Времето днес е облачно, почти мъгливо. С обещание за превалявания тук-там /от седмица ни обещават Лапландски снегове - те нас за шимпанзета ли ни имат при този парников ефект, когато ни предстои да усвоим как се отглеждат банани, портокали, маслини и други мушмули!?/Температурата в София е 2 градуса - усеща се като 2 градуса, Пловдив 1 градус - усеща се като 36 /може би е от ефекта на парното до мен/, Варна - 11 градуса /тия нормални ли са?! София и Пловдив в ледников период - те голи ще ми ходят! ааааааа! какво е това енергийно разхищение!/, Бургас - осем градуса усещат го като 8, русе - 7 градуса, усеща се по миризмата и нивото на река Дунав в сантиметри при Дунав мост, плевен - 5 градуса - /ако питат мен лъжат - служил съм там под панорамата, та аз ли незнам/, стара загора - 8 - усещат го като осем /ако не и по-малко - с тия прави сокаци като духне от единия край и им насмете боклука. За какво им е Градска чиста!/, Хасково - 7 - усещат го като Седем, очевидно Кенана не е препоръчителен за интимни разходки, сливен - 8 - усещат го - айде и тук лъжат - там духа само мъжки вятър ве! като ти духне и ще те питам дали ще ги чувствуваш осем!Добрич - 11... Е те тва е... Дали щото не е квартал на Варна или Варна не е пристанище на Добрич...
На Зо4о всичко е спокойно. Стачки няма. Предстои пролетариата да се заеме с трудовите си повинности и да включи кафемашините /с това давайки своят принос за просперитета на икономиката на Бразилия и арабския свят, поглъщайки количества кафе. После не се сърдете за дефицита и външния ни дълг - ммммм./
Дамската половина все още се чуди кое палто да си облече - палтото с норки или норките с палто... Резултата ще е един и същ - ще обвинят благоверните си съпрузи, че не изпълняват съпружеските си задължения в частта да удовлетворят духовните потребности на жените...Мъжката половина - още достатъчно сънена - коя задоволена ъъъъъ коя полу... бръснейки се ще прати една нежна на тъщата, щото тя е виновна женската половина да е толкова бъбрива точно когато ти се спи...
Мда, направих това лирично отклонение, макар че исках... Да пиша за друго.
Малко лигвинистика... Или специфичния стил на 3о4онярите и други еволюционни форми тук... Any Away - искам да дам някакво тълкувание на някои изрази, които прозират тук - там /някои от времето на Първата форумна война/, а други в следствие Преходния период от Форумна Слободия към Прахосмукачна демокрация.../Мнемо, миличка, сори за пунтирането - ама нашите комшии турците са казали така - Ден хюриет, два хюриет, ама три - тва е вече чиста слободия, така че - приеми естествения процес
1. Чавееееееееееееее - имаш ли ташаци.... - Боен вик на Боев -Или покана за делови разговор към съответния обект с цел изясняване на отношения. Е, от това дали ще приемеш че имаш или нямаш може да се определи дали имаш достойнство или не. Без разлика от пола и физическото наличие на същите. Недостатък - мъжете ВИНАГИ го имат - жените не...
2. Пускаш си лунната соната и си тананикаш... - Крилата фраза на Дарки. Нещо като Тайсън кючек, Бубулечка кючек и други фолк-диви. Същата може да еволюира и да подмени всяка една друга попържня... Нещо от рода - Да ти таковам таковата на лунна соната...или Да ти таковам таковата с лунната соната. Недостатък - Дарки, слагай една червена точка когато решиш да пускаш такива фрази, защото можеш без да искаш да предизвикаш смъртни случаи. Латревото писа че за малко си удавила бъдещия престолонаследник. А питаш ли ме мен че - 1.пет минути се опитвах да свържа Лунната соната със женския полов орган...2. следващите пет минути изредих всички животни в обора./забележка - НИКОГА няма повече да карам бъдещите си несъществуващи внуци да ми викат - Кажи деди как вика кравичката - МУУУУУ....или кажи деди тенкю/
3. Риш - този израз на Грийна ме озадачи. Първо мислех че е грешка в пръстите... Че иска да каже риж или блондинка или брюнетка, станала червенокоса. Опитах се да го свържа и рижава котка или нешу такова... Докато най-после ми прозвуча като нещо средно между - ИХА, и въх мори макя, хайде бе, недумай...
4. О, Азисе!!! - тва пък е мой израз - е дойде време да поясня. Считам че Азис е пълно природно недоразумение. Интелигентен умник, щом е популярен, ама недоразумение. Повече от ужас. Стивън Кинг е направо маргаритка пред него. Когато го употребя означава повече от ужас.
5. Пияници! Извратеняци! - прокрадващо се почти любовно обръщение между мъжката част в чата. Първоначално се срещаше в разделно вътрешно полов вид - Пияници! - /незнам защо имам подозрението, че началото май го е поставил самият крал по повод на забележка за наздраве от страна на Ънноун/... Извратеняци! - заслугата е на Джаз по повод на искреното му "възмущение" че без да искат някои хора виртуално са се...
Е, оказва се че горните два израза могат да се съвместят... Еволюционната форма е Пияни извратеняци или Извратени пияници...
Уф, оставям ви бременно, докато се справя с една статистическа форма.