И от утре...на Скалата. Целувам те! Знаеш защо! Дано "Госпожа Стихийно Бедствие" е успяла. Твоят малък свят е...и ще бъде...

Не, бе! Това съм аз.Strunz написа:Аз ли съм слънцето?:)
Убиец на бракове!АВе написа:Не, бе! Това съм аз.Strunz написа:Аз ли съм слънцето?:)
То мястото на слънцето и плутона вече заети...Ама останалото е вакантно...Избирай...ЕДИТ - сакън само да не избереш Венера!!! Някак си трудно ще го преглътна да си Венера Милоска /без глава и ръце/...ЕДИТ ЕДИТ - Луна също не върви - Няма всяка година през август да ни праиш слънчево затъмнение...Strunz написа:Аз ли съм слънцето?:)
lancelote написа:Слънце, специално специално за теб...
И от утре...на Скалата. Целувам те! Знаеш защо! Дано "Госпожа Стихийно Бедствие" е успяла. Твоят малък свят е...и ще бъде...
И това става...Ама трябваше да е аржентинско!Мираж написа:lancelote написа:Слънце, специално специално за теб...
едно танго?
ти си ми съкровище!
ще е успяла.
lancelote написа:И това става...Ама трябваше да е аржентинско!
Спомняш ли се как се въртяхме?Мираж написа:
Както в доброто старо времеМираж написа:lancelote написа:И това става...Ама трябваше да е аржентинско!него-наживо
идвай
А то винаги сме играли това...,Слънчо...Мираж написа:щото се разсейваш
тихо, тихо...
Ще я намериш.МЪЖжжж написа:Сладурковци!
Я поздрав от мен!
Танго - Усещане За Жена
Още не съм я намерил...но когато...това ще е тангото за нея!
Ма то майтап няма, братчет! Наистина ходихме с Мираж на танго... Я си представи руска мечка да играе лебедово езеро от чайковски...МЪЖжжж написа:Сладурковци!
Я поздрав от мен!
Танго - Усещане За Жена
че то друго лебедово езеро нямаlancelote написа:Ма то майтап няма, братчет! Наистина ходихме с Мираж на танго... Я си представи руска мечка да играе лебедово езеро от чайковски...МЪЖжжж написа:Сладурковци!
Я поздрав от мен!
Танго - Усещане За Жена