това бе майтап, а иначе много ми хареса едно пожелание:
Не върви до мен, защото пътят е тесен. Всъщност, просто се разкарай и ме остави на мира.
Това сигурно е продължение на онова:ELBI написа:не е важен, докато не спреш да го получаваш.
Не върви до мен, защото пътят е тесен. Всъщност, просто се разкарай и ме остави на мира.
ахам, но кой знае защо реших да пусна само втората частvyara написа:Това сигурно е продължение на онова:ELBI написа:не е важен, докато не спреш да го получаваш.
"Не върви след мен, може да не съм водачът. Не върви пред мен, може да не те последвам".
Тя втората е "върви до мен и бъди мой приятел", но твоята е по-еволюирала.ELBI написа:ахам, но кой знае защо реших да пусна само втората частvyara написа:Това сигурно е продължение на онова:ELBI написа:не е важен, докато не спреш да го получаваш.
"Не върви след мен, може да не съм водачът. Не върви пред мен, може да не те последвам".
а тръгнах от...vyara написа:Тя втората е "върви до мен и бъди мой приятел", но твоята е по-еволюирала.ELBI написа:ахам, но кой знае защо реших да пусна само втората частvyara написа:Това сигурно е продължение на онова:ELBI написа:не е важен, докато не спреш да го получаваш.
Мъж, то ако се стигне до там...МЪЖжжж написа:Когато и въздуха стане женска разменна монета и оръжие...и от него ще се откажа.
Бе статистиката сочела, че нещо ни превъзхождат...МЪЖжжж написа:Глупости!lancelote написа: Мъж, то ако се стигне до там...Манастир браточка!:crying:
Я колко мъже има...
Може и дупетатин да стана на следващото Велико НС
Значи не съм само аз нормален, който мисли така...МЪЖжжж написа:Ако имаш предвид хетеросексуални и имаш предвид обичайната статистика и тенденциите (six Sigma) в гаусовото разпределение...lancelote написа:А в следващото НС ще има ли мъже?:shocked:
Не.
Там ти е грешката.ELBI написа: а тръгнах от...
Верно, той се прави...Дори с подръчни средства...Dark Angel написа:за секс не се говори
неприлично е
Не, технология...Strunz написа:задоволяване на нуждиDark Angel написа:Strunz написа: това вече не е секс
а какво е?
скука
Strunz написа:за жените само:)lancelote написа:Не, технология...Strunz написа:задоволяване на нуждиDark Angel написа:Strunz написа: това вече не е секс
а какво е?
скука
мъжете ги е срам да си купуват технологии
Поправка трета от Конституцията - жената е девствена веднъж, а мъжът - винаги...Dark Angel написа:начи да режа внимателно ябълката да те не порежаStrunz написа: ти ако си девствена, то аз съм неродена мома
майтап бе
да си девствена е актуално до една определена възраст
и нищо не пречи да си девствена няколко пъти
А дали е такъв...Кой ще ти каже...Dark Angel написа:девствен мъж звучи плашещоlancelote написа: Поправка трета от Конституцията - жената е девствена веднъж, а мъжът - винаги...Ябълката - да внимателно...Нали знаеш какво е станало със Снежанка...
Dark Angel написа:девствен мъж звучи плашещоlancelote написа: Поправка трета от Конституцията - жената е девствена веднъж, а мъжът - винаги...Ябълката - да внимателно...Нали знаеш какво е станало със Снежанка...
Младите могат ма не знаят, старите пък знаят но не могат - значи сметката последна - всичко може мойта възраст средна...EDIT - според изследванията младежите имат проблем със задържането... Как ти изглежда започната и недовършена?:shocked:Dark Angel написа:ми то и някой младеж няма всичките тия проблемиStrunz написа:
не е така, девствените мъже нямат проблеми с ерекцията, с простата, нито с бивши жени, с издръжки и т.н.
опукваш си един и си рахат за 3 години напред:)
а младежите са лесни мисля аз
Леле, Дарки, това малко намирисва на БДСМ!!! Да не искаш да го комплексираш и да получи ОСН!!!Dark Angel написа:като да му тресна един як шамар и да го съборя с шутове от леглотоlancelote написа:... Как ти изглежда започната и недовършена?:shocked:
чакай сега да потърся какво означават точно тия неща....lancelote написа:
Леле, Дарки, това малко намирисва на БДСМ!!! Да не искаш да го комплексираш и да получи ОСН!!!
Тц...Недей.Dark Angel написа:чакай сега да потърся какво означават точно тия неща....lancelote написа:
Леле, Дарки, това малко намирисва на БДСМ!!! Да не искаш да го комплексираш и да получи ОСН!!!
кви ги плещите в тая тема бе, извратеняциlancelote написа: Тц...Недей.Ще ти ги кажа - питай само...БДСМ е обозначението на Садо-мазо... А ОСН - Остра сексуална недостатъчност.