Страна большая
- Green Light
Страна большая
много в ней лес, ничего не жалко!
Русе ще замени с държавата гори за създаване на зони за отдих
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=602712
Вари го, печи го, няма начин да ги опазим горите и тва е.
Русе ще замени с държавата гори за създаване на зони за отдих
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=602712
В Лесопарка се разпродадоха доста стари бази на разни предприятия, доколкото знам на ниски цени. Много малко обаче са обновени или ремонтирани. Мястото е много хубаво. Няма да се секат дървета, разбира се, явно нещо с цените, но не съм наясно... За мен е важно гората да остане, но... В тази гора е минало част от детството ми. Имаше сърнички и елени, виждала съм ги. Имаше цели килими с минзухари и кокичета пролетно време... Сега няма ни едно. Миналата година водих децата там по това време. Няма. За животните изобщо не говоря, отдавна ги няма, гората изобщо не е същата - строителни площадки и боклуци, иначе има и хубави места около езерата, но то е защото са изградени отдавна, а ще се разрушат.
Що ме караш да пиша...
Що ме караш да пиша...
- Green Light
Все едно за боровата гора в Княжево приказваш.vyara написа:В Лесопарка се разпродадоха доста стари бази на разни предприятия, доколкото знам на ниски цени. Много малко обаче са обновени или ремонтирани. Мястото е много хубаво. Няма да се секат дървета, разбира се, явно нещо с цените, но не съм наясно... За мен е важно гората да остане, но... В тази гора е минало част от детството ми. Имаше сърнички и елени, виждала съм ги. Имаше цели килими с минзухари и кокичета пролетно време... Сега няма ни едно. Миналата година водих децата там по това време. Няма. За животните изобщо не говоря, отдавна ги няма, гората изобщо не е същата - строителни площадки и боклуци, иначе има и хубави места около езерата, но то е защото са изградени отдавна, а ще се разрушат.
Що ме караш да пиша...
Очевидно далаверата с горите е голяма. И предстоят сума абсурди.
Любен Дилов по едно сутрешно предаване разправяше за някакъв азиатец в България. Дипломат очевидно. Тоя човек - вика- разбираше всичко, и всичко му беше ясно. Обаче така и не можа да свикне със скандалите. Или по- точно с размера им. Ставаш вика сутрин у вас и три хеликоптерни перки те перват с накакви абсурдни несправедливости. И българите казваме по три лафа в новините за това и толкова. Несправедливо? Да- кво толкова, виждАли сме кво ли не...? Са да не ме върнеш в "темата"? Та това -вика ЛДилов- е нещо, което тоя човек, така и не разбра.
Знаеме че ще разкажат играта на горите, и само си лафиме и тва е.
Те на огромните тропически гори ще разкажат играта...Green Light написа: Знаеме че ще разкажат играта на горите, и само си лафиме и тва е.
Бе мисля си тази криза финансова може да е за добро, като няма възход в производства разни и консумация и горите не страдат толкова.
Иначе с теб кво можем да направим. Да пестим хартията, да я даваме за рециклиране и т.н., аз само това мога да направя...
Грийни! Ще си спомниш това от къде е:Green Light написа:Все едно за боровата гора в Княжево приказваш.vyara написа:В Лесопарка се разпродадоха доста стари бази на разни предприятия, доколкото знам на ниски цени. Много малко обаче са обновени или ремонтирани. Мястото е много хубаво. Няма да се секат дървета, разбира се, явно нещо с цените, но не съм наясно... За мен е важно гората да остане, но... В тази гора е минало част от детството ми. Имаше сърнички и елени, виждала съм ги. Имаше цели килими с минзухари и кокичета пролетно време... Сега няма ни едно. Миналата година водих децата там по това време. Няма. За животните изобщо не говоря, отдавна ги няма, гората изобщо не е същата - строителни площадки и боклуци, иначе има и хубави места около езерата, но то е защото са изградени отдавна, а ще се разрушат.
Що ме караш да пиша...
Очевидно далаверата с горите е голяма. И предстоят сума абсурди.
Любен Дилов по едно сутрешно предаване разправяше за някакъв азиатец в България. Дипломат очевидно. Тоя човек - вика- разбираше всичко, и всичко му беше ясно. Обаче така и не можа да свикне със скандалите. Или по- точно с размера им. Ставаш вика сутрин у вас и три хеликоптерни перки те перват с накакви абсурдни несправедливости. И българите казваме по три лафа в новините за това и толкова. Несправедливо? Да- кво толкова, виждАли сме кво ли не...? Са да не ме върнеш в "темата"? Та това -вика ЛДилов- е нещо, което тоя човек, така и не разбра.
Знаеме че ще разкажат играта на горите, и само си лафиме и тва е.
Там чудесата не са чудеса, те са в реда на нещата...
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- Green Light
Пенчо Славейков - Опъкий Край!Green Light написа:Тцъ! Безпросветна тъмнина!lancelote написа: Грийни! Ще си спомниш това от къде е:
Там чудесата не са чудеса, те са в реда на нещата...
Откъде е?
Отново на път

- Dark Angel
При нас е добре...Седем тепета, едното направено на павета и се подменя с МОЛ, ама има къде да се развееш... А и Гребната база до Марица се белей...Dark Angel написа:е хубаво е да се направят такива зони
София също има нужда
тоя южен парк направо се задъхва от толкова народ
Отново на път

- Dark Angel
Анджи, когато мои познати приятели софиянци идват в пловдив, винаги съм се смайвал като кажат - Е га ти и спокойното движение - имаха предвид карането на кола - Тук можеш да си караш и спиш... При това яко даваха през Г.Димитров - забележка - така се наричаше най-оживения буливард до панаира под тунела.Dark Angel написа:да, при Вас все още е добреlancelote написа: При нас е добре...Седем тепета, едното направено на павета и се подменя с МОЛ, ама има къде да се развееш... А и Гребната база до Марица се белей...
и движението не е толкова адско
хубаво е
харесва ми да се мотам из града
Отново на път

- Dark Angel
ами такова е (разкарай Анджито, молим ти се)lancelote написа: Анджи, когато мои познати приятели софиянци идват в пловдив, винаги съм се смайвал като кажат - Е га ти и спокойното движение - имаха предвид карането на кола - Тук можеш да си караш и спиш... При това яко даваха през Г.Димитров - забележка - така се наричаше най-оживения буливард до панаира под тунела.
1-2 пъти седмично съм в Пловдив
приказвам, пиша, е, като отнеса в разговори успявам и да се отмаам някъде (и да се загубя
ма верно си е спокойно
днес сутринта рано на излизане от софия беше адско
а на влизане адско на куб
EDIT - Пращаме Анджи ин Даркнес:lol:Не са ли махнали ония прегради още с ченгетата... Иначе Цариградското ви е наистина малък кошмар.Dark Angel написа:ами такова е (разкарай Анджито, молим ти се)lancelote написа: Анджи, когато мои познати приятели софиянци идват в пловдив, винаги съм се смайвал като кажат - Е га ти и спокойното движение - имаха предвид карането на кола - Тук можеш да си караш и спиш... При това яко даваха през Г.Димитров - забележка - така се наричаше най-оживения буливард до панаира под тунела.
1-2 пъти седмично съм в Пловдив
приказвам, пиша, е, като отнеса в разговори успявам и да се отмаам някъде (и да се загубя
ма верно си е спокойно
днес сутринта рано на излизане от софия беше адско
а на влизане адско на куб
Отново на път

- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
Ама ти от отдавна си падаш по бдсм начиDark Angel написа:викни я, тя ще се стресне и ще се обърне
ах какво се сетих- веднъж, на едно място едни се целуват, и прегръщат, и аха да си го сложат и ние с една девойка се хилим само и им разправяме че ще ги пазим
наеш ли как решихме да ги пазим? да плеснем с ръце и да ги стреснем когато тогава .....
Малии, кви сте били гадни
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Яяяяяяя.... Верно че Дарки е дала дупе....Dark Angel написа:викни я, тя ще се стресне и ще се обърне
ах какво се сетих- веднъж, на едно място едни се целуват, и прегръщат, и аха да си го сложат и ние с една девойка се хилим само и им разправяме че ще ги пазим
наеш ли как решихме да ги пазим? да плеснем с ръце и да ги стреснем когато тогава .....
Отново на път

- Dark Angel
Re: Страна большая
ни горите, ни реките, ни дюните! човешкият род не опазва, той е разрушител по дифолт.Green Light написа:
just perfect
- Green Light
Винаги си ми правила впечатление с вярата в доброто и в човекаbead_ написа:ни горите, ни реките, ни дюните! човешкият род не опазва, той е разрушител по дифолт.Green Light написа:
дай ми няколко примера в обратната посока и ще ти сваля шапка. ама не ми пробутвай некви природозащитни организации, които приемат каузата за бизнес и мажат дебело филии с черен хайвер по случаяGreen Light написа:Винаги си ми правила впечатление с вярата в доброто и в човекаbead_ написа:ни горите, ни реките, ни дюните! човешкият род не опазва, той е разрушител по дифолт.Green Light написа:
just perfect
- Dark Angel
ми аз мога да ти дам примериbead_ написа: дай ми няколко примера в обратната посока и ще ти сваля шапка. ама не ми пробутвай некви природозащитни организации, които приемат каузата за бизнес и мажат дебело филии с черен хайвер по случая
ма нещем да чете кой от къде мине за това
и наеш ли кое е странното?
че никой не вярва че правим разни неща ей така, за едната идея
и като почнат "Айде де, кажете сега към кой сте" или "аре признайте кой Ви плаща".....
дарки, не говоря за индивидуални изпълнения. тва не е хомеопатия - пускаш няколко молекули в 200 л вода и действа.Dark Angel написа:ми аз мога да ти дам примериbead_ написа: дай ми няколко примера в обратната посока и ще ти сваля шапка. ама не ми пробутвай некви природозащитни организации, които приемат каузата за бизнес и мажат дебело филии с черен хайвер по случая
и като почнат "Айде де, кажете сега към кой сте" или "аре признайте кой Ви плаща".....
just perfect
- Green Light
А! Майтапя се! Съгласен съм с тебе. Природозащитниците в общия случай защитават алтернативни проект и заради тва дигат гири. Проекто-защитници са, а не природо.bead_ написа:дай ми няколко примера в обратната посока и ще ти сваля шапка. ама не ми пробутвай некви природозащитни организации, които приемат каузата за бизнес и мажат дебело филии с черен хайвер по случаяGreen Light написа:Винаги си ми правила впечатление с вярата в доброто и в човекаbead_ написа:ни горите, ни реките, ни дюните! човешкият род не опазва, той е разрушител по дифолт.Green Light написа:
Горката природа!
- Green Light
Трябва да почнат да се събират все повече хора около такива като вас. И ще почнат, сигурен съм.То просто вече няма на къде да се съсипва и гора, и крайбрежие, и води, и всичкоDark Angel написа:ми аз мога да ти дам примериbead_ написа: дай ми няколко примера в обратната посока и ще ти сваля шапка. ама не ми пробутвай некви природозащитни организации, които приемат каузата за бизнес и мажат дебело филии с черен хайвер по случая
- Dark Angel
Бийд, ние сме ордаbead_ написа: дарки, не говоря за индивидуални изпълнения. тва не е хомеопатия - пускаш няколко молекули в 200 л вода и действа.
- Dark Angel
ами лека полека ставаGreen Light написа: Трябва да почнат да се събират все повече хора около такива като вас. И ще почнат, сигурен съм.То просто вече няма на къде да се съсипва и гора, и крайбрежие, и води, и всичко
бавничко, но става
аз имам една идея за лятото - за деца, ма ще видим.....
хак й е, като ние сме нейния венецGreen Light написа: Горката природа!
just perfect
дарки, дано не сте "кат шепа спартанци пред сганта на ксеркса"Dark Angel написа:Бийд, ние сме ордаbead_ написа: дарки, не говоря за индивидуални изпълнения. тва не е хомеопатия - пускаш няколко молекули в 200 л вода и действа.
just perfect
- Dark Angel
трънен?bead_ написа: хак й е, като ние сме нейния венец
като на Христос.....
кофти алюзия ми дойде.....