ми тва е.latrevw написа:тъкмо го гледах преди няколко вечери, на края на предаването си пя две песни от този новия албум и ми звучаха все еднакво с всичко друго неговоБоЕВ написа:Точно -текст и кадри са напасвани добре, въпреки внушението за погром.latrevw написа:хаха, рап и Костурица, на мен ми харесва идеята или по-скоро текста и използваните кадри
но това определено ми хареса
Грийне, пусни си го
аз пък все пак вярвам, че не се е засилил да става политик
"Иде тоя дет ще изхвърли боклука" Еее! Добре, бе! Ама чакай малко да помисля кой ли е? Да не е Бойко Борисов, така мноого трудно се сетИх, само понеже, нали, съм светкавично интелигентен! Винаги е бил с мутрите Слави.
"Общество от боклуци" - ми как да ти кажа. Има нужда от промяна. Ама тая промяна е да кажат на хората че не са общество от боклуци.
Че сме нещо повече от овце. Че сме важни, ценни, че това което правим е хубаво и добро. Защото нещо създаваме. Е така- живеем и през деня си работим и от тая работа нещо излиза. И че нещата зависят от нас. Политика, който започне да говори така ще бъде моя политик.
Че боклуци ни управляват и че ние сме долна безмозъчна сган, заради шубето и нерешителността на която, сме на това дередже, това съм го слушал. И по- симпатични от Слави Трифонов са ми го казвали. Шубе ни е да вдигнем кирките срещу парламента и на- е заради тва сме такива, заради това ни спират парите. Виновен съм, извинявай, бе Слави! Са ше ме спаси батбойкоборисов, и по- важно- тебе ше те спаси!
С това парче Слави се подмазва на Бойко Борисов. И евентуалния му коалиционен партньор Волен Сидеров. Тва е.
Слави Трифонов за мен отдавна се превърна в умел паркетен играч, а не в талантлив водещ и продуцент. Слуховете за лошия му рейтинг не са от сега, но той винаги оцелява. Евала, много браво, обаче няма да търся искрен протест в неговите песни. То и да го търся, ....
бе, много ме е яд на това дето има да става и с избори и с евро-пари... въобще що ли започнах тая тема