ти ... може. Понеделник-сряда-петък. Бийд - вторник-четвъртък-събота.snowprincess написа:аз шъ тъ модерирам теб, няма да остане нищо за бийдELBI написа: тя може ли да ме модерира мен. Индивидуално?
Да видим наддаването за неделя:rotfl24:
ти ... може. Понеделник-сряда-петък. Бийд - вторник-четвъртък-събота.snowprincess написа:аз шъ тъ модерирам теб, няма да остане нищо за бийдELBI написа: тя може ли да ме модерира мен. Индивидуално?
ELBI написа:кой беше ланслот?[/quot
Интересен въпрос.
пък и задачата ще е още по-разпределена, ще има нови мощности/грациозности, които да се включват...jazz написа:раздели ги на седмициELBI написа:ти ... може. Понеделник-сряда-петък. Бийд - вторник-четвъртък-събота.
щото така рискуваш да останеш не модериран
от време на време
Сноу, въпрос - ЕГН<=1978 или ЕГН>=1978? Нищо против лицето, зад което се крие Къпинчо. Може и да е добър човек. Спор нет. Против начина по който реализира йор. Съгласна? Сори, че по-рано не реагирах на един безценен постинг на друго място за Аристократите от София и Тъпите провинциалисти. Това разбуди интереса ми. Any away - не може да размахваш - дори и на шега дори и на некво виртуално място сопата на админ където те издигат до небето, а тук да предлагаш да ти я размахват когато се снижаваш. Не може да слушаш най-нежната музика, а да се изразиш...Не е болест, а си е чист артистизъм. Толкоз по този въпрос с отговора ЗАЩО! Dny away - достатъчно разумен народ сме, Неам намерение да задълбавам повече.snowprincess написа:не ми се искаше от "добре дошъл" да стигам толкова бързо до "умната"lancelote написа:
ТЪ-ПО-ТИ-И! Стига игра тая карта. Тва да не е детската градина? Другаркооо - Ганчо ми взе играчкааатааааа...Any away! Айде стига с тоя театър дето го разиграваш, че си побъркал всичките тук. И ловец си и рибар си - е те тва е ясно. Твърде си смислен другаде и си личи желанието да оправяш всьо и вся. Ама айде стига! И такива играчи съм виждал - и то не във виртуала ами само преди седмица в реала, които да се докопат - ама има за кво - напрайха цяла Ла Скала! Репертоара от Хора на Евреите до Сватбения марш.
от подобно отношение се стигна до тук
той е прав, че е достатъчно да се каже в отговор - да или не
в този свят няма нищо сигурно - все се появява някой риск.jazz написа:на месеци ако еELBI написа:Освен горното, ще разделям и на седмици, а и на месеци... хубава идейка...
пак рискуваш една седмица
ако ме разбираш
Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
Капинчо написа:Семи, защо реши, че предложението ми ще се подлага на гласуване? Няма такова нещо. Просто ако искате го взимате предвид, ако не искате не го взимате.Мираж написа:Капинчо написа:В моята глава този ти пост заслужава предупреждение.lancelote написа: Айде без глупости. Пич, има си достатъчно съображение да не е Куид, а как я виждаш Мнемозина да яхне метлата като Веща в занаята? И тва да не е Сървайър и Съвета на племето?
Освен ако не кажеш кое точно в поста ми наричаш глупости.
Искате модератор. Предлагам ви вариант.
Приемливите отговори са:
Да
Не
Мълчание
"Глупости" не е приемлив отговор.
На мен модератор не ми трябва, но нямам нищо против да си имате.искам да видя това как ще се приеме от мнозинството с гласуване
Това, което смятам за неприемливо е чийто и да е пост да се коментира със "стига с тези глупости".
НамерИ по-добър повод да ми се присмееш. Обиждаш ме така. Постарай се малко. Заради доброто старо време.
сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
балерина.ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
НЕЕЕЕЕ... искаме си наше, родно, хубаво, качествено, дуднещо...
Защооо това ме подсеща за Алеко Константинов...ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
Не бих казал... Чалга-звезда.Мираж написа:балерина.ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
13-ти набор
тц. с усилие мож се прежалим на нещо фолк... Иначе .. миналата година едни манекенки имаше... ех, спомени, спомени...Мираж написа:балерина.ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
13-ти набор
разбиращото - разбираlancelote написа:Не бих казал... Чалга-звезда.Мираж написа:балерина.ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
13-ти набор
О, АЗИСЕ!!!ELBI написа:разбиращото - разбираlancelote написа:Не бих казал... Чалга-звезда.Мираж написа:балерина.ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
13-ти набор
Ъппппсссс.Това не трябваше да го казвам...lancelote написа:О, АЗИСЕ!!!ELBI написа:разбиращото - разбираlancelote написа:Не бих казал... Чалга-звезда.Мираж написа:балерина.ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
13-ти набор
имаме резервни варианти - за различни индивидиlancelote написа:О, АЗИСЕ!!!ELBI написа:разбиращото - разбираlancelote написа:Не бих казал... Чалга-звезда.Мираж написа:балерина.ELBI написа:сега сигурно за някакви намаления ще заговориш ... китайски стоки, али бали...lancelote написа:Ако свършат... Ще си ги измислим. Ъъъ..Таковата Джаз, сетих се че ги продавали в някои магазини... И пазари де.jazz написа:пепел ти на устатаELBI написа:кво - в даден момент ще свършат жените с хубав бюст и хубави крака? Баси мрачната прогноза...
13-ти набор
ELBI написа:тц. с усилие мож се прежалим на нещо фолк... Иначе .. миналата година едни манекенки имаше... ех, спомени, спомени...Мираж написа:
балерина.
13-ти набор
не се хили. Ситуацията е сериозна. Даже тревожна...Мираж написа:ELBI написа:тц. с усилие мож се прежалим на нещо фолк... Иначе .. миналата година едни манекенки имаше... ех, спомени, спомени...Мираж написа:
балерина.
13-ти набор
разбирам те.ELBI написа:не се хили. Ситуацията е сериозна. Даже тревожна...Мираж написа:ELBI написа:тц. с усилие мож се прежалим на нещо фолк... Иначе .. миналата година едни манекенки имаше... ех, спомени, спомени...Мираж написа:
балерина.
13-ти набор
Мислиш ли, че АК ще свърши работа?:blink:ELBI написа:тогава пускай 2 пики и задръж коз трефа за накрая...
Човек винаги трябва да гледа навсякъде. А че девойката е хубава - хубава е.ELBI написа:ти сега мойта ръка ли гледаш или зяпяш под масата краката на девойката?lancelote написа:Мислиш ли, че АК ще свърши работа?:blink:ELBI написа:тогава пускай 2 пики и задръж коз трефа за накрая...
не си ли зърнал, случайно, че кат се появят всегледковци/всезнайковци даже ти се отщява от хубави девойки? Майтап бе. Лошото е, че на моменти почвам да се чудя дали да кажа нещо или не, щото незнамквоси-незнамкой-си, по-точно незнамкои си, незнамкаквигимислят ... А мразя да се ограничавам да мисля и да се съобразявам със сульо и пульо. Абе примерът ми бе, че като не гледам навсякъде, а само по хубави девойки - животът е по-лек и готинlancelote написа:Човек винаги трябва да гледа навсякъде. А че девойката е хубава - хубава е.ELBI написа:ти сега мойта ръка ли гледаш или зяпяш под масата краката на девойката?lancelote написа:Мислиш ли, че АК ще свърши работа?:blink:ELBI написа:тогава пускай 2 пики и задръж коз трефа за накрая...
хаха. това си е казус - трябва ли да се съобразявам или не... до къде ми е свободата или не. забавлявам ли се или не. ми... забавлявам се. значи не мисля. значи... девойката е по-хубавата алтернатива.ELBI написа:не си ли зърнал, случайно, че кат се появят всегледковци/всезнайковци даже ти се отщява от хубави девойки? Майтап бе. Лошото е, че на моменти почвам да се чудя дали да кажа нещо или не, щото незнамквоси-незнамкой-си, по-точно незнамкои си, незнамкаквигимислят ... А мразя да се ограничавам да мисля и да се съобразявам със сульо и пульо. Абе примерът ми бе, че като не гледам навсякъде, а само по хубави девойки - животът е по-лек и готинlancelote написа:Човек винаги трябва да гледа навсякъде. А че девойката е хубава - хубава е.ELBI написа:ти сега мойта ръка ли гледаш или зяпяш под масата краката на девойката?lancelote написа:Мислиш ли, че АК ще свърши работа?:blink:ELBI написа:тогава пускай 2 пики и задръж коз трефа за накрая...
Всъщност - освен хубава, може и да е богата.
Душевно. Примерно.
нямаш проблем за неделятаDark Angel написа:мисля си че Елби добре се е ориентиралELBI написа: ти ... може. Понеделник-сряда-петък. Бийд - вторник-четвъртък-събота.
евалата мен
ако беше тук, можеше да участваш в разпределението ... важното, че участваш, даже като пропускашbead_ написа:пропуснах една седмица и вие вече сте ми спретнали график дажеDark Angel написа:мисля си че Елби добре се е ориентиралELBI написа: ти ... може. Понеделник-сряда-петък. Бийд - вторник-четвъртък-събота.
евалата мен