е?
Че явно недовиждам) Нежен е. Раним е. И в същото време не го е страх да се изложи да го разкъсате всички едновременно, знаейки дори, че едва ли някой ще се осмели да го защитава, за да не изложи себе си. Както аз го защитавам сега, но аз го правя защото ме питаш.
Какво да ти кажа, аз го харесвам от самото начало. С мен той винаги се е държал прекрасно.
И пак нещо искам да кажа.Има една приказка - дръж се с човека като с такъв, какъвто искаш от него да бъде. Т.е. дръж се с него като с достоен човек и той ще се държи достойно. Отнасяй се с него като с изрод и ще го направиш такъв. Много е лесно. Всичко, абсолютно всичко подлежи на моделиране от съзнанието.
на мен ако не ми харесва нещоvyara написа:Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец.
Уиш, може ли да вмъкна едно мнение...неангажиращо по този повод. Болест?! Мне...Въпросното състояние е просто състояние, ако ме разбираш... Всеки е минал неква криза все пак...Мъжете ако нещо ни се огелпи в бизнес-делата, жените като наближат критическата...Свършили парите, прасна ли сме колата... Според мен тук си става дума за актьорство. Виртуално. Резултат от това че нещо липсва и се компенсира.Wishes написа:Вяра, много си заблудена, но не съм аз този дето ще ти отвори очите :)vyara написа:Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец. По детски наивен е, в смисъл, че е с чиста душа. Всичко лошо, което е таил или мислил го е излял, нищо не е оставил, за да ти го забие в гърба. Ако си добър и честен с него, ще направи всичко за теб, независимо кой си. Всеотдаен е. Пише стихове. (това в кръга на шегатаWishes написа: Я ми кажи, моля те, хубавото в този човек какво е?
Че явно недовиждам) Нежен е. Раним е. И в същото време не го е страх да се изложи да го разкъсате всички едновременно, знаейки дори, че едва ли някой ще се осмели да го защитава, за да не изложи себе си. Както аз го защитавам сега, но аз го правя защото ме питаш.
Какво да ти кажа, аз го харесвам от самото начало. С мен той винаги се е държал прекрасно.
И пак нещо искам да кажа.Има една приказка - дръж се с човека като с такъв, какъвто искаш от него да бъде. Т.е. дръж се с него като с достоен човек и той ще се държи достойно. Отнасяй се с него като с изрод и ще го направиш такъв. Много е лесно. Всичко, абсолютно всичко подлежи на моделиране от съзнанието.
Човека е просто много болен, всичко друго е следствие.
Тук не е болница, за да го лекуваме или той да се лекува на наш гръб.
Да, абсолютно, по нейните схващанияjazz написа:на мен ако не ми харесва нещоvyara написа:Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец.
си замълчавам
защото на някой друг може да му харесва
и ако не съм съгласен с теб
и изсипя един тон лайна върху ти
само защото не съм склонен да приема твоята гледна точка
открит честен и доблестен ли ме прави
Не си прав, Ланс, ама хич. Вземи изчети първо всичко :)lancelote написа: Уиш, може ли да вмъкна едно мнение...неангажиращо по този повод. Болест?! Мне...Въпросното състояние е просто състояние, ако ме разбираш... Всеки е минал неква криза все пак...Мъжете ако нещо ни се огелпи в бизнес-делата, жените като наближат критическата...Свършили парите, прасна ли сме колата... Според мен тук си става дума за актьорство. Виртуално. Резултат от това че нещо липсва и се компенсира.
Постарах се, наистина. Просто... Има и такива хора, които в интерес на това да бъдат център на внимание са способни по всекакъв начин да го предизвикат. Той е избрал моделът на съжалително-двойнствения стандарт - тогава когато някой не му е равен и го чувствува по-силен - просто ще се сниши. Когато обаче някой го избере да е силен и го подбутва - става. Believe me. Мисля че се досети с какво съм се занимавал до преди известно време.Wishes написа:Не си прав, Ланс, ама хич. Вземи изчети първо всичко :)lancelote написа: Уиш, може ли да вмъкна едно мнение...неангажиращо по този повод. Болест?! Мне...Въпросното състояние е просто състояние, ако ме разбираш... Всеки е минал неква криза все пак...Мъжете ако нещо ни се огелпи в бизнес-делата, жените като наближат критическата...Свършили парите, прасна ли сме колата... Според мен тук си става дума за актьорство. Виртуално. Резултат от това че нещо липсва и се компенсира.
Ти сега какво искаш да кажеш, че не разбирам много добре, да му се прости и да му се даде N-ти шанс или нещо друго имаш предвид?lancelote написа:Постарах се, наистина. Просто... Има и такива хора, които в интерес на това да бъдат център на внимание са способни по всекакъв начин да го предизвикат. Той е избрал моделът на съжалително-двойнствения стандарт - тогава когато някой не му е равен и го чувствува по-силен - просто ще се сниши. Когато обаче някой го избере да е силен и го подбутва - става. Believe me. Мисля че се досети с какво съм се занимавал до преди известно време.Wishes написа:Не си прав, Ланс, ама хич. Вземи изчети първо всичко :)lancelote написа: Уиш, може ли да вмъкна едно мнение...неангажиращо по този повод. Болест?! Мне...Въпросното състояние е просто състояние, ако ме разбираш... Всеки е минал неква криза все пак...Мъжете ако нещо ни се огелпи в бизнес-делата, жените като наближат критическата...Свършили парите, прасна ли сме колата... Според мен тук си става дума за актьорство. Виртуално. Резултат от това че нещо липсва и се компенсира.
По принцип си права, да, и все така по принцип съм съгласна с теб. Макар че това, дето го пишеш, е по-скоро от областта на детската психология сякаш, но както и да е.vyara написа:Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец. По детски наивен е, в смисъл, че е с чиста душа. Всичко лошо, което е таил или мислил го е излял, нищо не е оставил, за да ти го забие в гърба. Ако си добър и честен с него, ще направи всичко за теб, независимо кой си. Всеотдаен е. Пише стихове. (това в кръга на шегатаWishes написа: Я ми кажи, моля те, хубавото в този човек какво е?
подписвам се под това и азvyara написа: Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец. По детски наивен е, в смисъл, че е с чиста душа. Всичко лошо, което е таил или мислил го е излял, нищо не е оставил, за да ти го забие в гърба. Ако си добър и честен с него, ще направи всичко за теб, независимо кой си. Всеотдаен е. Пише стихове. (това в кръга на шегата) Нежен е. Раним е. И в същото време не го е страх да се изложи да го разкъсате всички едновременно, знаейки дори, че едва ли някой ще се осмели да го защитава, за да не изложи себе си. Както аз го защитавам сега, но аз го правя защото ме питаш.

Още една заблуденаsnowprincess написа:подписвам се под това и азvyara написа: Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец. По детски наивен е, в смисъл, че е с чиста душа. Всичко лошо, което е таил или мислил го е излял, нищо не е оставил, за да ти го забие в гърба. Ако си добър и честен с него, ще направи всичко за теб, независимо кой си. Всеотдаен е. Пише стихове. (това в кръга на шегата) Нежен е. Раним е. И в същото време не го е страх да се изложи да го разкъсате всички едновременно, знаейки дори, че едва ли някой ще се осмели да го защитава, за да не изложи себе си. Както аз го защитавам сега, но аз го правя защото ме питаш.
неWishes написа:Още една заблудена
Съжалявам, Сноу, но така мисля :)
Хайде, като правиш списък, пиши ме и мен при заблудените.Wishes написа:Още една заблуденаsnowprincess написа:подписвам се под това и азvyara написа: Че е открит. Това за мен е изключително важно качество. Винаги можеш да знаеш какво мисли и по-лесно ще се разбереш с такъв, отколкото с прикрит, плах и лицемерен човечец. По детски наивен е, в смисъл, че е с чиста душа. Всичко лошо, което е таил или мислил го е излял, нищо не е оставил, за да ти го забие в гърба. Ако си добър и честен с него, ще направи всичко за теб, независимо кой си. Всеотдаен е. Пише стихове. (това в кръга на шегата) Нежен е. Раним е. И в същото време не го е страх да се изложи да го разкъсате всички едновременно, знаейки дори, че едва ли някой ще се осмели да го защитава, за да не изложи себе си. Както аз го защитавам сега, но аз го правя защото ме питаш.
извинявай, той просто избра да повярва на други, че си лицемеркаМнемозина написа:
По принцип си права, да, и все така по принцип съм съгласна с теб. Макар че това, дето го пишеш, е по-скоро от областта на детската психология сякаш, но както и да е.
Лошото е, че Капинчо наистина не може да бъде защитен по този начин. Най-малкото защото се държа ужасно с хора, които ни най-малко не бяха го предизвиквали за това. Няма да припомням.
Съжалявам.

Просто неутрална. Подобно поведение бих го подминал. Не е това същественото. Давали сте му шансове много. Зависи на коя от ролите му. Спомняш ли си Тартюф от Молиер?... Нещо подобно.Wishes написа:Ти сега какво искаш да кажеш, че не разбирам много добре, да му се прости и да му се даде N-ти шанс или нещо друго имаш предвид?lancelote написа:Постарах се, наистина. Просто... Има и такива хора, които в интерес на това да бъдат център на внимание са способни по всекакъв начин да го предизвикат. Той е избрал моделът на съжалително-двойнствения стандарт - тогава когато някой не му е равен и го чувствува по-силен - просто ще се сниши. Когато обаче някой го избере да е силен и го подбутва - става. Believe me. Мисля че се досети с какво съм се занимавал до преди известно време.Wishes написа:Не си прав, Ланс, ама хич. Вземи изчети първо всичко :)lancelote написа: Уиш, може ли да вмъкна едно мнение...неангажиращо по този повод. Болест?! Мне...Въпросното състояние е просто състояние, ако ме разбираш... Всеки е минал неква криза все пак...Мъжете ако нещо ни се огелпи в бизнес-делата, жените като наближат критическата...Свършили парите, прасна ли сме колата... Според мен тук си става дума за актьорство. Виртуално. Резултат от това че нещо липсва и се компенсира.
А преценката ти спрямо него, смея да твърдя, е неправилна.
Давай, анализатореjazz написа:неWishes написа:Още една заблудена
не мислиш така
съвсем друго мислиш
но нещо в тебе не ти дава да го напишеш
не си откровен и това е
искаш ли да поговорим за това
Ама ти още малко ще го приравниш към класицитеlancelote написа: Просто неутрална. Подобно поведение бих го подминал. Не е това същественото. Давали сте му шансове много. Зависи на коя от ролите му. Спомняш ли си Тартюф от Молиер?... Нещо подобно.
Но не е това заради което се опитваме да оправим нещата.
аааааа други са по тази частWishes написа:Давай, анализаторе
няма значение кой кого харесва, кой какво мисли за другите, кой с кого е приятелWishes написа:
Още една заблудена