Искате ли Уишес да бъде модератор

Все същите

Искате ли Уишес да бъде модератор на нашия форум?

Анкетата свършва на 22.12.08, 14:41

да
17
74%
не
6
26%

Общо гласове: 23

Аватар
Green Light

Искате ли Уишес да бъде модератор

Мнение от Green Light »

Аз предлагам Уишес да остане модератор. Нека обсъждаме и още кандидатури, които ще бъдат негови партньори и ще си помагат взаимно. Да му дадем шанс да върне добрия тон. Казах вече какви са неговите качества. Нормален, спокоен човек, който мисля че е симпатичен на всички нас, както и той е показал своите симпатии на всеки.
Аватар
Житената Питка
BOFH

Мнение от Житената Питка »

Да.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:07, променено общо 1 път.
Аватар
lancelote

Re: Искате ли Уишес да бъде модератор

Мнение от lancelote »

Green Light написа:Аз предлагам Уишес да остане модератор. Нека обсъждаме и още кандидатури, които ще бъдат негови партньори и ще си помагат взаимно. Да му дадем шанс да върне добрия тон. Казах вече какви са неговите качества. Нормален, спокоен човек, който мисля че е симпатичен на всички нас, както и той е показал своите симпатии на всеки.
Грийни, писах ти да не бързаш, преди да се реши другото. Виждаш че резултатите ще повторят само... Статуквото.
Последно промяна от lancelote на 17.12.08, 14:49, променено общо 1 път.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:Аз предлагам Уишес да остане модератор. Нека обсъждаме и още кандидатури, които ще бъдат негови партньори и ще си помагат взаимно. Да му дадем шанс да върне добрия тон. Казах вече какви са неговите качества. Нормален, спокоен човек, който мисля че е симпатичен на всички нас, както и той е показал своите симпатии на всеки.
Гласувах с Да, но защо е това бързане, наистина. Какво пречи да изчакаме и Гаспод и Куид и Кент да се появи и така...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

lancelote написа:
Грийни, писах ти да не бързаш, преди да се реши другото.
Видях! Извинявай обаче "другото" е непостижимо. То е като да попиташ Искате ли града около вас да бъде чист? Или предпочитате да живеете в собствен дом на карибски остров с три руси мацки, една за сутринта една за обед и една за вечер?
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Green Light написа:
lancelote написа:
Грийни, писах ти да не бързаш, преди да се реши другото.
Видях! Извинявай обаче "другото" е непостижимо. То е като да попиташ Искате ли града около вас да бъде чист? Или предпочитате да живеете в собствен дом на карибски остров с три руси мацки, една за сутринта една за обед и една за вечер?
Дай анкета за това и тогава ще разберем къде се греши. Остави отворена и тази и това е. Самият аз нямам идея как се пуска това жувотно.
Отново на път
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа: Или предпочитате да живеете в собствен дом на карибски остров с три руси мацки, една за сутринта една за обед и една за вечер?
Твърдо- НЕ!:mad:
Аз предпочитам три брюнетки! :grin:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

той колко дава?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Не трябваше да я пускам тази анкета. Вие гласувате против модератор, а не против Уишес, конкретно. Като сте против модератор, какво правите в другите форуми? Като сте против промени, защо ви няма тук? Тука е Капинчо. Тъп, та вдлъбнат, братче. Аз и той ще си седиме да си говориме кой го обича и кой не го обича, кретена му с кретен и как ще промени поведението си и как ще затвори страницата. Ма па е открит, нали и не таи задни мисли. Ми той няма мисли, бе.

Ваша воля!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:Не трябваше да я пускам тази анкета. Вие гласувате против модератор, а не против Уишес, конкретно. Като сте против модератор, какво правите в другите форуми? Като сте против промени, защо ви няма тук? Тука е Капинчо. Тъп, та вдлъбнат, братче. Аз и той ще си седиме да си говориме кой го обича и кой не го обича, кретена му с кретен и как ще промени поведението си и как ще затвори страницата. Ма па е открит, нали и не таи задни мисли. Ми той няма мисли, бе.

Ваша воля!
:lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа:Не трябваше да я пускам тази анкета. Вие гласувате против модератор, а не против Уишес, конкретно. Като сте против модератор, какво правите в другите форуми? Като сте против промени, защо ви няма тук? Тука е Капинчо. Тъп, та вдлъбнат, братче. Аз и той ще си седиме да си говориме кой го обича и кой не го обича, кретена му с кретен и как ще промени поведението си и как ще затвори страницата. Ма па е открит, нали и не таи задни мисли. Ми той няма мисли, бе.

Ваша воля!
Що бе, Грийни? Резултатът ли не ти харесва? :lol:
Елби е тук, пича. Не го ли забелязваш. Единственият нормален - ходи, лафи си, ама кой да го оцени. :winkw:
Да го направим модератор, искаш ли? :rotfl24:
Изображение
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

vyara написа:

Ваша воля!
Що бе, Грийни? Резултатът ли не ти харесва? :lol:
Елби е тук, пича. Не го ли забелязваш. Единственият нормален - ходи, лафи си, ама кой да го оцени. :winkw:
Да го направим модератор, искаш ли? :rotfl24:
ако ти ме модерираш всяка втора седмица, ще се замисля...

иначе - имаш едно ирландско. Или ЧВ.

Иначе - аз съм против модериране.

Което значи, че ще е супер да стана модератор. Як. Примерно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Ваша воля!
Ееее, що така си изпускаш нервите сега?
А?
Не падай до нивото на тези, за които говориш

Успокой се
Свикнала съм да си мил и лъчезарен:-):kiss:

Аз съм за Уишес
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

аз не съм отказал, но чакам моите си модераторки. Бийд, верчето, сноу ...само да направя разписанието.

Модератор или модераторка? Това е въпросът сега.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Капинчо написа: Благодаря ти за брилянтния пример!
Това не го разбрах, ама карай да върви....
От известно време почти никой и нищо не разбирам....

или поне полагам неимоверни усилия, което крайно ме уморява
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Аз съм за, стига Уишес да няма нищо против поста.

Макар че ако се банне завинаги Къпинчо, може още известно време /до следващия трол/ да караме и без модератор. От доста време сякаш всичко се върти около един Агент Къпинчо. Ръси мръсотии и гнусотии, обижда безпричинно, УМИШЛЕНО РУШИ и насъсква хората един срещу друг /справка - измислените "лични бележки" на Дарки, касаещи други форумки/, държи се непростимо и после се хвали на съпартийците си от своя клуб, които му ръколпяскат. . Целта - гробище на форума /справка - снимките, които пусна при поредната криза/. Защо досега не са го баннали во век и веков, за мен е загадка :shocked::shocked::shocked:. Отвсякъде в реала и форумите биха го изхвърлили за такова поведение. Защо тук се търпи и оставя да пише спам след спам, обида след обида, мръсотия след мръсотия? Или си е просто пионка в някакъв сценарий? Май логиката натам води. Щото за друго обяснение не се сещам.

Толкова от мен.
Весели празници!
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:08, променено общо 1 път.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ваша воля!
Прав си!
Ама напълно си прав, поне в моя случай.

Цял следобед се опитвам да реша как да постъпя и още не съм гласувала.
Не заради Уишес, аз всъщност съм сигурна, че изобщо няма да му се наложи да модерира.
А заради жестоката си вътрешна съпротива срещу идеята за модериране тук.

Защото - пак ви казвам - според мен девет десети от всичките акции през последните месеци бяха насочени именно към това: да ни се покаже колко сме неспособни да се контролираме сами, всеки един от нас, и как лошотията и нетърпимостта просто си ни е заложена, поради което ни трябва някой, който да ни набива канчетата.
А сега главните революционери дори нямат доблестта да кажат на верните си съратници какво всъщност са направили - при което се надсмиват и над тях, защото тези верни съратници тук сега страстно пледират против модерирането. Щото той не че Капинчо не може да се сдържа, ами ние понеже сме лоши с него, понеже сме си лоши ей така поначало. И сме лицемери, щото не си казваме кой кого не харесва и от кого се мисли за нещо повече по много пъти и непрекъснато.
Иначе искат обединяване (единственият желаещ такова обаче се оказа Капинчо).

Ако сега в момента избираме модератор само заради Капинчо, това е абсурдно. Капинчо не е причина, а следствие.
Ако сега не изберем модератор, то целта на акциите няма да е изпълнена и рискуваме да се почне отначало по един или друг начин. Пак абсурд.

Няма да гласувам засега, но ако гласувам, ще е "за". За да не се почне отначало. И с пълната яснота, че модератор е необходим не защото хората тук са лоши, а защото част от тях не разпознаха провокациите, направени от хора, които те приемаха за "свои".

И съм сигурна, че реално от модериране няма да има нужда в скоро време.
Panta rhei...
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Капинчо написа:
Stranniche написа:Аз съм за, стига Уишес да няма нищо против поста.

Макар че ако се банне завинаги Къпинчо, може още известно време /до следващия трол/ да караме и без модератор. От доста време сякаш всичко се върти около един Агент Къпинчо. Ръси мръсотии и гнусотии, обижда безпричинно, УМИШЛЕНО РУШИ и насъсква хората един срещу друг /справка - измислените "лични бележки" на Дарки, касаещи други форумки/, държи се непростимо и после се хвали на съпартийците си от своя клуб, които му ръколпяскат. . Целта - гробище на форума /справка - снимките, които пусна при поредната криза/. Защо досега не са го баннали во век и веков, за мен е загадка :shocked::shocked::shocked:. Отвсякъде в реала и форумите биха го изхвърлили за такова поведение. Защо тук се търпи и оставя да пише спам след спам, обида след обида, мръсотия след мръсотия? Или си е просто пионка в някакъв сценарий? Май логиката натам води. Щото за друго обяснение не се сещам.

Толкова от мен.
Весели празници!
Браво Странниче! Много ти е силна логиката. Остава ти една стъпка да откриеш чия пионка съм.

Така, както човек може сам да се покаже, никой не може да го покаже.

Предлагам да направим Странниче модератор, за да може да ме банне завинаги собственоръчно.

Така удовлетворението ще е пълно.
Чия... Без да знаеш... Аре, не се нахвърляй на Странничето, защото е изразило мнение... Някак си... Не върви.:mad:
Отново на път
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Мнемозина написа:

Ваша воля!
Прав си!

Не заради Уишес, аз всъщност съм сигурна, че изобщо няма да му се наложи да модерира.

Защото - пак ви казвам - според мен девет десети от всичките акции през последните месеци бяха насочени именно към това: да ни се покаже колко сме неспособни да се контролираме сами, всеки един от нас, и как лошотията и нетърпимостта просто си ни е заложена, поради което ни трябва някой, който да ни набива канчетата.
А сега главните революционери дори нямат доблестта да кажат на верните си съратници какво всъщност са направили - при което се надсмиват и над тях, защото тези верни съратници тук сега страстно пледират против модерирането. Щото той не че Капинчо не може да се сдържа, ами ние понеже сме лоши с него, понеже сме си лоши ей така поначало. И сме лицемери, щото не си казваме кой кого не харесва и от кого се мисли за нещо повече по много пъти и непрекъснато.
Иначе искат обединяване (единственият желаещ такова обаче се оказа Капинчо).

Ако сега в момента избираме модератор само заради Капинчо, това е абсурдно. Капинчо не е причина, а следствие.
Ако сега не изберем модератор, то целта на акциите няма да е изпълнена и рискуваме да се почне отначало по един или друг начин. Пак абсурд.

Няма да гласувам засега, но ако гласувам, ще е "за". За да не се почне отначало. И с пълната яснота, че модератор е необходим не защото хората тук са лоши, а защото част от тях не разпознаха провокациите, направени от хора, които те приемаха за "свои".

И съм сигурна, че реално от модериране няма да има нужда в скоро време.
Логика - Отличен 6.
Отново на път
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Прав си!

То модериране и досега си имаше. Но го правеха магот и питката без никой да ги е оторизирал за това. Е, пред переспективата те да останат модератори (щото са И такива), аз предпочитам да модерира някой, за когото поне сме гласували. Или иначе казано- гласувай за по- малката злина. Така или иначе има модератор- поне ние да изберем кой да бъде.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

[unknown] написа:
Мнемозина написа:
Прав си!

То модериране и досега си имаше. Но го правеха магот и питката без никой да ги е оторизирал за това. Е, пред переспективата те да останат модератори (щото са И такива), аз предпочитам да модерира някой, за когото поне сме гласували. Или иначе казано- гласувай за по- малката злина. Така или иначе има модератор- поне ние да изберем кой да бъде.
Малко прозвуча като рекламата за Салама Санчо и Свободата.:P
Отново на път
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

[unknown] написа:Така или иначе има модератор- поне ние да изберем кой да бъде.
направи една анкета с имената на всички, които бяха предложени и тримата с най-много гласове да станат модератори
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

snowprincess написа:
[unknown] написа:Така или иначе има модератор- поне ние да изберем кой да бъде.
направи една анкета с имената на всички, които бяха предложени и тримата с най-много гласове да станат модератори
Хубаво. Мислех го. Ама то няма трима души от тези, които да са съгласни да станат модератори...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

lancelote написа: Малко прозвуча като рекламата за Салама Санчо и Свободата.:P
За съжаление- такива са реалностите...
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

[unknown] написа:
lancelote написа: Малко прозвуча като рекламата за Салама Санчо и Свободата.:P
За съжаление- такива са реалностите...
А дамоклевия меч тегне все повече над уишес... Аз вече се замислям за прахосмукачката. Ти?:blum:
Отново на път
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:08, променено общо 1 път.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Капинчо написа:
lancelote написа: Чия... Без да знаеш... Аре, не се нахвърляй на Странничето, защото е изразило мнение... Някак си... Не върви.:mad:
Ланселоте, чудя се днес, ако аз се бях появил тук в разгара на кризисна ситуация и ни чел, ни разбрал, бях започнал да раздавам правосъдие, за колко секунди форумът щеше да ме изплюе.
Това за двойните стандарти.

По въпроса. Странниче, не изказва мнение. Тя ме заплюва като такъв и онакъв. Нямам нищо против, само дето има една малка подробност.

Тя самата каза (вчера мисля), че не е влизала в нашия форум и няма да влезе, но абсолютно вярва на Дарки, че там аз само сея гнусотии за хората тук. Желязна логика! Ми форумът е отворен - иди и виж, пък после говори колкото искаш. Разпни ме.
Ланселоте, заповядай ти. Не ми се отчитай. Просто поразгледай със СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ.

Освен това Странниче не е виждала и няма как да види "онези бележки" между мен и Дарки. Аз се заклех два пъти в децата си, че това, което беше написано в тези бележки, беше наистина написано. Дарки не отрече по никакъв начин. Попитай Семирамида (предполагам, че я познаваш, тук напоследък пише като Мираж) какво беше поведението на Дарки тогава.

Ще си позволя, не няма да си позволя да използвам твоята дума. Ще се опитам да го кажа иначе. Странниче каза неверни неща за мен. Много неверни и признато от нея непроверени, но с безапелационен тон иска "смъртаната ми присъда".
Слава богу, че това тук е наужким. За други хора, в други времена подобни смъртни присъди поискани от такива невинни, наранени душици са били изпълнявани.

Няма как да си обективен и знам защо. Това не ми пречи, защото знам, че вътре в себе си ще помислиш кой от двама ни със Странниче е прав. Това ми стига.
Без артистизъм. Плс...Дай малко шанс да се уталожи. Аз казах квот мисля, квот видях и квот...Пич, голем мъж си - право да ти го кажа. И хич не ми се нрави някой да ми се изпльоска не както трябва, защото не намира това за което са го пратили да види и с това ме кара да играя ролята на археолог да си отговарям на Новини от минало време. Достатъчно талантлив колоритен персонаж си, за да те "убият" - /пълна глупост тва/. Не ми трябва да ме убеждават Мираж-Семирамида, Дарки-Сноу, Вера-Докторката и който и да било друг в каквото и да било. Всеки може да чете... Мнемозина е права че си следствие а не причина. Странниче е права, че си пионка, без да го знаеш...Чия...Просто сам си си създал ролята и образа на Капинчо. Както секи един от нас си изгражда онзи, който му е най-близо до това което е - ефекта на нета. Стига толкоз. Беше кот беше. Старниче мноооооу точно е писала за някои неща. Дай малко въздух на хората да се осветят. Те си знаят причините и кривиците и правиците. Ще го преглътнат.И тогава ще си намериш мястото...
Отново на път
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:09, променено общо 1 път.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Капинчо написа:
lancelote написа:
Без артистизъм. Плс...Дай малко шанс да се уталожи. Аз казах квот мисля, квот видях и квот...Пич, голем мъж си - право да ти го кажа. И хич не ми се нрави някой да ми се изпльоска не както трябва, защото не намира това за което са го пратили да види и с това ме кара да играя ролята на археолог да си отговарям на Новини от минало време. Достатъчно талантлив колоритен персонаж си, за да те "убият" - /пълна глупост тва/. Не ми трябва да ме убеждават Мираж-Семирамида, Дарки-Сноу, Вера-Докторката и който и да било друг в каквото и да било. Всеки може да чете... Мнемозина е права че си следствие а не причина. Странниче е права, че си пионка, без да го знаеш...Чия...Стига толкоз. Беше кот беше. Старниче мноооооу точно е писала за някои неща. Дай малко въздух на хората да се осветят. Те си знаят причините и кривиците и правиците. Ще го преглътнат.И тогава ще си намериш мястото...
Няма как, артистична натура съм. Ген.
Останалото - добре си го написал. Обтекаемо. Няма много цепнатини, за които да се закача.
Мислех да ви оставя една седмица на спокойствие. Днес даже написах темата, ама (уча се и аз) прочетох още веднъж и я изтрих.
Ами ако се махна за една седмица и нещата вземат, че се оправят? Ще излезе вярно, че само аз съм бил причината. С кои очи да се върна тогава?
Ще рискувам и ще поостана, пък какъвто ми е късмета.
И не ги дразни със спам. Открий си една тема и се реплейвай. Ако те четат - те и там ще те четат. И без преигравки. Може да ти са вярвали поради добри сърца на каквото и да било - смешки е да се оправдаваш за каквото и да било. Йеднъж стига - Те ще те разберат, ако искат.
Отново на път
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:09, променено общо 1 път.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Капинчо написа:
lancelote написа: И не ги дразни със спам. Открий си една тема и се реплейвай. Ако те четат - те и там ще те четат. И без преигравки. Може да ти са вярвали поради добри сърца на каквото и да било - смешки е да се оправдаваш за каквото и да било. Йеднъж стига - Те ще те разберат, ако искат.
Айде да се разберем нещо с теб.
Аз няма да ти чета мислите и ти няма да четеш моите. Само на женичката съм разрешил да ми ги чете.

Това с темата-рефрен си е моя идея още от сутринта, а сега ще излезе, че плагиатствам.

Пак няма да мигна цяла нощ да измисля незабележимо присъствие във форума.
Къпине, айде вече и не с тоя номер за четене на мислите и женичката. Казах - не на мене вече роли. В реала мой да си добър човек, ама не добре го играеш с офицера вече. Че царя е в шах. Айде не му давай мат.
Отново на път
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 21.12.08, 13:10, променено общо 1 път.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Капинчо написа:
lancelote написа: Къпине, айде вече и не с тоя номер за четене на мислите и женичката. Казах - не на мене вече роли. В реала мой да си добър човек, ама не добре го играеш с офицера вече. Че царя е в шах. Айде не му давай мат.
Ти да си Райна Княгиня!
Не, поп харитон. Аре стига, че вече я оводнихме тая тема доста.
Отново на път
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Капинчо написа:
lancelote написа: Къпине, айде вече и не с тоя номер за четене на мислите и женичката. Казах - не на мене вече роли. В реала мой да си добър човек, ама не добре го играеш с офицера вече. Че царя е в шах. Айде не му давай мат.
Ти да си Райна Княгиня!
нали аз се мислех за Райна Княгиня, вече и лафовете си изтърка?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

latrevw написа:
Капинчо написа:
Ти да си Райна Княгиня!
нали аз се мислех за Райна Княгиня, вече и лафовете си изтърка?
Латрево, така е било писано от сценариста все пак... Лека вечер.:-)
Последно промяна от lancelote на 18.12.08, 08:44, променено общо 1 път.
Отново на път
Публикувай отговор