Модератор

Все същите
Публикувай отговор
Аватар
snowprincess

Re: Модератор

Мнение от snowprincess »

lancelote написа:
lancelote написа:
snowprincess написа:
lancelote написа:
Сноу - ваш и наш форум? Или се обединявате и забравяте глупостите и ще уважите малцината дето полагат усилия да запазят тва място за вас, или как беше... Иначе става така - всеки по дома си се държи прилично, а от дето се тръгва става като... обществена мера.
факт е, че клубът се разцепи на групи и за да има мир - трябва в групата на модераторите да бъдат хора от двата "лагера", хора, които да помогнат за обединяването отново, а не да се предприемат мерки само срещу определени хора
имам чувството, че ти си защитник на интересите само на един човек
Сноу, изразявам само своето мнение. Много е вживяването в това. Не вземам ничия страна. Повече симпатизирам на онези, които са останали достатъчно разумни да се забавляват. Или изпитват носталгия по добрия дух който сте имали. Разцепление, мир, модератори и от двете страни... Сноу, достатъчно големи сте... големи сме за да преценим че е смешна играта на войници. Какво ви коства да почнете с една обща тема и без модератори и да опитате както...ъъъ... май 2007 година? да е лесно - ммм, няма лесни неща не и в този случай. ама обясни ми за какво са ви стражари и от двете страни? за да има вой че аааа - тоя от вашите ме банна - мноу знам кво е тва ама карай... Ми забрайте бановете. Избягвайте конфликтните точки...Колкото и да ви сърбят пръстите да отговорите на предизвикателство... Е какво толкоз сложно яяя?:grin:
Оки, щом се нуждаете от разделението за известно време - ми... то е факт и всеки ще си избере къде да бяга... все още... Властелинът на пръстените и... Укритите земи. Карай.Дано ме разбра.
аз мога да вляза в другите два форума и няма да имам проблеми, но стоя тук, защото искам да се съберем отново
съгласна съм, че няма нужда от модератори, а имаме нужда от медиатори
не искам да има банове повече
тримата, които бъдат избрани трябва да могат да трият мнения и заключват теми, за да не се разраства в междуличностни конфликти, а който иска да продължава - да продължава на бележки, защото всеки има право да не харесва някого, но да не занимават всички в клуба със своите чувства и емоции
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:
snowprincess написа::twak:
защо Уишес е модератор без гласуване
аман от еднолични решения
не знам как се прави анкета, направете една такава и чак тогава ако се избере с мнозинство ще бъде, а не защото Грийн го предлага, а той е съгласен
преложете каква да бъде темата на анкетата как да бъде формулирана?
Най- баналното- "Избор на модератор" и като варианти за отговор-обсъжданите кандидатури.

П.П. Аз предложих и Кент, не знам защо не обърнахте внимание. Той си тръгна точно заради простотиите- за да не взима страна и да не се впуска в тях.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Green Light написа:
не знам как се прави анкета, направете една такава и чак тогава ако се избере с мнозинство ще бъде, а не защото Грийн го предлага, а той е съгласен
Грийни, щом ще ляга това на твоите ръце формулирай го така:
1. ще има ли помирение
2. ще има ли обединение
3. ще има ли модератор

едва тогава решението персонално кой ще бъде. иначе така работата си върви на задънена улица и просто лаф за сметка на други неща. едните ще се инатим за едно, другите за друго... ще разровим стари рани... че и такива дето не съществуват. май горните три въпроса са по-важните от това кой ще бъде. any away. не бързай да правиш нищо ако не се съгласят всички с горното - че току виж ни обвинили в еднолична пролетарска диктатура.
Последно промяна от lancelote на 17.12.08, 14:42, променено общо 1 път.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:27, променено общо 1 път.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Капинчо написа:
Мнемозина написа: Вяра, кой от вашия форум би могъл да стане модератор, твърдо желаейки обединението ни и бидейки способен да работи за него?
Примерно аз.

Хайде смейте се.

Аз знам че го мога. Мога да бъда изключително обективен. И само за една седмица ще докарам тона на форума до този, който заварих когато дойдох.

Да знам, че казах "Аз не искам да съм модератор" и продължавам да го казвам.

Само отговарям на въпроса ти.
Стига глупости. Няма шанс.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

[unknown] написа:
Green Light написа:
Най- баналното- "Избор на модератор" и като варианти за отговор-обсъжданите кандидатури.

П.П. Аз предложих и Кент, не знам защо не обърнахте внимание. Той си тръгна точно заради простотиите- за да не взима страна и да не се впуска в тях.
ами тези кандидатури не се появиха и ние не знаем дали са съгласни. Аз лично не съм видял кога си предложил, Кент. Извинявай!
Публикувай отговор