онази с изкривената усмивка е за утрепване
пичове
пичове
с тази предпазна клауза от първи януари къде ще си паркираме самолетите питам сега в ес
при опит з амаркиране на това антивируса ми блокира4avdar4e написа:Те за това:Remmivs написа:за какво говориш
http://dnes.dir.bg/2006/12/20/news1100367.html
баси
сложи си линуксcaliostro написа:при опит з амаркиране на това антивируса ми блокира4avdar4e написа:Те за това:Remmivs написа:за какво говориш
баси
Би ли могъл да го кажеш това на клиентите, които са решили в последния момент да си свършат всичката работа???caliostro написа: недей
трябва да си почиваме
празници идват
И както обикновено се случва, техниката не ще да работи с мен: нетя изчезва, компа прегрява, принтера мачка хартията.... Да вземат да ме оставят на мира, ама ха!
трябва да е виндоусRemmivs написа:сложи си линуксcaliostro написа:при опит з амаркиране на това антивируса ми блокира4avdar4e написа:Те за това:Remmivs написа:за какво говориш
баси
за да има проблеми
Ми как ще иска да работи! Празници идват, иска да я оставят на мира, нали и тя е човек?4avdar4e написа:Би ли могъл да го кажеш това на клиентите, които са решили в последния момент да си свършат всичката работа???caliostro написа: недей
трябва да си почиваме
празници идват![]()
И както обикновено се случва, техниката не ще да работи с мен: нетя изчезва, компа прегрява, принтера мачка хартията.... Да вземат да ме оставят на мира, ама ха!
Panta rhei...
Re: пичове
Е, начи трябва да ги черпим - както имаше една приказка навремето "С Балкан най-бързо се стига както в този, така и в оня свят"....caliostro написа:с тази предпазна клауза от първи януари къде ще си паркираме самолетите питам сега в ес![]()
Толкова се радвам, че влизаме в ЕС-то, щото от сега то ще ни е виновно за всичко. Аха да останем без някого да виним и да ни е крив за бозите ни...
Струва ми се, че и сега няма ентусиазъм - както в масите, така и навсякъде. Може и да бъркам. Моят единствен ентусиазъм е, че повече няма да се налага да си вадя виза за Англия и в европейските страни ще минавам по пътеките без опашка (дето пише "граждани на ЕС", а не "други" дето се редят всякакви ... айде да не класифицирам).caliostro написа:сега е като през 1990![]()
само след 2 години и капка ентусиазъм няма да има в масите![]()
за това във въздутаааааааааа
Хе-хе, и аз на това най се кефя. Даже вчера разправях, как на 3, примерно, се яхвам с личната карта на едно автОбусче и право в ПрагаELBI написа: Струва ми се, че и сега няма ентусиазъм - както в масите, така и навсякъде. Може и да бъркам. Моят единствен ентусиазъм е, че повече няма да се налага да си вадя виза за Англия и в европейските страни ще минавам по пътеките без опашка (дето пише "граждани на ЕС", а не "други" дето се редят всякакви ... айде да не класифицирам).
Нали? Супер си е. Като чуя кой от каква клауза се страхувал или не ми става ужасно смешно. Ако има "страдащи" това ще са фирми, които тарикатеят и не изпълняват съвременните изисквания, работят по стари технологии...и за жалост някои (ако ги хванат) много дребни фермери, които просто са си свикнали с 10-те прасенца, 5-те козички и 2-те кравички... Останалите са менте-страдащи. Да има да си чешат езиците...4avdar4e написа:Хе-хе, и аз на това най се кефя. Даже вчера разправях, как на 3, примерно, се яхвам с личната карта на едно автОбусче и право в ПрагаELBI написа: Струва ми се, че и сега няма ентусиазъм - както в масите, така и навсякъде. Може и да бъркам. Моят единствен ентусиазъм е, че повече няма да се налага да си вадя виза за Англия и в европейските страни ще минавам по пътеките без опашка (дето пише "граждани на ЕС", а не "други" дето се редят всякакви ... айде да не класифицирам).
А това с лесното пътуване си е огромна екстра! Освен за вечно закованите в наше село
Re: пичове
Бракуваните самолетища ще ги използват за бомбардировачи или ....хм....свинехвъргачкиcaliostro написа:с тази предпазна клауза от първи януари къде ще си паркираме самолетите питам сега в ес![]()
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.