положението е засрано
събраха се некои смукатели на кислород
в резултат на което други не могат да дишат
и обратно
затуй
всеки да си сменя никове и аватари и подписи
за да няма предубедени
комикс еjazz написа:е тук
.........
за да няма предубедени
И аз! Значи да започна да лъскам броните иии... меча?holi_day написа:комикс еjazz написа:е тук
.........
за да няма предубедени
....
да не предлагаш новогодишен виртуален бал с маски?
щото шъ се съглася:twisted:
начи ролята на Айвън Сърски си избираш?lancelote написа:И аз! Значи да започна да лъскам броните иии... меча?
Забележка - аватара не си го давам. Той си ми върви като... Ъъъъ гунивиер...таковата.
Де да беше толкова лесно...jazz написа: всеки да си сменя никове и аватари и подписи
holi_day написа:начи ролята на Айвън Сърски си избираш?lancelote написа:И аз! Значи да започна да лъскам броните иии... меча?
Забележка - аватара не си го давам. Той си ми върви като... Ъъъъ гунивиер...таковата.
ти пъ ногу предсказуемзе да ставаш - преди да си го бе помислил това, че чак преди и да се дегизираш, прочетох, че вече си разпознат в тая метаморфоза днес. ей тъй предварително хахах
Колко деликатно само ни намекна, че сме ти писнали.jazz написа:е тук
положението е засрано
събраха се некои смукатели на кислород
в резултат на което други не могат да дишат
и обратно
затуй
за да няма предубедени
Мнемо, как ще те позная на бала?Мнемозина написа:Знам, знам, не бъди толкова сериозен.jazz написа:това пък къде го прочете
аз не намеквам
аз си казвам директно
ако някой ми е писнал
си му казвам
питай шипковия храст![]()
Също така знам и че е невъзможно да омръзнем някому, ама това е друга тема.![]()
Е тогава Холи е права.
Нали няма да е Венециански бал!Мнемозина написа:По принцип целта не е ли да не ме познаеш?lancelote написа: Мнемо, как ще те позная на бала?Сетих се - сложи тази снежинка наааа... колана.
Мне, Мнемо хахахаМнемозина написа:По принцип целта не е ли да не ме познаеш?lancelote написа: Мнемо, как ще те позная на бала?Сетих се - сложи тази снежинка наааа... колана.
Ами ако идеята е да сме другият... Как ли ще изглеждам със снежинка?:rotfl24:О, Азисе!Мнемозина написа:Не знам... това страшно ли е?lancelote написа:Нали няма да е Венециански бал!Мнемозина написа:По принцип целта не е ли да не ме познаеш?lancelote написа: Мнемо, как ще те позная на бала?Сетих се - сложи тази снежинка наааа... колана.
Тц. Снежинката не си я давам, спокойно.lancelote написа:Ами ако идеята е да сме другият... Как ли ще изглеждам със снежинка?:rotfl24:О, Азисе!Мнемозина написа:Не знам... това страшно ли е?lancelote написа:Нали няма да е Венециански бал!Мнемозина написа:По принцип целта не е ли да не ме познаеш?lancelote написа: Мнемо, как ще те позная на бала?Сетих се - сложи тази снежинка наааа... колана.
Мнемозина написа:Тц. Снежинката не си я давам, спокойно.lancelote написа:Ами ако идеята е да сме другият... Как ли ще изглеждам със снежинка?:rotfl24:О, Азисе!Мнемозина написа:Не знам... това страшно ли е?lancelote написа:Нали няма да е Венециански бал!Мнемозина написа:По принцип целта не е ли да не ме познаеш?lancelote написа: Мнемо, как ще те позная на бала?Сетих се - сложи тази снежинка наааа... колана.
По нещо друго ще трябва да не ме познаеш.
Вече? Не е ли много рано?:shocked:МЪЖжжж написа:Е ти не виде ли Венеция под водата бре?! Я Муунката да метне линка със снимките. Веднага!Мнемозина написа: Не знам... това страшно ли е?
А не... Друго ще е ... 50 разхвърляни ризи, 150 вечерни рокли, 450 чифта обувки и 1 чифт галоши.МЪЖжжж написа:Под вода..Мнемозина написа: И няма да питам какво трябва да издържа пет минути.
Е точно това е! Да го намери. Ако направи ще й кажа - ашшшколсун - това си ти Мнемозина!:PМЪЖжжж написа:И от сичко това шъ грабнеш на Айнщайн балтоня..lancelote написа: А не... Друго ще е ... 50 разхвърляни ризи, 150 вечерни рокли, 450 чифта обувки и 1 чифт галоши.
Лекасссссс!:shy:И внимавай какво ще сънуваш - шефа на IT-отдела или... пантофките на пепеляшка.Мнемозина написа:С този тест ще се справя, да.lancelote написа:А не... Друго ще е ... 50 разхвърляни ризи, 150 вечерни рокли, 450 чифта обувки и 1 чифт галоши.МЪЖжжж написа:Под вода..Мнемозина написа: И няма да питам какво трябва да издържа пет минути.![]()
А сега ви пожелавам лека нощ и хубави сънища!
Жени! Видяха няколко жени... и....Мнемозина написа:lancelote написа:Лекасссссс!:shy:И внимавай какво ще сънуваш - шефа на IT-отдела или... пантофките на пепеляшка.Мнемозина написа: С този тест ще се справя, да.![]()
А сега ви пожелавам лека нощ и хубави сънища!![]()
Исках всъщност да кажа "хубави сънища в съседната тема".
Деликатност, Джаз. Да не решат че ги подценяваме и подминаваме... Онова то там клип...jazz написа:ти на това изобилиеlancelote написа:Жени! Видяха няколко жени... и....
няколко ли му викаш
ти не си рицар
ти си серсемин