/ тези които си имат сняг да пращат
Липсвате ми, а аз съм на път да "проговоря" ...хехе...или почти.
Как сте? Да ви видя, може би?
Малка среща в Пдв?
почти...не съм ви приготвила подаръци
Да за срещата. Казувай да чуем!:-)Semiramis написа:Много много дъждовни усмивки!
/ тези които си имат сняг да пращат/
Малка среща в Пдв?
![]()
![]()

Здрасти, здрасти! Мога да ти пратя малко мокър и кишав снягSemiramis написа:Много много дъждовни усмивки!
Малка среща в Пдв?
![]()
![]()
4avdar4e написа:Здрасти, здрасти! Мога да ти пратя малко мокър и кишав снягSemiramis написа:Много много дъждовни усмивки!
Малка среща в Пдв?
![]()
![]()
Ако се срещнете, пийте едно и за мен
В събота бях сама с дечурлигите и сигурно баткото е бил на компа. Съжалявам много! Пък и нашите телефони са нови. Ей, жалко:crying: Другият път, що е живот, все е пред насSemiramis написа:
хм....на вас със Звеневия съм ви сърдита
в събота бях в София с една свободна вечер...хехе...Аз ако бях без детенце - знам какво да правя, но си търсех прилична компания ....пиша ли пиша на кю-то и ...никой!!! Юро сменила телефона ..не че не го намерих после, ама ... Както и да е. Звеневия ми беше обещал нещо и си го търся
![]()
мерси за снега, нека да е мокро
Радвам се! Събота или неделя? Знам ли ..просто ми липсватеfrisky lioness написа:Да за срещата. Казувай да чуем!:-)Semiramis написа:Много много дъждовни усмивки!
Малка среща в Пдв?
![]()
![]()
Вечерта ли? По-добре събота ако е вечерта. Дай да чуем и Ния и доктора:-)Semiramis написа:
Радвам се! Събта или неделя? Знам ли ..просто ми липсвате

Събота не е ли Бъдни вечер?frisky lioness написа:Вечерта ли? По-добре събота ако е вечерта. Дай да чуем и Ния и доктора:-)Semiramis написа:
Неделя4avdar4e написа:Събота не е ли Бъдни вечер?frisky lioness написа:Вечерта ли? По-добре събота ако е вечерта. Дай да чуем и Ния и доктора:-)Semiramis написа:

Аз съвсем тотално съм откачилаfrisky lioness написа: Неделя
Успокой се де, им още един ден за бачкане4avdar4e написа:Аз съвсем тотално съм откачилаfrisky lioness написа: НеделяМоля да не ми бъде обръщано фнимание
Да, бе, да... По Немачко може би, но тук... Петък до дупка и после отново от вторникPiqndurnik написа: Успокой се де, им още един ден за бачкане
хо-хо-хоооооооуELBI написа:да се разходим до Филибето?Remmivs написа:Аз пък си взех трите дена другата седмица и съм на работа чак на 3-ти.
Нека да е и петък. Ама после ехей - пей сърце!![]()
![]()
Иначе - добре дошла отново... Радваме се да те видим ...
Аз евентуално (щот трябва да искам официални разрешения, че току-тъй ...) мога на 26, 27, 29 и 30-ти. Другата седмица съм я заделил за докопунясванеSemiramis написа:хо-хо-хоооооооуELBI написа:да се разходим до Филибето?Remmivs написа:Аз пък си взех трите дена другата седмица и съм на работа чак на 3-ти.
![]()
пак пуснах тема, щото Доктора не мърда. Ще го тормозя докато се обади.
А ти сигурно ще кажеш, че можете на 29-ти, нали?!
Хм....
ELBI написа:Аз евентуално (щот трябва да искам официални разрешения, че току-тъй ...) мога на 26, 27, 29 и 30-ти. Другата седмица съм я заделил за докопунясванеSemiramis написа:хо-хо-хоооооооуELBI написа:да се разходим до Филибето?Remmivs написа:Аз пък си взех трите дена другата седмица и съм на работа чак на 3-ти.
![]()
пак пуснах тема, щото Доктора не мърда. Ще го тормозя докато се обади.
А ти сигурно ще кажеш, че можете на 29-ти, нали?!
Хм....