Защо се опитваш да усетиш как звучи, а не го приемеш в прав текст - болен си, лекувай се! Не е нормално след всяка простотия да искаш да ти се прости и да твърдиш, че не си виновен ти, защото си в депресия и по тоя начин се разтоварваш. А темата е хубава, може би и полезна, нищо против нея, прави ми впечатление повторяемостта на едни и същи оплаквания и оправдания - направи нещо. Бил съм на тая въртележка, но ти няма как да знаеш, защото не бия барабана и не смятам, че трябва да обременявам хората с моите проблеми. Убеден съм, че има хора от тук присъстващите също в тежки житейски ситуации.Капинчо написа:...Твоя пост звучи така ....
Що се отнася до 40-50, Господ здраве да и дава на Ести че ме насочи на там - прочетох интересни неща и, ако исках да те заям и дразня, щях да използвам темата на Гинес с "обясненията" за Капин и Буковец, за коларският път обрасъл с трева по средата, за къщичката на края на града, за месото само в празничен ден...и тн. Но не съм имал за цел да те заяждам - опита се да се скриеш зад "хората" и това което виждали - казах ти какво виждам и какво си спомням. Не е нужно да нападаш всеки който не е на твоето мнение, защото съм сигурен че, ако вдигна темата в която направи анкета - "харесвате ли капин", там ще видим имената на хората които псуваш и срещу които най-много роптаеш, че не са взели участие или директно са ти заявили че не те харесват.
Смятам с това мнение да се огранича в комуникацията с теб за момента.