аз мога да вляза в другите два форума и няма да имам проблеми, но стоя тук, защото искам да се съберем отновоlancelote написа:Оки, щом се нуждаете от разделението за известно време - ми... то е факт и всеки ще си избере къде да бяга... все още... Властелинът на пръстените и... Укритите земи. Карай.Дано ме разбра.lancelote написа:Сноу, изразявам само своето мнение. Много е вживяването в това. Не вземам ничия страна. Повече симпатизирам на онези, които са останали достатъчно разумни да се забавляват. Или изпитват носталгия по добрия дух който сте имали. Разцепление, мир, модератори и от двете страни... Сноу, достатъчно големи сте... големи сме за да преценим че е смешна играта на войници. Какво ви коства да почнете с една обща тема и без модератори и да опитате както...ъъъ... май 2007 година? да е лесно - ммм, няма лесни неща не и в този случай. ама обясни ми за какво са ви стражари и от двете страни? за да има вой че аааа - тоя от вашите ме банна - мноу знам кво е тва ама карай... Ми забрайте бановете. Избягвайте конфликтните точки...Колкото и да ви сърбят пръстите да отговорите на предизвикателство... Е какво толкоз сложно яяя?snowprincess написа:факт е, че клубът се разцепи на групи и за да има мир - трябва в групата на модераторите да бъдат хора от двата "лагера", хора, които да помогнат за обединяването отново, а не да се предприемат мерки само срещу определени хораlancelote написа:
Сноу - ваш и наш форум? Или се обединявате и забравяте глупостите и ще уважите малцината дето полагат усилия да запазят тва място за вас, или как беше... Иначе става така - всеки по дома си се държи прилично, а от дето се тръгва става като... обществена мера.
имам чувството, че ти си защитник на интересите само на един човек
съгласна съм, че няма нужда от модератори, а имаме нужда от медиатори
не искам да има банове повече
тримата, които бъдат избрани трябва да могат да трият мнения и заключват теми, за да не се разраства в междуличностни конфликти, а който иска да продължава - да продължава на бележки, защото всеки има право да не харесва някого, но да не занимават всички в клуба със своите чувства и емоции