Ден 3

Все същите
Аватар
lancelote

Ден 3

Мнение от lancelote »

Часът е 8,56. Денят е 20.12.2008 г. по грегорианския календар. 2458851,5 ден по юлиански. По егира /аууу колко съм горд че успях да го намеря - 1419 година!!!/. Все още не сме цъфнали и вързали.
Времето ще бъде ВЕЧЕ облачно и ВЕЧЕ ТРЯБВА да вали сняг /какво ни го обещават като БСП и сие 13-та заплата!/. Температурата в София е 5 градуса - усеща се като 0 градуса /имат прогрес софиянци от вчера, сега могат да се хвърлят и по монокини/ , Пловдив 7 градуса - усеща се като 4 /ихааа - че и слънце пече - ще ходим на плаж - или както Джаз каза - Гребната база ни е Пловдивското море/, Варна - 8 градуса /хахаха, пада им се - нека и те малко усетят какво ни беше вчера/ усеща се като 6, Бургас - 10 градуса усещат го като 9/ах тяхната верица! сега те ще ходят по бански/, русе - 5 градуса, усеща се по миризмата и нивото на река Дунав в сантиметри при Дунав мост /сиреч - без някакво изменение в усещанията/, плевен - 6 усещат го като 1 с превалявания от сняг - /време е за малко караул на Гривица или Николаево/, стара загора - 7 - усещат го като 3 /тъй тъй има възмездие - вчера го усещаха, днес го не усещат. Ай да се изкачат малко по Аязмото да се сгреят!/, Хасково - 7 - усещат го като 4, /хаха усещанията им затъпяват.Кенана продължава да не е препоръчителен за интимни разходки/, сливен - 7 - усещат го 3- Да не се повтарям за вятъра и за това как духа.Добрич - 8 усещат го като 3... Хак им е...Какво се правеха на мъже вчера с Варналии.

На Зо4о всичко е спокойно. Стачки няма. Икономиката на Бразилия и арабския свят продължават да просперират,с тия кафета. В замяна на това нашият дълг продължава да расте - и даренията естествено...

Иначе - спи ми се. Не, сериозно ми се спи... Нито ми е до секс, нито ми е до онзи куп бумаги /грижливо преглеждам календара и си правя сметка дали не мога да им видя сметката след коледа...Ако може и след нова година!/...,
Спи ми се... Дори и кафето не помага...Толкова, че дори сутринта успях като тъп офц да изтърпя че мадам Бътерфлай се пререди на кафемашината и взе кафета за цял футболен отбор... Станала е още по-дебела. И по-грозна. От както си смени цвета на косата - сив металик - повече прилича на калайдисан котел за варене на компот, от колкото на жена. И циците й висят под трикотажната блуза. Прилича на чайник...Или на руски самовар за варене на ракия...Сещам се кой й беше либовник - можеше да й е син - няма значение - зрелите жени са хубави жени... Просто се чудя в каква степен трябва да не си гнуслив и колко ли афродизиак трябва да вземеш за да ти стане с нея...
Спи ми се...Стълбите - ибах мааму - цели пет етажа! Да бяха ни качили на мансардата. Нема начин! Стигам до последния етаж - интересно, наистина, ако ни качат на мансарда как ли ще стигаме до там - сигурно с пожарникарски пилон! Ще е любопитна гледка... Особено за някои хора... Не че не съм от рода на мечките - ама съм мъж... Як...Все още де. Няма да ми е проблем... Опитах се да си представя мадам Не съм от тях как пълзи нагоре като Панда а огромния й дирник и извънгабаритен диференциал се придвижва обратно пропорционално на скоростта, с която в стола "диетично" опустушава чиния кебапчета, една "супичка", две "коматчета" хляб и нещо дето му викат Термус - правело се от кобилешко мляко... То няма лошо в кобилешкото мляко... А казвали че жените дето много поемали мляко... нямали бръчки. Затова е опъната като бялото платно на Биляна. Но пък има диференциали...
Спи ми се... Включвам ПС-то /губя време естествено, защото вчера го турнах на Стен-бай, а взех че му натиснах поуерфула/ - и го оставям да зареди докато си пия кафето - без майтап. Толкова време му трябва. По стълбите се качва вече не-новата колежка идва и си оставя кафето /след нея като пудел, не като дакелче пристъпвя най-новата колежка/ . Ще имам компания начи. Поглеждам я и сънливо й викам - Лелей, ти днес май си забравила да се изсушиш с сешуара. Приличаш на разгонен таласъм...Тя ми се ухилва тъпо и ми вика - Иииих че си фулгареееееннн, не ти ли харесва новата ми прическа. Викам честито /макар че ако това е прическа, то проскубаната мисирка е мис Свят!!!/. Дакела гледа смаяно зад нея - къф ли е тоаа изроттт дето така обижда...Ми дакел е - като върви като балеринка и ситни ситни все едно че играе право хоро. Дори не мога да я запомня...Даже и името й не съм запомнил още. Всъщност не мога и да я забравя в такъв случай...
Спи ми се... Събота е...До г-ца Мисирка идва мадам Не съм от тях... Пуша. Правя се че не чувам нищо. Всъщност ми е интересно. Човек трябва да е информиран отвсякъде... От климатичните промени до това какво е закусил... / А аз закусих ли всъщност /:shocked:

:good:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:wbee: :harhar: :wbee:
:harhar::harhar::harhar:
Аватар
Marygold_vn

Re: Ден 3

Мнение от Marygold_vn »

lancelote написа:/:shocked:

Хииииии хиииииииии - явно не ти се спи чак толкова:-)

Ето ти още едно кафе: http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4
Silence must be heard...
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мен ме мързи да чета, теб как не те мързи да пишеш, не знам. :lol:
Изображение
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

Marygold_vn написа:
lancelote написа:/:shocked:

Хииииии хиииииииии - явно не ти се спи чак толкова:-)

Ето ти още едно кафе: http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4
Мерси за кафето... Дойде ми добре!:grin:Сега като че ли не ми се спи толкова много...Предполагам. :wbee: :wbee: :wbee:
Отново на път
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

lancelote написа:
т.е. събота е, на бач си и хората ти плащат за времето, през което дращиш тва из клубчето
just perfect
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

bead_ написа:
lancelote написа:
т.е. събота е, на бач си и хората ти плащат за времето, през което дращиш тва из клубчето
15 мин почивка на час работа.:grin:
Отново на път
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

lancelote написа:
да не съм чула да се оплакваш от шефа си при такъв график:winkw:
just perfect
Аватар
lancelote

Мнение от lancelote »

bead_ написа:
lancelote написа:
да не съм чула да се оплакваш от шефа си при такъв график:winkw:
Никога Бийд! Винаги в петък следобед спирам работа... Обичаме се с шефовете... Нали обядваме заедно!:grin:Знаеш ли какъв дефицит е от качествени шефове! После какво - кастинг ли да правя пак?:shocked:
Отново на път
Публикувай отговор