НЕ-МОДЕРАТОРЪТ Е МЪРТЪВ!
НЕ-МОДЕРАТОРЪТ Е МЪРТЪВ!
/чупене на пръчката/
ДА ЖИВЕЕ МОДЕРАТОРЪТ!
Честито Уишес! Желая ти дълго и щастливо управление на кралството!

той е нашия Тотем за неприкосновеностDark Angel написа:оооо Уишес
как е в Страната на Хилядите Желания
честито ти
Ууууууу-Долу Уишес!Wishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
Та, за да си спестите отрицателните емоции, свързани с банове и триене на мнения и т.н., апелирам да не ме предизвиквате,
щото мразим да мисля много-много и прас - станалото станало
После да си ги нямаме, Уишис - ти си виновем
що си посинял, бреWishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
Та, за да си спестите отрицателните емоции, свързани с банове и триене на мнения и т.н., апелирам да не ме предизвиквате,
ми ти си особено походящ да угаждаш/си угаждашWishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
Виж как добре ме разбираш самоDark Angel написа:ми ти си особено походящ да угаждаш/си угаждашWishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
а и е знайно, че обикновенно желанията не са свързани с много мислене
Dark Angel написа:Wishes написа:
Ефирни са те, не се усещат, ти пък ква е тая тел, дай малко романтикатова е романтично нали?... ще си моя Месечина
под звезден воал....
слушам го в момента
ама има бдсм моменти в текста
тях ще ги пропусна начи
Секс, лъжи и видео...Wishes написа:Давай да видим дали ще мога :)ELBI написа:нищо подобно - на мен лесно ще угодиш... аз имам малко и ясни желанияWishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
...:
само да не е бетамакс...lancelote написа:Секс, лъжи и видео...Wishes написа:Давай да видим дали ще мога :)ELBI написа:нищо подобно - на мен лесно ще угодиш... аз имам малко и ясни желанияWishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
...:
А, не - Велико Търново! Няма да си играем с качеството я!ELBI написа:само да не е бетамакс...lancelote написа:Секс, лъжи и видео...Wishes написа:Давай да видим дали ще мога :)ELBI написа:нищо подобно - на мен лесно ще угодиш... аз имам малко и ясни желанияWishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
...:
Що бе, Бетамакс беше по-добро от VHS, ама на, лош маркетинг и пропадна :)ELBI написа:само да не е бетамакс...lancelote написа:Секс, лъжи и видео...Wishes написа:Давай да видим дали ще мога :)ELBI написа:нищо подобно - на мен лесно ще угодиш... аз имам малко и ясни желанияWishes написа:Кво ми честитите бе, знаете ли колко е трудно да се угоди на всички, т.е. на повечето
...: